Найдивніша мрія... От...тільки що прийшли з лісу...як завжди зайшли на молитву...потім на цвинтар... По дорозі йшов і...хм...мріяв?... Але висловлю...нехай це й банально. От...якби я мав з десять мільйонів долярів.... Я б хотів організувати притулок...школу...захоронку...для таких,як моя Зоряна. Запросив б на роботу висококласних спеціалістів...вчителів...вихователів...психологів ...няньок. Закупив б необхідне обладнання. Забезпечив б ліками. Нехай для кількох дітей. Але,щоб віддаючи її туди на день я був за неї спокійний. Що вона в надійних руках. Що за нею доглянуть. Що з нею позаймаються. Що вона нічого не розстрощить,нікого не покалічить,не вб"є. Що її не поб"ють і не покалічуть. Нас немало..отаких відлюдьків...викинених за борт життя і суспільства...що ховаються від людей зі своєю бідою...нікому не потрібні...наодинці зі своїм горем... Але прекрасно розумію...що ця мрія дивна і нездійсненна...в нашій державі... Як і мрія про спокій. Бітіє опредєляєт сознаніє(с). А про що мрієте ви?
Спойлер Мала дуже любить дивитись,як горить свічка. Тоді Це в нас своєрідний ритуал...вже 4 роки. Щовечора. В неї дуже мало розваг в тому житті.
[OFFTOP] Имхо, на кладбище энергетика более чем серьезная, однозначно, не для детей. Может, есть смысл придумать новый, более позитивный, ритуал? [/OFFTOP]
Продолжу тему! У меня есть два возможно странных желания. Нереализуемых, но оч сильных. 1. Хочу летать. Вот точно как космонавты в невесомости. Даже сны часто снятся, что не хожу, а летаю и при этом переживаю сумашедший восторг. ) 2. Хочу "познакомиться" с инопланетянами. Абсолютно детская мечта и думала, что в детстве и осталась. Но как-то этим летом вместе с сыном видела три необычных объекта в ночном небе. Ну до чего же захотелось, чтоб это были они, инопланетяне, и чтоб они, как сказал сын "покатали нас по космосу". )
Найдивніша з моїх мрій - це, мабуть, така: У підлітковому віці іноді мріяв утворити та очолити якесь дещо відсторонене від суспільства кочуюче товариство (не зовсім ясно, з якою ідеологією і для чого кочувати). Пам'ятаю, що при цьому фігурувала ще й така думка, що в цьому товаристві буде посада "генетик", і він буде давати рекомендації, кому з ким у товаристві доцільно спарюватись.