Устами "младєнца" глаголить... чортзнащо

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Chopper, 24 чер 2007.

1. Chopper

Chopper Member

Мій відносно-україномовний малий (10р) - ще більш відносно-російськомовний. Російську опановує в спілкуванні з друзями - відтак виходить не російська а "борщагівська" (у Києві - типовіше типового). За що, звісно, дістає від тата в чоло під морморандо: "Розмовляй по-людськи покручу їден..." :padonak:
    Аж ось після чергової самовпевненої заяви "а шо-о! Я російську знаю", татуньо уїдливо питають, імітуючи масковскій вигавар:
    - Ну тада скааажи шта-нить па-русскі мальчік!...
    Пауза, невеличке інтелектуальне зусилля ("...сказати щось, до чого не пристібуться") і...:
    - Да-а-а!

Я валявся пацтулом :D

Пишіть сюди про всілякі кумедії у виконанні індиго-генерації ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Устами "младєнца" глаголить... чортзнащо

як на мене то лихо коли батьки і діти говорять на різних мовах :sad:. Не сприймайте як особисту образу п. Чоппер але то якесь янучарство (помилка в слові свідома).

3. Chopper

Chopper Member

Відповідь: Устами "младєнца" глаголить... чортзнащо

Не плачте і не ридайте :)
    Ви просто не зрозуміли. Розмовляємо ми і вдома і поміж людьми однією мовою - українською. Але не секрет, що коло спілкування у Києві - переважно російськомовне. От тільки російська ця - фатальна з погляду грамотності (це такий легкий офтоп - сорі). То ж моя боротьба за чистоту російської у малого має сенс. А коли кажу про його відносну україномовність - то маю лише на увазі оцінку з рідної мови, яку гад приніс у табелі "5" з 12-ти :sad:

а де твій аватар? :)