Вбивство Кушнарьова чи полювання на вовків

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Читатель_Обкома, 17 січ 2007.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

2. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Відповідь: Опять фСБ,рука Москвы!!!!!!

Ну а тем временем депутат Верховной Рады Кушнарев скончался в больнице. Вот так...

3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Доки у холопів чуби не тріщать, нехай пани собі скубуться.
    А я чув по телевізору версію,що вони полювали на вовків.

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Було 10 людей. Тож вірогідність випадкового смертельного поранення доволі мала один з десяти. Це ж треба що б саме у Євгена Кушнарьова влучили одразу дві кулі.

5. І.Павлович

По людськи я дуже співчуваю його родині...Аби цю смерть не використовували в політичних цілях.Вже пройшла інфа,що це помаранчеві почали відстріл опозиції.

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:sad: :sad: :sad:
    М...да..не вовремя я пошутил......:sad:

7. І.Павлович

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дивно, чому не чути голосів, що це кляті Бандерівці поцілили з обріза ? Мабуть за те, що знесли пам"ятний знак Героям УПА.

Нєдачот, таваріщі, нєдачот !
    Нада ширє сматрєть, с классавих пазіцій !

10. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Борис! Да просто не такие мы люди божевильные, чтобы видеть везде заговор "кровавой гэбни".
    Необходимо все оценить произошедшее. Послушать доводы, показания, а потом уж и решение принимать.
    Я же не Данило, ей богу, чтобы во всем заговор видеть.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чекайте, Борисе, ще все буде.....

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, я не думаю, чесно кажучи. Тренд не той. Памятаєте, хто вбив Політковську? Чеченці, на захист яких вона виступала.
    Литвиненко? Березовський, його друг. Кілька днів тому Полковник написав, що українського активіста зарізали свої (нацики?!).
    То ж зараз якось вже не зручно говорити протилежне про їхнього.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Педро,
    дійсно стверджували (щодо Політковської, Литвиненка, українського активіста)? Я, можливо, пропустив, давненько не заходив на ЛФ.
    А з приводу Кушнарьова - почекаємо результатів слідства. Щойно у новинах передали, що слідство розглядає 3 основні версії: нещасний випадок, вбивство по необережності, навмисне вбивство. Як на мене, то "помаранчеві" тут ні до чого на 200%.

14. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Смерть любого человека - потеря для его близких.
    Некоторые высказывания на форуме мне, лично, напоминают дикарские танцы на костях.
    На 99% уверен, что это было неосторожное обращение с оружием, но почему нужно "лепить" ерунду?
    Кстати для Danilo - внимательней надо читать первоисточники.
    Не было 2-х "куль", не было 10-ти человек.
    Было 5-ть человек и один выстрел шрапнелью.

15. SilkID

SilkID Active Member

http://www.korrespondent.net/main/175938

Фесюнин также уточнил, что человек, ранивший Кушнарева из огнестрельного оружия, сейчас находится под подпиской о невыезде. По его словам, выстрел был произведен из карабина марки Benelli калибра 7,62 мм. Пуля и гильза найдены.

Шрапнель калибра 7.62, одной пулей? Учите матчасть, там все написано... Ранее говорилось о том, что попали в него из "Сайги".

16. Відповідь: Опять фСБ,рука Москвы!!!!!!

Когда "ни до чого" - то на 100%. На 200% - это ЗОВСИМ-ЗОВСИМ ни до чого? :) Да не, с чего бы просто помаранчевым... Может, нацюки?

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:) Ну я же с запасом.:) Ни "нацюки", ни в целом "помаранчевые" на это не способны.

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не вірю у випадковість. Скоріше це закономірність. На Сході просто так прийнято вирішувати проблеми. І чому всі утримуються сказати що Кушнарьов був все своє погане нікчемне життя покидьком про якого не можна сказати доброго слова навіть коли він вже окочурився. Собаче життя та собача смерть! Як може вижити людина після втрати крові перебуваючи у стані алкогольного отруєння. Чи може скажуть що вони були тверезі? Огидно що свої звичаї вони вже принесли у ВР. Певен що так думають мільйони людей в Україні.

19. Прогулкин

Прогулкин миється в бані

Уверен, что вряд ли это умышленное убийство. Ну а если даже и так, то мы можем только догадыватся о причинах его.
    Но все-таки вряд ли. Враги ПР в этом случае вряд ли могли бы что-то сделать. Сами члены ПР - тоже.
    Иностранцы тем более. просто люди расслабились.....а ружье нет.

Тем не менее смерть человека всегда печальна...

20. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Г-н Данило, а давайте-ка вспомним несколько последних убийств и покушений во Львове и еще раз (только уже хорошо подумавши!) скажем ТАК ГДЕ ЖЕ ТАК ПРИНЯТО РЕШАТЬ ПРОБЛЕМЫ?

а де твій аватар? :)