Хочу поговорити про людей "вампірів",нечесних людей,корисливих людей. Як, від них рятуватись і чи варта?Може краще уникати?А якщо ти змушений з ними повсякдень контактувати?Може є якась засторога,приміром енернетичний захис,чи щось таке.......... Розкажіть свої випадки (якщо такі були) спілкування з людьми вамп.(В переносному розумінні.І порадьте,як мені поводитись з людиною,якої не уникнути(близький родич),бо він став для мене прямою небезпекою......... Приміром,коли приходить в гості...........Сидить мовчить як німак,міміка,не передати словамидуже схожа на цей смайлик,тільки у нього не шок,а такий по-злому пустий вираз,він може сидіти інколи у нас досить довго...........і мовчати тільки спостерігати за малим і мною,тупо.Вигнати,якось немає причини,і не в моєму характері(близький родич).Правда був один випадок,коли я йому вказала на двері,але людина,без амбіцій,мало не на другий день з"явився.......Що робити,я люблю веселих людей,простих,енергійних ,ЩИРИХ....... Повторюсь:Загроза полягає в тому,що коли я його бачу в мене одразу починає гупати серце,в голову б"є,ком стає в горлі,а потім СТРЕС,МІГРЕНЬ,СТРЕС.
Знаю, що після зустрічей треба вмивати лице холодною водою. Може йому сказати щось типу - прошу попереджувати, коли прийдеш наступного разу, бо в мене багато справ, я зайнята і не маю часу на гостей. І коли він буде дзвонити попереджувати, то казати, що не буде вдома, що нема часу тощо. Або ще - коли приходить, робити таку міну типу "знову приперся, якого милого???!!!", тобто бути дуже незадоволеною, не бути з ним милою, не пропонувати чаю, взагалі тупо ігнорувати, то може з часом сам пійме, що заважає?
То все перепробувала,але то така людина Він приходить ніби до мого чоловіка,і на мене не зважає (хоч я в себе вдома).А ще гірше,коли доводиться йти до нього ................Там просто живе мама мого чоловіка,і не контактувати через нього з нею я не можу.Отож доводиться терпіти,а потім відходити...........
Спокойствие, только спокойствие Я так поняв шо мова йде про шось наближеного до грані нашого розуміння. Зара шановне комюніті подумає шо я геть чисто вар"ят, ну але хай... Є такий тип людей які вміють сосати енергію і рятуватися ві них варта, а от уникати їх не получиться. Люба людина яка відчуває брак життєвої сили в тій чи іншій мірі пробує діставати її звідки тільки можна. Комусь то вдається краще, комусь гірше. Хтось для того в ліс іде, а хтось в гості По-перше багато яскраво-червоного кольору до хати. Особливо на дитину. Сильно помагає від нездалого чи заздрісного погляду. Мабуть тим шо відволікає на себе увагу. Можна якогось року включити. То музика енергійна (зрештою як і червоний колір). Якшо людина прийшла до вас підзарядитися ну то "велком", але от незадача - та енергія доволі агресивна, тому може своєю агресією поперек горла стати Мене колись одна людина торкалася при кожній нагоді. Я того і так сильно не люблю, а від тої людини аж мурашки по шкірі йшли. То мене вчили уявляти себе в шкарлупі (типу як в середині яйця). Чесно скажу - не дуже помогло. А от уявляти себе в колючках значно краще, а ше краще - бачите шо з вас енергію тягнуть - значить в вас її багато і потенційно ви сильніша. Попробуйте і собі енерговампіра побавитися . Сидить і дивитьсмя на вас - ну то і собі подивіться, поговоріть про шось для прілічія, але дивіться і сверліть поглядом. Головне зберігати спокій, відчувати свою перевагу і тягнути покривало на себе. Ви ж в своїй хаті. Вам навіть стіни помагають. Тільки не нервуйтеся і не бійтеся. Бо тоді нічо не вийде. ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ---------- А ше хочу добавити шо коли відпаде потреба то не треба дитину червоним обвішувати. Людина має інстинктивно вміти відбивати погану енергію від себе. А діти які росли з червоними ниточками на руці того не вміють.
Поетко, як прийде до вас той ваш енергетичний вампір, ви швиденько червоний халат на себе, Металліку на всю гучність і далі печете пляцки як ні в чому не бувало
І три сплюнути через ліве плече, три рази підстрибнути на лівій нозі.... Шо там ше... на шию якийсь амулєт...і не забути образок...і всьо тото на червоній нитці....
Знайшла в газеті(мова йде про так званих енергетичних вампірів): Особисто в мене соснова гілочка,біля вхідних дверей...вдома такі люди не т урбують. А от в групі.Перевели до нас одну кобіту...поговориш з нею,а потім весь день голова болить,спати хочеться,весь день на нервах,ходиш,ніби хтось цеглою по голові стукнув
У фільмах упирі над дідівською методою боротьби з нежиттю тільки сміються. По Ван Хельсинга треба кликати. де його шукати у молфара запитаєте.
В пятницю тринадцятого. І шоб обовязково 29 лютого. І ше треба шоб кугут курей не знав (ну незайманий тіпа).
А образок на шиї був? На червоній нитці. Разом з корінним молочним зубом? Бо тото недійсно...якщо нема....
То ті американські і румунські вампіри просто якісь хіляки. Наших то не баре. Так шо осиковий кіл в серце навіть нема чого пробувати. А от металіка чи рамштайн