Син працює біля 70км від Варшави в селі. В його працедавця (біля 30 років йому) кілька роверів, більшість з них давно вже не використовуються, та й не будуть, напевно. То він 2 ровери подарував сину. Якась машина звідти їхала у Варшаву і син привіз ці 2 ровери. Завів я одного в сервіс. Щось там перебрали, в гальмах колодки і ще щось нове поставили. Придбав нове сідло (старе порване було), нову трубку під сідло (стара для мене закоротка була). Сервіс вийшов майже 300 злотих. Не зовсім чітко там передачі перемикаються. Казав майстер, що, аби довести його до дуже файного стану, то не виплатиться, ліпше нового купити. Але, нічо - їде))))) Нині доставили ту трубку під сідло і я на роверку проїхався по Варшаві. Проїхав біля 7км. З дому до роботи можу заїхати за 10 хвилин (біля 2,5км). Але то ж зупинками на світлофорах і т.п.
В неділю витягнув з підвалу свого ровера. Вперше цього року. Проїхав в неділю біля 33км. У вівторок проїхав 38км. Вчора лише 23 (але пішки ввечері ще 8км нагуляв)))). Нині трішки дав жару - 53км. Маю надію, що завтра трішки фоток викладу. Це все по темі - все по Варшаві)))))))))))
@manur я тільки шо приїхав, не по Ва ршаві правда катався а "по полях край села", але теж думаю з 30 км. крутнув перед вечером Ніколи не думав шо то може бути настільки приємно поїздити тими дорогами де гасав в дитинстві, а особливо тими де не гасав...
Я шось собі навіть так задумався чи то не взяти в кишеню смартфон, зарядку тисячу-дві грн. і не чкурнути з дому на 3-5 днів...без плЯну, без графіків і підготовки, а просто собі їхати куда "кінь поверне", їсти де зголоднієш, і спати де ніч застане...
... біометричний закордонний паспорт і у гості до @manur а! Я б ще запаслась power bank-ом на сонячній батареї. Тількі не за 500 грн, бо там сонячна батарея тільки імітується, а гарний, надійний. Вони ще й ліхтариками можуть служити
Я за 500 грн купив гарний надійний банк сяомі на 10000 mAh - і знаєте що, під час триденної веломандрівки місцями, де немає розеток, він мені навіть не знадобився, тому що вистачило банку того самого виробника на 5000 (тонкий, розміром як смартфон) )
@Hyligan, пригадую - ви вже дано збиралися махнути на ровері по Європах. Біометричний паспорт вже зробили?
Та хєр там. Два пенси на руках +сг бізнес не залишають можливості... В Лондон в гості кличуть з повним пансіоном а нема як. Мартіні з Мануром за мене Європами поїздять, а я по районі нарізаю
Як то вже заїали тими дойоКами за шкарпетки і сандалі, модніки стилісти всі курва. Хоча надіти білі шкарпети то справді несмак, тільки чорні мають бути !