Варто послухати

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем piepie, 23 січ 2007.

1. piepie

piepie миється в бані

Руський часопис " Слово" провів серед своїх читачів опит з метою визначення 50-ти найпопулярніших платівок закордонної рок- та попмузики усіх часів. Бльшість позицій поважно займають The Beatles ( /John Lennon/ Wings), Pink Floyd, Deep Purple ( / Raibow), Black Sabbath та Led Zeppelin, чому годі дивуватись. Позосталі альбоми:

9. A night at the opera - Queen, 1975

11. Исус Христос - суперзірка - 1979

16. Brothers in arms - Dire Straits, 1985
    17. Look at yourself - Uriah Heep, 1971

20. Hair of the dog - Nazareth, 1975

23. Pyromania - Def Leppard, 1983

29. Demons and Wizards - Uriah Heep, 1971, на втіху Чарівнику. :)

32. The Doors - The Doors, 1967

37. Nightingales and bombers - Manfrend Mann's Earth Band, 1975
    38. Замальовки з ексґібіції - ELP, 1971
    39. In the court of the crimson king - King Crimson, 1969

41. Aqualung - Jethro Tull, 1971
    42. Slippery when wet - Bon Jowi, 1986
    43. The Joshua tree - U2, 1987

47. Master of puppets - Metallica, 1986
    48. Goodbye yellow brick road - Elton John, 1973
    49. The lamb lies down on Broadway - Genesis, 1974

А от вмовмо собі відсутність отих монстрів року і спробуймо заповнити зяючі прогалинами позиції. Для зачину пропоную те, що у мене актуально луна, правда, хтозна на яку позицію:
    Electric Warrior - T.Rex, 1971

2. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Відповідь: Варто послухати

Nirvana – Nevermind кудись запхайте. Ще AC/DC – Back In Black або Highway To Hell.

Пай, а хто саме у тому чарті на першому місці?

„Замальовки з ексґібіції” – :D
    Тоді вже „Пікчи з ексґібіції”. :D

3. piepie

piepie миється в бані

Хто б міг подумати: і тут Nirvana?! :D :eek:
    Щодо AC/DC - згоден, долучаємо обидва альбоми.
    Я наберу ще тап 100 з иньшого, більш поважного руського музчасопису, поглянем, що проґавили, але якщо вже згадується, хай на передостанньому місці, Genesis, то, видко, і Yes мав би бути.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А де альбом Red Hot Chili Peppers 91 року Blood Shugar Sex Magic?

5. Mattilainen

Самый внушительный виденный мною чарт-лист в категории "Лучшие альбомы всех времен" состоит из 500 позиций. Это "500 лучших альбомов всех времен по версии журнала ROLLING STONE".

Список был составлен по результатам опроса, который проводился в 2003 году среди 273 музыкантов, журналистов и деятелей индустрии, каждый из которых составил свой список 500 любимых пластинок.

Собственно, с полным списком лучших можно ознакомиться здесь:

http://www.onlycd.com/ru/news/495.html

6. Mattilainen

7. Meg

Meg Well-Known Member

Все правильно в тому чарті.Так воно і є-класика,класика завжди краще.

8. piepie

piepie миється в бані

Якщо ж далі говорити про українську музику, то я просто не витримую Олександра Пономарьова, він займаючись естрадою, насправді співає в манері камерної музики, якби Боб Марлі його почув, він помер би ще раз. Його творчість говорить про те, що він не знає чим займається. Для опери він заслабкий, для камерної музику бракує грошей, от він і сидить в естраді. На жаль, наших людей дуже легко надурити, вони не розуміють, що таке добре, а що погано. Юрій Шаріфов http://www.kava.lviv.ua/person/index.php?id=1032

Зі заздрощів хіба помер би вдруге, Боб Марлі вокаліст того ж штибу, що Вакарчук. :)

