Запросили на весілля) Що дарувати на весілля? Наречена невимушено сказала прийнято гроші) Гроші так гроші ... Все одно) А ось це прийнято - це скільки в грошових знаках?
Залежить від того ким Ви є для наречених. Батьки, сестри-брати, хресні дарують зазвичай більше, друзі і дальші родичі - менше. Ще рекомендую замість квітів подарувати хороше вино або книжку. Буваю на весіллях і дуже шкода тих квітів, які частенько молоді лише кілька найкращих букетів собі забирають, а решту залишають в ресторані, віддають церкві, або відводять на цвинтар (і таке бачила). Тут в Польщі частіше просять вино (гроші і так всі дарують, тому про це навіть не згадую). Але потім з тим вином ходять в гості - не дуже гарно, як на мене. Книжечка - ідеально! І згадка на довгу пам'ять, і користь. Це може бути як відомий роман, так і кулінарні церепти чи сімейні поради, або про дітей. На одному весіллі молоді в запрошеннях просили замість квітів книжки. Так з близько 30 книжок, які отримали, не було жодної такої самої! Гарно поповнили свою домашню колекцію
Якщо б мені допомогли на ХФ, без притаманного Харківчанам стилю спілкування (казати щось бридке) Питань не було б ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- Ми - друзі. Книжки - то є добре, але то є не та пара для книжок) А ле ідея цікава щось подарувати замість квітів) ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ---------- Все ж чекаю вирішення питання , що до грошового пункту
Ну так..мати і хамство то для них звичайний стиль спілкування, як я помітила Гроші-це найлегше.тут дуже думати не треба, а от проявити фантазію, щоб запам"яталось молодятам і Вам було приємно , оригінально- складніше. А як на рахунок весільного букета з цукерок? або серця? варіантів є багато.
Останній раз як була на весіллі у друзів в Львівській обл. рік чи два тому, то рахувала так - ціна за тарілку в ресторані х 1,5 рази. То було вроді 300 грн. Якби не мусила видати на дорогу 600 грн, то б дала більше, а то просто не було можливості ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ---------- Ага, десь була тема на форумі про те, як оригінально подарувати гроші.. Але щось не можу пригадати назви навіть приблизно.
А 300 грн , то були самі , або с чоловіком (мч)? Я і хотіла щось подарувати цікаве, але не потрібне не хотілось) А після слів "Сейчас уже начали дарить деньги!" В мене питання з'явилось , а раніше не дарували?! Молодята просто намагаються відбити весілля, а навіщо його тоді робити?! Но то є питання іншої теми
http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=58493 на ДП є ціла темка про подарунки, багато обговорень і суми, надіюсь і Ви знайдете підказку