У Ярославлі пройшла масова акція в пам’ять про хокеїстів та тренерів місцевої хокейної команди Локомотив, загиблих рік тому в авіакатастрофі. Підтримати жителів Ярославля, які сприйняли загибель членів Локомотива як спільну трагедію, приїхали любителі хокею з інших міст. Разом з уболівальниками пройшлися мер Ярославля Євген Урлашов та губернатор області Сергій Ястребов, повідомляє «Кореспонеднт». Марш тиші завершився біля міської льодової арени. Увечері там же пройде пам’ятний благодійний матч за участю зірок радянського і канадського хокею. Зібрані кошти перерахують родинам загиблих. На місці аварії сьогодні був відкритий меморіал у пам’ять про загиблих. Літак Як-42 з хокейною командою Локомотив на борту розбився відразу після вильоту з аеропорту Ярославля 7 вересня 2011. Жертвами трагедії стали 45 людей – 37 пасажирів та 8 членів екіпажу. Вижив лише бортінженер. Пізніше він розповів журналістам, що під час зльоту не був пристебнутий. «Врятувало диво якесь», – заявив бортінженер. Як повідомлялося, слідчі органи висунули обвинувачення одному з колишніх керівників авіакомпанії Як Сервіс Вадиму Тимофєєву в рамках кримінальної справи про авіакатастрофу. Захист родичів загиблих пілотів звернувся зі скаргою до Європейського суду з прав людини. Як повідомив адвокат, у ході розслідування кримінальної справи були порушені дві статті Європейської конвенції з прав людини.
А как иначе. Ведь теперь тут обитает бывший ЛФ-вовец, который после очередной катастрофы в России заявил, что Украина с Россией, хоть и неофициально, а находится в состоянии войны и любая смерть в России это на руку Украине. Фраза запала. Теперь любую трагедию в России рассматриваю под углом помощи рагулью. Они ведь шакалы. Сами ничего не могут. Только на трупы сбегаются.
Я вот что скажу на эту тему. В прошлом году в России разбилось чудовищное количество самолетов. Плюс потонула Булгария. В этом году, к счастью, все гораздо лучше. Самолетов в России стало падать меньше.
Таки я, а не не тот рагуль, который радость высказывал? П.С. (Это я не Вам, Ворчун.) Рагуль, помнишь свой пост?
[OFFTOP]И Вы, чувствую, сумуете. Вас, наверное, на Элефии забанили по древней пятничной традиции. [/OFFTOP]
[OFFTOP] Пятница и не пили???? Для русского человека руль - это не повод не пить. Что стряслось?[/OFFTOP]