Вакансія сантехніка в Литві (мову знати не обов'язково)

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Vampum, 29 лип 2016.

1. Vampum

Vampum Active Member

Вакансія сантехніка:
    Вік до 55років
    Освіта довільна, досвід роботи від 1,5 р на посаді сантехніка
    Праця передбачає працевлаштування у польській фірмі, а безпосередньє місце праці- Литва (Вільнюс)
    Винагорода праці-4євро/година
    Праця від 8 до 17 (6днів на тиждень, понаднормова працю можлива за домовленістю), вартість житла вираховується з винагороди працівників (60-90євро/місяць)...можливі виключення, коли замовник надає місця для проживання.
    Охочим до праці з діючими робочими візами відразу організовується виїзд, без віз-оформлення документів може тривати від 3 до 40 днів ( залежно від регіону проживання заявника). Фірма надає безкоштовно запрошення на працю, всі інші дії ( черга в візовий центр, страховка і т.д.) під відповідальність заявнику.
    Проїзд до місця праці самостійно, зустріч заявника в Вільнюсі.

Контакт в ПП

Останнє редагування модератором: 30 лип 2016
    Reason for edit: видалено контакти
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Литовські сантехніки порозїзжалися по Англіях і Америках за більші гроші а на їхнє місце кличуть з України.
    за €4/година.

Середня зарплата сантехніка в Канаді / Альберта

Overall Results
    Average Hours Worked (per week) 39.9 (годин на тиждень)
    Overall Average Wage (per hour) $37.18 (плата за годину)
    Overall Average Salary (annual)*, Alberta $77,256.00 ( зарплата за рік). Це середня.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Недавно каже дружина мені: піди купи мені хомутик(для затискання шлангу).

Я оторопів...

Ну а потім контрольний постріл в голову:

- Нє, краще я сама, ти не знатимеш який....

Ото би вже в Канаді не пропала....

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Vampum

Vampum Active Member

офіційна робота

потрібні мурники, фасадники, армувальники, електрики

праця в Литві

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Після львівшького ПТУ взяли?

• Тупо Тупо x 2
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

...навіть після "львівшького" ПТУ.Нічого тут встидного не має.
    Хто здобули спеціальності сантехніка , столяра , токара/слюсара/фрезирувальника і здали на ліцензію , то ті "кум -королю".Зароблять добрі гроші.
    Всидно бути жебротою з Києва після ВУЗу - нікому не потрібного і нічого не вміючого.Жити в квартирі де ремонт в кухні був ще за Горбачова (як на знимці)

• Подобається Подобається x 1
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мій колишній сусід, зварник, (після стрийського ПТУ) поїхав в кінці дев'яностих в Чехію, звісно на будову, звісно чорноробом, і там одного разу, випадково, мав змогу показати, як він зварює. Фірма заплатила офіційні курси кваліфікації (аби папір був), і тепер колишній сусід вже з чеським паспортом їздить то по франціях, то по тунісах, то по марокках, то по бельгіях - ну просто всюди, де фірма виграє тендер. А заробляє дай Бог крутим бізнесменам, 6 тижнів відпустки плюс бенефіти.

А зневага до ПТУ - то таке щось совкове, чисто совкове, чистокровне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось тобе той ремонт вразив. Ремонтами займаєшся, чи шо? Поки шо не треба. Треба буде - залиш візитівку.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все шо треба було зробити - чухнути з України. До чого тут професія.

Я не знаю шо таке бенефіти. Прошу пані модерова аби балакали встановленою мовою форуму.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

До того, що в Україні їй не знайшлось застосування. До того, що люди з клепкою в голові і золотими руками не мусять мати дипломів вищих шкіл, щоб заробити на хліб і до хліба.
    Яка жалість.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)