http://podrobnosti.ua/criminal/2010/06/08/691809.html Цього разу вандали понівечили тризуб. Не розумію, невже так важко встановити там камери спостереження??? Думаю, з сучасним рівнем технологічного прогресу - це не проблема, а судячи з подій останніх років - необхідність!
і нашо псувати державне майно? та нє, прийди, видерись на ту гору, випий спрайту, відчуй вітер, отримай насолоду висоти, і спускайся до низу! нє! треба шось поламати...українці....як вами не пишатись називається... чомусь іноземці більше дбають про свою культуру, хоча у них вона бідніша..в 100 разів. а в нас визбирується якесь одне бидло, яке тільки горівку пити хоче, і не ходити на роботу! огида! фу. ганьба.
Є й такі,що їх не те що ригі-аналами,і хомо,їх і тварюками не назвеш... Просто залиють рєпу - і пофік всьо..."ломать - не строить"
Ну, не скажіть. Такий тип камер не є дорогим (до 200 грн.) і толку з них... Ти більше розмістити їх можна так, що ніхто й знати не буде... при бажанні
Знайти цих геїв-москалів *файна юкрайна* і покарати... ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- І не тре казати, що міліція тим повинна займатися, в нас тих партій хоч завались...
І толку з тих камер спостереження? Якщо навіть загін міліції буде цілодобово сидіти де-небудь у Заросляку і спостерігати в ці камери, все одно вандали встигнуть дійти до Поп Івана, поки міліціонери піднімуться на Говерлу.
нє, йому вулик краще А заодно кімнатку з гратами для Гаранту Геноциду і геологічну будку для Кровосіся
ну і? то до тих офтоперів що камери хочуть ставити (а заодно і передавач або записувач) а про влєктрику забули? Так і кажемо, вулик без влєктрики справлєїться ) -Куме, в місті був? -Був -А влєктрику видів? -Видів. І навіть їв -А не бреши, куме, бо то дріт
та ше невідомо шо гірше, горівка, чи спрайт. ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- а чого ж не бути? був і не раз і не на одній....
я вживаю безалкогольні напої.. а то шо одне й друге хімія то точно) то ж я образно) можна пити і чай зелений з термоса)