9. Mattilainen

Раз речь зашла о вокалистах, то вот, пожалуйста, ТОР-100 Величайших метал-вокалистов всех времен (Greatest Metal Vocalist Of All Time) по версии американского издания Hit Parader:

http://www.gigwise.com/news.asp?contentid=25707

Примечательно, что многих фигурантов списка назвать металистами можно только весьма условно, а то и вовсе нельзя. :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Ksani

Ksani Well-Known Member

До класики додаю ще Рink Floyd "Dark side of the Moon", здається:o
    Я не фанатка, просто послухала "Ой!" "Юркеша", там купа стилів намішано- і панк, і ска, і етно, і тут чую уривок якийсь знайомий,- а це ж з пінк флойд!:D

11. Meg

Meg Well-Known Member

Пінки найкращі!!!

• Подобається Подобається x 1
  12. nieni

nieni Member

Невже ніхто не любить Queen???:sad: `A Night At The Opera`-це ж їхній найкращий альбом...Чому ж він лише на 9му місці?:sad: :sad: :sad:

13. Полковник

Полковник миється в бані

Я, я ОЧЧЧЕНЬ люблю! Я даже на их концерте был в Будапеште в каком-то году в начале 80-х. И сейчас с удовольствием слушаю. И записи имею. Классные ребята, однозначно!!!!

14. Ivan

Ivan Well-Known Member

А я Вангеліса і Майка Олдфілда люблю... причому дуже... Я тут один такий? :rolleyes:

15. Mattilainen

Не один. ;) :rolleyes:

16. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Надзвичайно люблю слухати музику у стилі Trance, House - звісно під настрій. Мав нагоду ознайомитись з багатьма напрямками даного стилю і DJ виконавцями. На даний час зупинився і рекомендую вам: Armin van Buuren, DJ Tiesto, DJ Feel & DJ River. Останній - DJ River, це вже напрямок Lounge/Ambient - надзвичайно чудові, ліричні мікси тривалістю понад півтори години... Наприклад: Ambient Chillout Mix 3 (Summer 2004), The Orange Room (Spring 2005). Скачати і прослухати можна тут: www.DJRiver.com - не пошкодуєте! :)

17. Mattilainen

Продолжим тему чартов, пожалуй. Если никто не против, конечно. :)

Предлагаю ознакомиться со списком ста величайших гитаристов всех времен (The 100 Greatest Guitarists of All Time), составленным и опубликованным в 2004 году все тем же (что и лучшие альбомы рейтинговал) авторитетнейшим музыкальным изданием "Rolling Stone":

http://www.rollingstone.com/news/story/5937559/the_100_greatest_guitarists_of_all_time

18. Mattilainen

19. mavka

mavka Well-Known Member

От, цікаво. Як вони визначають 100 найкращих гітаристів світу ?... Чи п"ятірку нагарніших жінок світу ?...

От Ike Turner на 61 місці. Є він в мене на СД, щось мабуть я до нього ще не доросла. Добре, що Mark"а Knopfler"а з Dire Straits хоч на 27 місце оприділили. Він мені завжди дуже-дуже подобався... А от Joe Satriani взагалі нема...
    Не згадуючи про білоруського Дідюлю... :) Слухаю його диск і розуміючи все ж, що це мабуть якийсь комерційний проект, віддаю належне. Віртуоз...

20. Mattilainen

Да, непонятно по каким критериям оценивали гитаристов – не нашел об этом информации. Но если предположить, что это происходило так же, как и при оценке лучших альбомов (см. выше), когда проводился опрос среди музыкантов, журналистов и деятелей музыкальной индустрии, каждый из которых составил свой список лучших, то, понятное дело, к этому чарту следует относиться с изрядной долей юмора. :)

Да, отсутствует Джо Сатриани. И Ингви Мальмстин тоже отсутствует. Зато присутствует Курт Кобейн на 12-й (!) позиции. :D Ага, тот еще гитарист! :D

а де твій аватар? :)