Ваше місто,яке воно... Його історія,сучасний вигляд,що є в ньому цікавого,які проблеми турбують городян Вашого міста на Вашу думку... Короче кажучи,напишіть кожен про своє місто...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО А про Львів прошу не писати,тута є окрема гілка на рахунок цього.Прошу писати відвідувачів з інших міст
Відповідь: ВАШЕ МІСТО А чому це "ганьба" шахрай то є калорит та комедія...,нє. Я колись жив у селі Київ у районі Троєщина та Воскисєнка, люблю бувати у селі Львів, думаю ці три села є моїм трикутником, світосприйняття, у місті - Україна...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО е, шановний.... є, наприклад, львів, є "район, який я не називаю", який львовом назвати тяжко тощо....
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Шахраю, тут на Л.Ф. переважна більшість львівські шовіністи та утішники... Додано через 3 години 13 хвилин «28 июня» присоединение Румынских Черноуць к СССР в 1940 28 Июня Всполошился старый город И в смятеньи люд: — Вы слыхали, Хана Голда, Русские идут! Бродят где-то мысли Ребе, Отложил Талмуд. — Снова шлет несчастье небо. Русские идут! Не забыт еще Брусилов И казацкий кнут. Почесал румын затылок: — Русские идут! И зачем повез сегодня В Cernăuţi вино? Вьё, гнедой, mergem la casa, Пропадай оно! — Matka Boska, пятый вызов, В руки саквояж! — Знову їдем, пане лікар? — Знову, Григораш. — Йой, Думніко, що ж це буде? Кажуть, нова власть! То австрійці, то румуни, Ще й оця напасть! — Говорят, советы, Гретхен, Завтра будут здесь. — Боже правый, что же будет С нами, Ваша честь? — Вэй, гешефты с Букурештом Даром пропадут! Закрывай контору, Фройлен, Русские идут! Затаился старый город, Сумерки грядут… Холодок ползет за ворот… Русские идут…
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Сподіваюсь це не так. Незабаром Чернівціям буде 599 років.Дуже люблю це місто,моє рідно місто.Півроку вже в ньому не був,навіть більше.Цей Донбас мені вже набрид...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО думаю, Василю - ви, перебуваючи у вказаних вами населених пунктах - жили всередині свого світогляду. Для вас будь-який населений пункт буде селом - бо саме таке ваше сприйняття. Ви, певно, не можете усвідомити, що то місто.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Шовіністів ще зрозуміти можна, а от утішників, ні... Так Шахрай, це буде 6-7 жовтня 2007 року святкові заходи будуть не значними, бо 2008 році буде нарешті 600 річчя, дай Матінка Божа щоб усе встигли відреставрувати...Принципі що казати я скільки разів порівнював все ж таки Львів то є ворота у Європу, а Чернівці ворота на Балкани, два красивих міста, але різні... Думаю пане afterstep не неможу, я скоріше не хочу, не бажаю усвідомлювати, мені весело жити у селі, знаєте, я навчився бачити і дуже цьому тішусь, коли бачу хто живе не в селі, мені його шкода, нажаль...
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Місто, в якому я вже живу останніх 15 років це - Сіетл. Сіе́тл (англ. Seattle) — місто в штаті Вашингтон, морський порт. Найбільше місто на тихоокеанському північному заході США. Сіетл був заснований в 1850-і роки, назва походить від імені індійского вождя. Сіетл має репутацію дощового міста — не так через велику кількість опадів, як через число дощовых днів (у средньому, 226 хмарних днів на рік). В 1990 році в місті проводились Ігри Доброї волі. Відомі люди, пов'язані з Сіетлом: Брюс Лі Курт Кобейн Джимі Гендрікс Білл Ґейтс Великі компанії, розміщені в Сіетлі: Amazon.com Майкрософт Старбакс. Ну і ще що? Я люблю це місто. Львів, правда, більше.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Брр, куча металла бетона и стекла. Для меня город без старой части - без души. Додано через 41 секунду А может лучше начать с того, что бы не загаживать?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Це залежить від людей.Я бичка несу до смітника,а багато хто кидає під ноги. До речі,що то серед молоді тепер мода на лавках(на стометрівці)сідати на спинки?Це "тіпа прікольно"?
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Дуже негарно таке писати в такій темі. І якщо знаючи, що всій Америці якихось 200 років. От хотіла ще щось подати про Сіетл і пропала охота... Дякую, dArt!Вам певно цікаво тут було читати діалоги про те, чиє село краще.
Відповідь: ВАШЕ МІСТО Она была всегда, с тех пор, как дедушек шахматистов на стометровки сменила молодежь с пивом. Оля, на здоровье Немного больше Америке, если не ошибаюсь. Да, могу сказать, что и Америку считаю страной без души и духовности. Снимайте карму, на здоровье