Ваша найдивніша мрія

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Romko, 12 жов 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Найдивніша мрія...
    От...тільки що прийшли з лісу...як завжди зайшли на молитву...потім на цвинтар...
    По дорозі йшов і...хм...мріяв?...
    Але висловлю...нехай це й банально.
    От...якби я мав з десять мільйонів долярів....
    Я б хотів організувати притулок...школу...захоронку...для таких,як моя Зоряна.
    Запросив б на роботу висококласних спеціалістів...вчителів...вихователів...психологів ...няньок.
    Закупив б необхідне обладнання.
    Забезпечив б ліками.
    Нехай для кількох дітей.
    Але,щоб віддаючи її туди на день я був за неї спокійний.
    Що вона в надійних руках.
    Що за нею доглянуть.
    Що з нею позаймаються.
    Що вона нічого не розстрощить,нікого не покалічить,не вб"є.
    Що її не поб"ють і не покалічуть.
    Нас немало..отаких відлюдьків...викинених за борт життя і суспільства...що ховаються від людей зі своєю бідою...нікому не потрібні...наодинці зі своїм горем...
    Але прекрасно розумію...що ця мрія дивна і нездійсненна...в нашій державі...
    Як і мрія про спокій.
    Бітіє опредєляєт сознаніє(с).
    А про що мрієте ви?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені здається, що всі час-від-часу мріють виграти мільйон і щось корисне за нього купити :scratch_one-s_head:

3. Forpost

Forpost Стоїк

не по темі, але цепануло, для ЧОГО?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мала дуже любить дивитись,як горить свічка.
    Тоді
    Це в нас своєрідний ритуал...вже 4 роки.
    Щовечора.

В неї дуже мало розваг в тому житті.

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    Имхо, на кладбище энергетика более чем серьезная, однозначно, не для детей. Может, есть смысл придумать новый, более позитивный, ритуал?
    [/OFFTOP]

6. Forpost

Forpost Стоїк

+ х[OFFTOP]оть с енергетикой конечно можно спорить,[/OFFTOP]

7. Inga

Inga Дуже важлива персона

Продолжу тему!

У меня есть два возможно странных желания. Нереализуемых, но оч сильных.

1. Хочу летать. Вот точно как космонавты в невесомости. Даже сны часто снятся, что не хожу, а летаю и при этом переживаю сумашедший восторг. :))

2. Хочу "познакомиться" с инопланетянами. Абсолютно детская мечта и думала, что в детстве и осталась. Но как-то этим летом вместе с сыном видела три необычных объекта в ночном небе. Ну до чего же захотелось, чтоб это были они, инопланетяне, и чтоб они, как сказал сын "покатали нас по космосу". :))

8. D.M.

D.M. Well-Known Member

Найдивніша з моїх мрій - це, мабуть, така:

У підлітковому віці іноді мріяв утворити та очолити якесь дещо відсторонене від суспільства кочуюче товариство (не зовсім ясно, з якою ідеологією і для чого кочувати). Пам'ятаю, що при цьому фігурувала ще й така думка, що в цьому товаристві буде посада "генетик", і він буде давати рекомендації, кому з ким у товаристві доцільно спарюватись.

а де твій аватар? :)