Народ, хто вкурсі, що це за фішка у Естетік Едюкейшин - після Vasyl Vasylciv? Уже кілька разів кліп бачив і не в"їхав за що так жорстоко з пацана постібались
Відповідь: Vasyl Vasylciv але пісня рульозна :D :D :D не знаю хто є той Василь і за що йому пісню присвячують, але дуже б хотіла дізнатися :D
Відповідь: Vasyl Vasylciv Василь Васильців культова в певних колах особистість, зокрема в ЖЖ. Разом зі співаком Остапом він створив цілу стьобову субкультуру псевдо-шанувальників псевдо-мистецтва. Пошукай Гуглом , думаю найдеться багато
Відповідь: Vasyl Vasylciv Почитала я про Васю... і шо я вам скажу... чому у нас ще досі на форумі немає фанклубу Васильціва? :D Я нині пару пісень послухала... "Дякую, Руслано" і "комп"ютер-інтернет". Без коментарів! Естетіки не постібалися з хлопа, а як на одному сайті написано: Що ж до колег по цеху, то й у них досить неоднозначне ставлення до Василя. Хтось просто не сприймає його всерйоз, комусь байдуже, є й гарячі прихильники. Серед останніх можна назвати Esthetic Education та Абздольц. І хоча гурти грають у зовсім різних стилях, але обидва підтримують Васильціва у його творчості. Абздольц називає В.В. справжнім панком, який є таким, яким він є і не соромиться цього. А Esthetic Education підкорила щирість Василя, в результаті чого вони написали пісню про хлопця, яку так і назвали „Vasyl Vasylciv”. У кліпі на цю пісню задіяні ляльки, де супермен – прототип Василя – рятує свою дівчину від страшних монстрів, яка в кінці відео народжує йому дитину - Васильціва-молодшого :D :D :D :D :D талантіщє! :p
Відповідь: Vasyl Vasylciv Знайома розказувала, що була на весіллі, куди запросили грати Василя Васильціва. Грошей на то не було, хіба 100 грн. Проте чувака насправді вдалося переконати , що на весіллі зібралися його щирі фанати і він прийшов. Поки Вася всерйоз співав свої шедеври, вся тусня дусилася од сміху. Класна була атракція
Відповідь: Vasyl Vasylciv Те, що я вчора встигла ознайомитись з його творчістю і талантищем, шепоче мені, що можливо це не ми над ним сміємося... а він з нас? Бо не може людина бути така сліпа! Чувак вже стільки альбомів випустив! І головне популярний (як та популярність оминула мене, аж до вчора?), народ сміючись розповсюджує відомості про нього, качає ту музичку... і в результаті Васильцьо сидить і дуситься від сміху, що народ хаває його талант а на весілля - то звичайно круто придумали! Цікаво то був чийсь подарунок?
Відповідь: Vasyl Vasylciv Шановні друзі!Моя сестриця вчиться з цим талантом в одному закладі.Можу вас запевнити,що він ні з кого не сміється,він справді такий трагічно обдарований...
Відповідь: Vasyl Vasylciv А можна з ним домовитись про новорічну вечірку? ото би подарунок на рік свині був би працівникам!! :D А в нього сайт, шкода, не працює :p :p
Відповідь: Vasyl Vasylciv А можна з цього місця подетальніше...... а то я сьогоді теж здуру качнув пару творів цього талантіше!!!!!!!!!!
