Доброго дня. Підкажіть будь-ласка невеличке вантажне авто для бізнесу. Маю 2 крамниці, потрібно возити товар. Читав відгуки. Найбільше сподобався Hyundai Н-100. У нього можна завантажити 4 палети, витрата палива 9 літрів на 100 км. Пишуть, що у нього зручна кабіна та гарна маневреність. Хто що може підкаже ще? Дякую.
Сума до 180-190 тис. грн. макс. за нове авто. Старе, навіть в гарному стані брати не хочу. Hyundai Н 100 можна за 185 тис. взяти з гарантією на 100 тис. км. А що з трансмісією ? З того, що читав, то все добре з Hyundai Н 100. Мало відгуків бо авто нещодавно з'явилось на нашому ринку.
Hyundai Н-100 задньопривідний , особливо взимку буде відчутно на наших дорогах ! як на мене ,шукайте щось на передньому приводі. ---------- Додано в 05:17 ---------- Попередній допис був написаний в 04:50 ---------- Наприклад Ford Transit 85 T260 передній привід , дизель
Дякую за пораду, подивлюся обов'язково! Читав, що у Hyundai Н-100 колеса різних розмірів: передні - 15дюймові, задні - 13дюймові і що менший розмір коліс забезпечує знижений центр ваги, а відповідно, кращу стійкість. І про гальма читав: передні - дискові, вентильовані, задні - барабанні. Гадаю, що не буде проблем узимку. Почитаю про Ford Transit 85 T260 , дякую.
Вирішів брати Hyundai Н-100 "рефрежиратор". Треба поїхати подивитися - цікавить салон, двигун та якість взагалі. За ту ціну, за яку його продають це саме по собі дуже недорого для автомобіля такого класу, ну а якщо ще додати сім років гарантованої якості - отримуємо робочу конячку, яка відпрацює буквально кожну вкладену копійку.
ги-ги ))))) Звиняйте, я справді купився на перший пост. Хоча мушу визнати, підводка досить грамотна і ненав'язлива
Ті рекламісти всяке гівно хочуть втулити. Гіршої по співвідношенню ціна -якість, обслуговування, машини немає хіба Газелі