Едем мы сегодня с ребенком (13.04.2007) в машине со школы с Подола, а ребенок увидел на заборе надпись: "Усё будет Донбасс!" и спрашивает нас: "А что эта надпись обозначает?". Вопрос ко всем. Мы до сих пор не знаем.:confused:
Відповідь: Усе будет Донбасс всіх у шахти, зі зарплати дулю і голосувати за того, кого найбільше по місцевому телебаченню показувати....
Відповідь: Усе будет Донбасс Як ходитимете ввечері вулицею, тримайте руками шапку, ато сп.... тобто здонбасять
Відповідь: Усе будет Донбасс Нужно рядом написать: "Усё будет Галичина"! Хотя... не так звучит, аднака.:p
Відповідь: Усе будет Донбасс Так і я про це ж! Як то кажуть, у мене на воротах сараю написано х..., а там дрова лежать!
Відповідь: Усе будет Донбасс Самая загадочная надпись на заборе была прочитана мной осенью 1991-го. Еду это я поездом домой из армии (дембельнулся со срочной). И аккурат при въезде в Симферополь вдоль железной дороги на каменном заборе краской метровыми буквами было написано следующее: «ХАЙ ЖИВЕ КАЦАП НА ЛУКОМАНЩИНЕ!». Черт его знает, что сие означает. Таинственное слово «Лукоманщина» не дает мне покоя вот уже 16 лет. Я в словарях смотрел и в сети искал – нет такого слова вообще! Вот это энигма, блин! А Вы говорите - "Усё будет Донбасс!"
Відповідь: Усе будет Донбасс Отчего-то мне кажется, что это не Степаныч исписал все вокруг и сам Хрещатик в нестудёную зиму 2004.
Відповідь: Усе будет Донбасс Степанычу, зізнавайтеся, що Ви робили у 2004 р. після 3-го туру?:rolleyes: Зараз спробував згадати, чи "відмічався" я сам? -Ні, холодно було, пива не пив, відповідно... не мітився :o
Відповідь: Усе будет Донбасс "Усё будет Галичина" - це сарказм!:D У 2004 році я був активно проти помаранчових. Після 3-го тура виборів зробив свій прогноз щодо того, що помаранчова команда розпадеться. Один мій товариш записав на диктофон і ми з ним поспорили на поляну. Я помилився у строках на 2 тижні. Але він таки поляну накрив!:D Тому я десь і вдячний Ющенку, що він Тимошенко турнув.
Відповідь: Усе будет Донбасс Як колись казав Папанов в "Діамантовій руці", "Усьо будєт хорошо. Усє сядєм. До одного".
Відповідь: Усе будет Донбасс Бачу два значення. 1. Хто такий "Усьо"? 2. Іншими словами "Донбасу буде усьо", тобто все, кінець.
Відповідь: Усе будет Донбасс От цікавий момент. "Усе будет Донбасс" - це гасло є характерне і воно походить від ПР. А Ви можете уявити собі таке, щоб з Галичини хтось з політичних сил висував такий лозунг: "Усьо буде Галичина". А потім ті ж з Донбасу говоритимуть: не думайте, що ми Україну любимо гірше, ніж Ви! Якщо Ви любите Україну, то чого її ділити?