Є люди різні на світі: і добрі і злі, і цікаві й зануди, і щасливі й сумні і .... Але не буває людей безлицих чи неособливих. Ми часто захоплюємося деякими, дивуємося їхнім вчинкам і звеличуємо у віках. У чому ж власне велич людської істоти? В чому її нев"януча могутність і непідкупна краса?
Відповідь: Велич людини Велич людської істоти, її нев"янучу могутність і непідкупну красу визначає рівень духовності і культури. Якщо вона всім серцем, всією душею і всім своїм єством перебуває в Любові з Всевишнім Творцем, така людина найщасливіша і найбагатша. Все, що є навкруги, все належить їй ! Тільки Гармонія з природою і Любов до Творця може духовно і фізично зцілити і піднести людину, зробити могутньою і красивою!
Відповідь: Велич людини У тОму і єдиному, що людина - є творіння Бога. А краса? Краса є тоді, коли є Доброта, а коли нема Добра, то там і нема краси.
Відповідь: Велич людини Велич людської істоти залежить від складових, які заповнюють людську істоту, це ж без заперечень, так? А от складові які впливають на людську істоту, хоч я не психолог, але думаю можна проаналізувати, от наприклад освіта та фаховість з професійністю є основним чинником складової людської істоти на багато років, затім йдуть культура та інтуіціяз сімейним станом, більше не пригадую, тема дійсно хороша, краще її обговорювати за келихом червоногофранцузького вина, увечері?
Відповідь: Велич людини Відчуваю,що на мене всі зараз накинуться,але я вважаю,що на світі не існує більш жорстокого,невдяного,аморального створіння,як Homo Sapiens Винятки лише підкреслюють правило.І,думаю,або людина перейде на інший рівень існування,або щезне як вид.ІМХО
Відповідь: Велич людини "Людина — найвеличніша з усіх істот. Людина — найнещасніша з усіх істот. Людина — найпідліша з усіх істот". (Іван Багряний)
Відповідь: Велич людини Homo Sapiens, це добре, але чикайте, а на мою думку більш жорстокого,невдяного,аморального створіння як тварина не існує, а людина то звучить гонорово! І ще людину образити може кожний, а тварину, ні!
Відповідь: Велич людини Жодна тварина не вбиває ради розваги.Жодна тварина не знущається над своїми жертвами.Жодна тварина не становить загрози для самого існування Землі.Ще?
Відповідь: Велич людини Я вважаю, що людина - немічне створіння, яке само по собі нічого доброго зробити не може. Людина - то гралі, інструмент і єдине, що може - це віддатися в руки Бога, або нечистого. Тому говорити про велич людини не приходиться. Про велич люблять говорити як правило масони. Памятаєте вислів : "всьо во імя чєловєка", або "человєк - ето звучіт гордо ". Все це масонські гасла, де людину ставлять у центр вселенної. По суті, це є початок гордині.....
Відповідь: Велич людини Е. Кант! ви що? поняття "розваги" співставляєте тваринному світові, як вам кажу пане Ромко те що людина робить жахливі речі, в тому вона не винна... Нема поганих людей - є погані часи, Ромко!
Відповідь: Велич людини Тоді,виходячи з Вашої логіки всі часи погані.Геноцид і війни були,відколи існує людство.Вбивство,заради розваги існує,відколи людство. Невинна,якщо виходити з логіки,що нею(людиною) керує Сатана.Але головний дар,який був даний Господом людині - це свобода вибору. І,тоді людина, а ніхто інший винна,що вибрала цей шлях
Відповідь: Велич людини Тут Ви що тягнете мене в аналоги історії? Ромко не всі часи погані і не у кожної людини, час тобто життя воно як ріка, і є час розкидувати каміння а є час його збирати...
Відповідь: Велич людини Історія якраз свідчення того,що за весь час існування людства головним стимулом розвитку цивилізації були війни,а головним ідолом - Мамона.А людина,чого б вона не досягнула залишається лише мізерним хробом,перед лицем Бога. Колись мені сподобалась одна думка: "игра фатальна и изначально обречена. Каждый надеется обмануть смерть, эту уродливую каргу, каждый надеется выжить… Ларошфуко был прав: если бы одни люди умирали, а другие нет, это было бы очень несправедливо. Или, по меньшей мере, казалось таким. Но… люди хотят жить вечно, не отдавая себе •отчета в том, что они - лишь жалкие статисты… Каждый мнит себя средоточием страны, мира, вселенной, каждый готов философствовать о вечности или бессмертии, пока… Пока не вскочит прыщ на носу! И вот - все великие умы, все грозные завоеватели прошлого, все эпосы о валькириях и Нибелунгах померкли: прыщ наливается, оплывает желтым ядом, и нет человечку дела ни до чего и ни до кого, кроме собственной образины; плевать на цунами и землетрясения, на прозрения гениев и размашистую подлость новых авантюристов! Прыщ правит миром!"
Відповідь: Велич людини А що в цьому поганого? Головне розуміти, що таке тварина і людина, тоді все буде зрозуміло, окей?
Відповідь: Велич людини Отож,не треба,обзиваючи людину твариною(це я для прикладу,нічого конкретного),ображати тварин.Вони не винні...
Відповідь: Велич людини Ромко тварину образити не можливо, їй то не дано, це людину можно, при бажанні!
Відповідь: Велич людини Це залежить від багатьох аспектів: духовних, моральних, фізичних і навіть політичних. Перші три напевно всім відомі. Якщо взяти політичн, вони спонукають, як до позитивних так і негативних дій але при цьому всіх об"єднює певна мета або ціль. Якщо взяти для прикладу події на Майдані, то звичайні люди, які там знаходились, були наче рідні... .Всіх об"єднювало тепло людської любові і взаємоповаги. Не було зареєстровано жодного важкого злочину. В більшості випадків людина "з жиру" починає біситись, не задумується над питаннями добра і зла. Найбільшим фактором, який об"єднює, згуртовує людей. В більшості випадків це горе, війни, різні політичні та природні катаклізми. Видно в такій екстримальній ситуації і проявляється особисте "Я", засвічується Божа іскра в серцях людей, об"єднюючи їх. Раз ми ще тут, на Землі живемо, значить ще не так все і погано. Такий закон єдності і боротьби протилежностей. Він також має своє значення в підтриманні стабільної рівноваги. От, коли порушиться рівновага, тоді не виключно, що знову щось буде не так, як мало б бути... .
Відповідь: Велич людини Ще одна цитата,але без коментарів... "в чем главный парадокс человека как вида и человечества в целом, как популяции? Исступленная, самоуверенная вера в собственное бессмертие! Есть ли еще на земле вид животных, который истреблял бы себе подобных миллионами и при этом выдумал идею, согласно которой каждый волен жить вечно?! И назвал следование этой глупой надуманной идее - верой, и выдумал Единого Сущего, и ничтоже сумняшеся присовокопил себя, червя, к этому Сущему… И это притом, что каждый ежедневно наблюдает, с каким сладострастным остервенением сжирают людишки себе подобных!"