Відповідь: Vasyl Vasylciv Ось що пишуть: Естетичне виховання і Василь Васильцiв Василь Васильців – студент четвертого курсу Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича. Василь не розуміє, хто і коли вигадав правила гармонії (ну чому після домінанти має бути тоніка?) Він думає і пише про це пісні. Він не намагається під когось косити. (“От я напишу пісню і відчуваю, що з нічого щось зробив, зреалізував якусь свою ідею. Бо зазвичай усі ідеї тримаєш у собі й нікуди їх не пускаєш, і вони в тобі варяться, а тут відпустив – і стало класно”). Кометою увірвався він на зоряний небосхил української музики, озаряючи світом своїм все навкруги. Василь Васильців – явище. Колись якийсь добродій виставив в iнтернет пісню “Дякую Руслано!”. Писклявий голос під “іонік”, надривно і розхристано вигукував “ДЯ-кую Русла-но... ти Україну відкрила Європі”. Саме тоді, напевно, і почалася мізкодробильна слава Васильцева. Виростили! Василь не любить слово “треш”. Найсмішнішим Василь вважає “хибну думку” про стьоб у його піснях: так, наче слів не читали! – От є слова: “Коли ти втікаєш зі своєї країни з словами на устах: «Може, там не так?». Мені незрозуміло, з чого тут можна сміятися? Але підсвідомо слухачі все одно запам’ятають слова, що не треба тікати зі своєї країни. Там є приспів: «А яблука падають, і дзвонами б'ють у наші серця»”. ВасВас дивним чином узагалі не звертає увагу на зауваження, маючи на кожне з них уже сталі аргументи: “Зазвичай критикують лише заради критики, – говорить Василь. – Критикувати може будь-хто, навіть отака-от (витягує руку на метр від підлоги. – Авт.) дитина. Найважливіше те, що людей цікавлять мої пісні. Цього достатньо. А якщо щось треба виправити – елементарно: несете фахівцям – і все. В чому полягає ідея виступів? Щоб люди плескали, співали пісні і дуріли. На моїх концертах це є. А з якої причини вони співають і беруть автографи – не важливо. От ти говориш, що я себе вважаю зіркою, а на М1, де я був на ранковому ефірі, – нічого їм не казав – у титрах написали «Василь Васильців, мегазірка»”. Це явище вимагає відповідного рівня почуття гумору, а отже, і загальної культури споживачів. “Просікають тему” не всі. Мистецтво це користується попитом у певному досить вузькому середовищі, але найпопулярнішим ВасВас є серед музикантів. Василь Васильців – не музика, не “штьоб”, не “прибацаність”; це – ширше. Крім музучилища, він ще вчиться на маркетолога. Навіщо? Щоб якимось чином просувати свою творчість. Він ще навіть у “простiй” школі, крім музики, проявляв ентузіазм до підприємництва, наприклад, продавав поп-корн, який сам вирощував (можна сказати, і фермерством займався). Його торгова марка називалася “Черепашка ЛТД” (бо у Василя тоді в акваріумі плавала черепашка). Він розробив дизайн етикетки, смажив кукурудзу і вигадував різні акції. Наприклад, треба було зібрати “долари” iз жартівливими малюнками, за що переможець отримував дві гривні. Не хизується, не кривляється, такий він і є, “нєпрашибаємий”. Улюблені гурти Вас-Вас – Beatles та Esthetic Education. Якою ж була його радість, коли “Eстетики” запропонувалі йому співпрацю. “Так, – рoзповідає, – попросили мене написати про них пісню і запропонували співпрацювати. Коли приїжджав у Київ, з ними познайомився, нормальні такі, Юра Хусточка дав мені послухати пісню про мене і запитав, чи можуть вони її виконувати”. Презентація літнього сінглу “Василь Васильців” пройшла в одному з київських клубів, де “Eстетики” виконували пісні, що увійдуть до нового альбому і, звичайно, пісню “Василь Васильцiв”, яка разом із кліпом і декількома реміксами вкладена в кожний серпневий номер журналу “МАX”. (До речі, “Eстетики” планують почати запис нового альбому в Лондоні. Нещодавно хлопці мали канікули у столиці Великобританії, де підшукали собі студію, яка, на їх думку, ідеально підходить для запису нової платівки. Вона існує ще з 70-х років, і свого часу на ній писались Queen, пізніше – Clash, Madonna та інші.) Словом, art off або “неопримітивізму в сучасному мистецтві”, як не назви, а явищу під назвою "Василь Васильців" – бути. Дорогу неповторному і самобутньому до великого шоу-бізнесу
Відповідь: Vasyl Vasylciv Круто !Як виявилось частував на днях. на Андрія, однокурсника Васьки.Передзвонив ,перепитався, звичайний хлопець ,без царя в голові.Що з нього буде хто зна!Або по рукам піде, або винесуть на п"ядестал поп -арту.
Відповідь: Vasyl Vasylciv А я ні одної пісеньки цього обдарованного створіння не чула, мій комп навідріз відмовляється відкривати сторінки і качати музику.
Відповідь: Vasyl Vasylciv а киньте мені мило в Приват. я Вам в понеділок пару пісеньок скину - вони невеличкі по об"єму (раніше не зможу, бо мене не буде, та й на роботу я закачала їх)
Відповідь: Vasyl Vasylciv Умо, змилуйтеся, я ще жити хочу!!! :D :D І що я вам такого поганого зробила??? :D :D
Відповідь: Vasyl Vasylciv нє... то дуже заразно :D :D :D раз послухав і вже підсів :D певно тре фанклуб організовувати :0 п.с. Марійко, але настрій будете мати просто пречудовий! перевірено
Відповідь: Vasyl Vasylciv Хто б сумнівався!!! :D Наразі я фоткою милуюсь, а так за рік-другий можна і пісеньки буде послухати.