Я друкую, використовуючи 4 пальці лівої руки (крім мізинця, великим натискаю лише пробіл) і 3 пальці правої (крім мізинця і великого). При цьому дивлюсь на клавіатуру, ніяк не можу від цього відівчитись. Хоча, можу набирати практично без промахів, дивлячись на екран. Вибрала варіант 5 пальців, бо все таки зараз зауважила, що більшість букв набираю вказівними та середніми пальцями, ну і пробіл великим пальцем лівої руки
nirvanka, Матінко рідна, треба ж було так заплутати О_о Я набираю наосліп десятьма пальцями. Хоча частенько поглядаю на клавіатуру. Це вже швидше погана звичка Загалом на клавогонках вдавалось досягати понад 300 симв/хв наосліп.
деякі хвацькі програмісти беруть роботу додому, працюють вночі. Така праця дуже файно розвиває вміння друкувати носом, лобом та окулярами
Я не знаю який в мене метод. Як тільки я починаю про це думати, тут же погляд падає з монітора на клавіатуру і різко знижується швидкість набору. Але припускаю, що 5 пальців
Идет конкурс на замещение вакантной должности секретаря.... Приходит девушка и говорит: - Я печатаю 800 символов в минуту. Директор удивляеться: - Круто?!? - Ой, правда, такая (пииип!)ня получаеться.
клавогонками не бавлюсь, але друкую доволі швиденько всіма пальцями. На клявіатурку майже не дивлюсь.
П’ять пальців і не більше. На клавіатуру дивлюсь. Хоча зараз спробував не дивитись, не помилявся, просто дуже не звично.
Набираю 8 пальцями. Трапляється, що можу переплутати місцями 2 сусідні в слові літери. Мишкою користуюся тільки тоді, коли без неї не обійтися. А так - гарячі клавіші (тому й софт - виключно "англійський"). А коли, наприклад, у таблиці треба виділити і переставити певні області - то вже йде фортепіанна акордова гра: Shift-курсори, Ctrl-X, курсори, Ctrl-V, Alt-F-A...
О, Читатель промінусував. Читателю, що - лінія "Обухів-65" зупинилася і Ви ходите у сортир з клавіатурою (як Рабінович з відомого анекдота)?
рік тому підсів на програмку соло на клавіатурі, після того набираю всіма пальцями, хоча й повільно поки що (дається взнаки малий стаж), але є недолік - тільки гляну на клаву, як одразу збиваюсь + на швидкості набору різко відбивається формат клавіатури.
я набираю майже так як Нірванка пробіли великим пальцем, мізинцями майже не друкую... не можу відівчитись НЕ дивитись на клаву....швидко, але не дуже швидко, от так мені б таку добру перевірену програму та і поради ...як не дивитись на клаву?
Нагадав си... Колись прийшов до мене на пораду сусід. Яку б програмку вибрати,щоб навчитись друкувати на клаві... А він священник... Я йому й кажу - Сергію,постав перед собою Святе письмо,відкрий Ворд і власноруч набери кілька глав Нового завіту. Послухав. Зараз строчить,як професійна друкарка....
от 4 пальцев и выше использую , пытался научиться вслепую но клавиатура неудобно лежит на столе слишком высоко и локти висят в воздухе