Магазин "команчеро" на Н.Львові. Як спускаєшся з сихівського моста в сторону центр, то їдеш прямо, а не в сторону полярона, проїжжаєш 2 лежачих поліцейських і зразу наліво і там магазин побачиш.
На рівні інших цін то там впринципі досить нормальні! Я там завжди спортивну снарягу купляю, там речі хороші. А так то можеш пошукати на знижках в всяких супермаркетах аля "МЕТРО"...
Дорожчого місця з спортивними товарами у Львові не бачив. Дешево - магазини "горгани", "екіп" та недалеко від нього ще один (забув офіційну назву) якщо підійматися по Зеленій то після перехрестя з Тарнавського (кол. Кутузова) 100 метрів ліворуч. у всіх трьох випадках торг обовязковий.
Погано шукав))) "Бумеранг" Чи що?))) Не згоден... не дешевше ніж в "команчеро"! Ще можеш попитатися в магазині "Х-індустрія" на пл.Петрушевича. Вхід в підвальчик за автостоянкою. Там замовити точно можна і поторгуватися обов"язково!!! Ще "драйв-спорт" на науковій перед заправкою окко якшо з сихова їхати, або на 700-річчя після кілья помоєму якщо їхати зі сторони Топольної. Не впевнений, що там є, хоча для лиж були кріплення.
Шукав не я, а мій товариш. На пошуки затратив тиждень, обійшов всі магазини зі спорядженням такого типу. Так ось, найдешевше знайшов свою модель у "Бумеранзі". Це було майже пів вартості від "Команчеро".