Шлях до свободи не буває легким. Ми йдемо до неї через кров, сльози, зраду, втрати, війну,віру та сподівання на краще майбутнє .... Дуже сподіваюсь, що вони загинули недарма. Слава Україні!
Мої перші вірші, які я вивчив на пам'ять на початку 80-х, були Едуарда Асадова А от тепер, з часом, зрозумів - що це не повинно так бути... Треба вірити. Хто сумнівається - той не боєць. Ще. Вчора батюшка в церкві сказав... Я своїми словами: Якби ми взяли б хоч один мікрон тої милості, яку нам дає Господь, то не було б того, що діється. Люди замість того, щоб зрозуміти це - йдуть найтяжчими щляхами, які вони вибирають самі, а не слухаються порад Отця нашого. Любов спасе Україну.
А хто не сумнівається, той... (доповніть самі) Цього замало. Гарно сказано Митрополитом Шептицьким "Не потоком шумних, галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну"
Дякую вам за те, що уважно читаєте мої пости. Та невже ви вважаєте, що хтось є більш розумнішим за Господа нашого? Тільки любов спасе всіх і Україну, а праця тільки горбатим зробить. Або ви неправильно зрозуміли Митрополита.
Сьогодні 4 липня, на FOTOSTRANA.RU - "День проявления доброты". Будьте обережні! Не лякайте диких тварин... вони такі довірливі!
@prius, якби ви дивилися "Спортлото-82", то згадали б, як Брондуков попереджав не лякати диких тварин... Напевно ви щаслива людина. Все у вас є. Діти, дружина... Цікаво, вона щаслива поряд із "сьорбавкою"? Це людина, яка сьорбає собі чай, не зважаючи на інших людей. Знаю вашу відповідь: "Я не пью чай... " P.S. Шамана на тебе немає...