Ви маєте можливість вести або ж розпочати бізнес одразу у декількох найприбутковіших нішах сьогодення а саме: Ваші магазини Ви стаєте власником двох Інтернет-магазинів. Один вже працює й автоматично наповнюється новими товарами від Intway World Corporation, із продажів яких ви одержуєте свій прибуток. Другий магазин ви самостійно наповнюєте будь-якими товарами й послугами. Ми беремо на себе створення інтернет-магазину, організацію зручного керування асортиментами, цінами, надаємо мультивалютну платіжну систему. Ви самостійно забезпечуєте підтримку асортиментів, опис пропонованої продукції, відповідаєте на дзвінки й запити клієнтів, забезпечуєте логістику й контроль. Ваше представництво 24/7 Ви отримуєте власний віртуальний офіс, що працює в автоматичному режимі 24 години 7 днів на тиждень. Розширюйте свою присутність в Інтернеті: високошвидкісний хостінг дозволить розміщати на ваших особистих сайтах до 1000 Мбайт текстів, фотографій, презентацій. За допомогою професійного конструктора веб-сайтів ви зможете створювати сайти із повним набором сервісів і модулів - про Ваш бізнес, про Вас, про Вашу родину. До ваших послуг також ваш власний поштовий сервіс, служба e-mail розсилань, блог, реєстрація й перенесення доменів. Акції й інвестиції Ви маєте можливість грати на світових фондових ринках з вашого віртуального Інтернет-представництва. Використовуйте панель, яка дає Вам можливість купувати акції на світових біржах безпосередньо з вашого інтернет-офісу. Не маєте бажання самостійно грати на біржах? Розмістіть ваші інвестиції в довірче управління нашим партнерам, професійним інвесторам, та отримуйте прибуток. Фінансові сервіси Використовуйте вашу власну мультимовну й мультивалютну платіжну систему в Інтернеті. Миттєва оплата товарів і сервісів, швидкі взаєморозрахунки із клієнтами й партнерами - все це доступно у вашому бек-офісі. Платіжна карта IntwayCard надасть вам повну фінансову свободу. Зняття коштів з карти можливо в банкоматах у будь-якій точці світу. Ми надаємо вам можливість прямого поповнення карти, безплатних моментальних переказів усередині системи, веб-інтерфейс для перегляду балансу й історії операцій. Отримуйте швидкі кредити на ваші потреби без поручителів і без зайвої паперової тяганини. Новація! Міжнародне кредитування на купівлю нерухомості у вашій країні
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні OsTTap Це сетевий маркетинг. INTAWAY якщо я не помиляюсь. Щось я їм не вірю. Пишуть багато а конкретно нічого.
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні Інтернет-магазин це не тільки товари і платіжні системи - треба ще такий сайт розкрутити, інакше це буде набір тексту і картинок. Саме розкрутку сайту, його оптимізацію під пошукові системи навряд чи можна реалізувати вашими засобами. Та й навряд чи хтось розкаже на презентації про таке. Скажіть чесно, якій діяльності в Інтвей ви отримаєте більший дохід: 1) продаж через інет-магазини, гра на біржах, нерухомість 2) залучення в систему нових користувачів Додано через 2 хвилини Вони продають інструменти методами мережевого маркетингу. Для новачків в інтернеті це дійсно виглядає привабливо. Але інструментами ще треба навчитись користуватись.
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні Не помиляетесь http://mda.intway.com/ пишем сюди кого вони розвели
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні А я думаю, помиляєтесь: спамери самі всьо напишуть, не треба їм допомагати і "піднімати" цей топік.
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні Не знаєте, про що б написати - читайте. Почніть з перечитування Правил.
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні Адвентист сьомого дня вчора дочитався.... Додано через 1 хвилину Я не адвентист, не вагітний, не вигодовую грудьми, не приймаю роди.... видно я неповноцінний
Відповідь: Ведення бізнесу на сучасному рівні Не переживайте: все змінюється, трапляються вагітності\пологи, "відбиває", і люди вдаряються у блуд... Все ТАК не буде! (с) Додано через 41 секунду Помиляєтеся: він ДОПИСАВСЯ...