В Одессе началось наступление на права религиозных меньшин

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_Norman, 28 чер 2011.

1. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Римским католикам Одессы запретили провести традиционную процессию в честь Тела и Крови Христовых, сообщает пресс-служба Одесско-Симферопольской епархии РКЦ в Украине.
    Как передает ИА «Репортер», Окружной административный суд Украины запретил прихожанам католической церкви ход с Пресвятыми Дарами на основании заявления мэрии города. Власти Одессы решили: процессия католиков вокруг собора может нарушить общественный порядок города.
    Как оказалось, Одесская епархия УПЦ МП опередила католиков, подав заявку в горисполком на проведение крестного хода «в честь православия» в Одессе. В том числе, возле католического кафедрального собора.
    Епископ Одесско-Сифмеропольской диецезии Бронислав Бернацкий говорит, что впервые за семь лет, которые проводится процессия, католики представили угрозу общественному порядку.
    Отметим, в Бердичеве римским католикам также запретили проведение процессии в честь Тела Божьего.

2. ostrov_Norman

ПР продолжает наступать на права граждан. В Одессе опробирован метод подачи заявок на проведение мероприятий в одном и том же месте несколькими организациями, в данном случае конфессиями. Это дает возможность власти подать в суд и запретить неугодные мероприятия.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Московську поповню в Україні треба знищити разом проросійською з п'ятою колоною.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Одеса потихеньку перетворюється в ракову пухлину на тілі України. Пора вже починати проводити хіміотерапію.

5. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

... Очередные грабли. Теперь и среди католиков, а их немало, вряд ли останутся сторонники голубозадых.

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мені вже соромно зізнаватись, що я з Одеси.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пора переводити обласний центр кудись в Кам'янець-Подільський.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Може...може попробувати дустом спочатку? А як ні...ну то вже тоді,як в Апонії!:))

[​IMG] [​IMG]

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Значить то таке праваславіє, що боїться будь якої християнської церкви в радіусі цілого міста. Ця агресивна секта московського ФСБ гірша за будь яку секту людожерів. Тільки що більша чисельна та територіально. Це ціна тому православію, його конкурентноздатності і здатнсті нести Боже в людські маси. Замість цього вона несе абсолютне зло.
    Вкотре наголошую, що Одеса стає надто непривабливим містом на всьому пострадянському просторі. Саме так, на всьому пострадянському просторі. Заповідником самодурства і осовоченого плебейства під суворим наглядом секти московського ФСБ в рясах. З чим я одеситів і вітаю. Мені соромно що в Україні є таке місто як Одеса. Можете плювати в мій бік, хто захоче, але шила в лантусі все рівно приховати неможливо, і роги чорта все рівно стає видно з-під шевелюри волосся, а хвіст з помелом на кічику все більше виглядає із-під чорної ряси.

п.с. переконайтесь самі. Саме із одеси вже протягом півтора року йдуть самі огидні новини. починаючи від свиноподібного мусора що набув прізвиська "телячий" і далі ціла низка перейменувань, повернень совкових символів, арештів політнезгодних і вилазками тамтешніх совкоподібних москвостурбованих по всих Українських містах в дні різних пам"ятних і ганебних дат. Все замикається на Одесі.
    Пані Луна це Ви таких понавивчали?

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І я також стєсняюсь такого.
    І плюватись також можете...та і будете далі на українство.Ну як на Донбасі нинька!
    Це ж реальність,а не нотоцомусові чи то грандові хвантазії!:)) :scratch_one-s_head:

11. ostrov_Norman

Полная атрофия мозга%-)

12. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:)):p
    Я уступаю Вашему опыту и уму)))[​IMG]

13. ГРАНД

Признайте, що саме Одеса зайняла абсолютну першість в рейтингу негативних ньюсмейкерів в Україні. Чи не вистачить сміливості?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Колись це місто було по справжньому інтернаціональним. А на сьогодні в ньому все витіснив сурогатний інтернаціоналізм з культури "рашен" - ТІЛЬКИ ПІД ПРОВОДОМ СУЗДАЛЬЦІВ і панування лиш їх бур'яну на розглядуваному городі.

15. Luna

У меня?)))
    Пане Гранд, Вы прекрасно знаете, что я всегда пожалуйста. Но - у меня НЕТ таких данных, поэтому кривить душой не стану - не признАю, пока не убежДУСЬ))

16. Luna

Угу) Хожу по улицам и вижу один город, захожу на форум - вижу совсем другой..о котором все знают Дядько и Прокип)
    А, да..есть ещё стИсняющийся Блик)))

17. ГРАНД

Тьфу!

18. Luna

Что Вам нужно, дядько? Очередную дискуссию с поливом дерьмом моего города? Если не Донецка, то Одессы?
    Норман открыл проблему - ну и рассуждайте о ней, что вы все темы сводите к высаживанию старых штампов на новый грунт...
    Одно и то же...скучно.
    И не плюйтесь , мы тут не одни.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Видеть" - не значить розуміти. Мені не мішає мій "патріотизм свого болота" бачити та визнавати культурне падіння Києва.
    Але не бачити рівень антиукраїнства Одеси ...

20. ГРАНД

Ви самі його гівном облили на виборах. Тепер лише обтікаєте разосм з містом.

Донецьк на сьогодні в порівнянні з одесою - чи не приклад європейськости. Як що не вдаватись в тонкощі підкилимної місцевої політики.

Для початку прочитайте назву теми. Особливу увагу зверніть на перше слово.
    То замінник паска із бляхою в руці:))

а де твій аватар? :)