Усі негаразди України від русифікованого населення

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 1 вер 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Розмірковуючи над тим, що ми маємо після 20 років існування нашої держави, і чому Україна не стала нормальною східноєвропейською країною, як Польша чи Латвія, я дійшов висновку, що єдина причина цього у русифікованісті нашого населення.
    По-перше, що ми маємо розуміти під "русифікованістю". Не російську мову навіть (хоча це необхідна умова), а сприйняття Росії (разом з Україною, з срср), як "нашої", "своєї", "рідної" країни. А себе як частину "нашого общього народу". Не відчування антагонізму до срср, ностальгія за ним,

Легко порівняти, який вибір робили у 90-х поляки-чехи-естонці, і який українці. Там учорашні дисиденти, націоналісти - Валенса, Гавел, Леннарт Мері. Партії, на кшталт Солідарності.
    А в Україні - секретар з ідеології кпрс Кравчук, він свій. Борець за незалежність та проти срср Чорновол - чужий. Вибори 1992 року - більшість комуністи, вибори 1998 року - більшість комуністи. І важливо підкреслити те, що обирали цих комуністів не фанати Маркса та Че Гевари за те, що вони комуністи, а русифіковані представники нашого населення, неукраїнці, яничари, за те, що в програмі КПУ завжди залишались різні лозунги "укріплення дружби з Росією":

І зараз вони беззаперечно обирають бидло-януковича замість "помаранчевих", бо "помаранчеві" дали героя україни справжньому Герою України, борцю за незалежну Українську державу, Степану Бандері. Борці за Незалежну Україну проти Росії для русифікованих - "зрадники", "бандити".

Тобто, резюме, нічого нового я цією темою не відкрив, звичайно, просто хочу окреслити - із-за русифікований співгромадян, яких півкраїни, я, умний та красивий, сиджу у 2011році в лайнокраїні.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Неправильне розуміння. Я розмовляю російською мовою, але не маю ніякої ностальгії за СРСР та сприйняття Росії "своєю та рідною".

3. Mr. Blick

Ну, зі школи ти маєш пам'ятати, що необхідна умова не є достатньою. Звісно, не всі російськомовні - заруські орки (і приклад цього цей форум), але заруські орки завжди російськомовні. :)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Російськомовний і носій культури "рашен" - це часто різні речі. Онікс для прикладу РОСІЙСЬКОМОВНА БАНДЕРІВКА. Дочка Амосова теж прихильниця ідеології УПА - "свободу людині, свободу народові".
    Це кимось кляті, а комусь милі перевертні типу Байрона в ірландському питанні.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мене дивує -- чому після того, як комуняцьку партію на початку 90-х заборонили, її дозволили знову?!

6. Mr. Blick

З цим не можна не погодитись.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пачпорт поміняли.

8. tanna

Онікс, ви згодні з цим визначенням? Ви бандерівка?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ми її й не питали. Так як в комсомол чи в піонери, скопом попала. Хай знає, з ким водитися.

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

"Комуністів не можна забороняти , і таким чином заганяти в підпілля. Бо підпілля це їх природнє середовище існування, де вони почуваються наче риба у воді. комуністи повинні бути постійно на поверхні і на очах, легалізовані. Тільки тоді вони не матимуть жодного шансу на опанування владою".(с) близько до тексту.

Не пам"ятаю кому належить думка. але така існує. можна спорити на скільки вона влучна.

11. tanna

:)):)):)) А інша половина такі самі розумні та красиві?

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

Блик, чтобы не прослыть заукраинским (или как говорят кацапы - запукринским) орком, я бы тебе советовал воздерживать от создания таких тем. они - благодатная почва для тех самых зарусских орков как полигон для упражнений в троллизме:)

13. Mr. Blick

Просто у різних блогах, авторських колонках політологи та просто пишуть безліч опусів на тему "чому все так хрєново", і там пишуть "ми", "ми", "чому ми". Хвилиночку, давайте розберемось з тим "ми". От електоральна мапа 1998 року. На ній люди, які хочуть, щоб країну очолив Народний Рух України, і люди, які хочуть, щоб керували "комуністи". Подобається це комусь, чи ні.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В боротьбі з цими брехунами Блік і видав свої думки. А що, хіба він порушив "директиву уряду"?

15. Mr. Blick

Заради бога. Чому ми маємо сором'язливо робити вигляд, що нічого не має, і не дивитись правді в очі, чекаючи (як вірять різні романтики українізму), коли в русифікованих пробудеться їх українська етнічна свідомість, чи коли вони звикнуть, що живуть в Україні, коли зміниться пара поколінь ? Ну, добре, покоління зміняться, вони звикнуть, може навіть украінізуються. Але мені що до цього ? Я тоді вже помру.

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

и я тоже.
    это только мои внуки доживут....

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

З якого боку подивитися. :) Я за примирення сторін. Мій дід, що воював у КА і проходив з боями по ЗУ - з повагою ставився до бандерівців і вважав, що вони відстоювали свої переконання... Мої погляди на ЗУ ніколи не співпадали з общепринятыми.

18. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Типа: после нас хоть потоп?

19. tanna

Я теж за примирення сторін. А ось бандерівці чогось так здається - якраз ні. :pardon:

20. Mr. Blick

А якщо ні ?
    От на початку століття УНР воювало з Радянською Україною. І Радянська Україна, сателітна до більшовицької Росії знищила УНР. І, мабуть, були люди, які казали - нічого страшного, дивиться, це ж Україна, незалежна (майже), з органами влади, з прапором, йде украінізація, коренізація. Це ж краще, ніж малоросія у складі царської росії, якої офіційно не існувало. А тут Українська радянська соціалістична Республіка ! Ми держави. А чим закінчилось ? Тим, що за 70 років існування цієї УРСР українців стало менше, ніж за часів царської малоросії. Русифікували. Перетворили на "радянських людей", совків.
    А зараз ви з Мінніе нам кажете - ну то й що, що Янукович, він же президент України, він навіть українською розмовляє. Я не знаю, чи доживуть онуки, якщо Україна на наступні років 20 (30, 40 ?) перетвориться на "Білорусь".

а де твій аватар? :)