Ургант зізнався українцям у любові і публічно вибачився за «невдалий жарт»

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 18 кві 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Російський телеведучий Іван Ургант публічно вибачився за свій жарт щодо українців в ефірі російського Першого каналу.

Читати публікацію повністю на www.pohlyad.com

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Треба запустити ідею в наші ЗМІ, щоб при нагоді хтось десь (хоча б в 95 кварталі) ляпнув щось на зразок: "А зараз я його порубаю як колись козак москаля під Шаповалівкою..."
    Цікаво, яка реакція москалів буде на це? Скоріш за все захлинуться в своїй блювоті від люті...

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибачився - то він вибачився, але справа не в ньому, а в тому, що такі "жарти" живуть в Росії.
    І все ж таки, цей випадок має позитивну сторону.

По-перше, можливо він трошки привідкриє очі тим, хто вважає, що Росія принесла велике щастя українському народу на фоні втягування в митний союз.

По-друге, цей чурка підтвердив, що в Україні був не просто голод, а дійсно геноцид українського народу.

• Подобається Подобається x 5
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я вважаю,що не варта опускатись до їхнього рівня.Ми гідні бути вище того,бо ми - українці.

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Воно,то так,це ми так думаємо, а вони навіть не згадають за геноцид і т.д....то наша пам"ять пам"ятає...(вибачте за тавтологію)

• Подобається Подобається x 1
  5. Forpost

Forpost Стоїк

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

J[ Ох і біди ті Йосі наробили і в Росії і в Україні...

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

геноцид, голокост - то хіба євреїв, а українців косили як траву...

Мел Ґібсон зазнав критики не лише за кіносцену засудження Ісуса Христа юдейськими жерцями, але й за висловлювання в інтерв'ю про те, що у 20-столітті мільйони не-євреїв, зокрема українців, загинули внаслідок переслідувань

• Подобається Подобається x 2
  7. redfox

redfox Well-Known Member

Уважаемые, мое личное мнение, НО, обращать внимание на высказывания , тем более те, которые прозвучали из уст человека, которые никогда ничего серьезного не говорит, как то по моему мнению ниже достоинства целой страны.
    я примеряю это все на себя и понимаю, что мне было бы все равно.
    а раздувать на пустом месте ... странно как то

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ясно, що низько, ясно, "висказиваніє одного чєловєка", але очевидно, що не він це придумав сам. Така думка, "жарт" живе в Росії і появився він не на порожньому місці, а той хачик все це озвучив по телебаченню, на всіх і вся, напевно з думкою: ану чи хохли відреагують?

Давайте, пані редфокс, хай хто через телебачення похохоче над голокостом в Бабиному яру, або ще якому концтаборі для євреїв і ви побачите що почнеться. То буде торнадо по всіх каналах і вибачатимуться всі, навіть ті, які не мають до того жодного відношення.

• Подобається Подобається x 4
  9. redfox

redfox Well-Known Member

Мих, я не говорю что это хорошо или плохо.
    Я говорю лишь о том, что не следует так болезненно воспринимать.
    с моей семьей тоже много что происходило, но тем не менее ничто мне не мешает слушать шутки про деятелей.
    скажем так, если бы тоже самое произошло с точностью да наоборот и украинский ведущий сказал чтото в подомном роде о русских - ну да и фиг с ним.
    вот о чем, а о таком я бы точно беспокоиться не стала.
    и не потому что я не люблю свою страну или свою семью, а потому, что нужно разлечать важные вещи от шелухи.
    В противном случае, уже сторона, которая обиделась, начинает выглядеть как минимум некрасиво. как максимум просто глупо.

посудите сами.
    отвлеченный пример.
    парень девушке говорит (пошутил) что у нее проблемы с весом. и что дальше?
    одно дело когда оба посмеялись и может быть сделали выводы, а другое дело, когда у барышни начинается истерика, скандал и все тому подобное. вот вы бы в какой ситуации хотели бы оказаться?

я, например, всегда стараюсь поступать как в первом случае. что было в Вегасе, должно остаться в Вегасе.
    Надо мной неудачно пошутили - я, может быть тоже пошучу в ответ, но не буду бежать жаловаться директору или чтото в этом роде.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Урганта ця історія хіба ще більше розвеселила. Йому це додатковий піар, а отже збільшення гонорарів, в тому числі і на українських корпоративах.

sent from my Galaxy SIII

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене проблеми з вагою, але я з цією проблемою настільки зжилась, що вона вже не є проблемою.

Але не всі такі, як я, і якщо жартувати про чиюсь вагу, знаючи, що для цієї людини вага - болюче питання, це, як мінімум, нетактовно.

12. MARTINI

Як гадаєте, цей анекдот смішний чи образливий?

• Подобається Подобається x 5
  13. Bambook

Bambook Persona non grata

1. Дуже легко про це все говорити в умовному способі. Дай вам Бог не відчути того насправді.
    2. Можливо, було б простіше, якби не було пару тижнів перед тим виступу Познера, який теж на рівному місці нагадив на українців, і регулярних виступів Вассермана, який взагалі заявив, що такої нації, як українці, не існує. Надто вже багато цього всього звучить з вашої країни.

14. MARTINI

а вони нас тут переконують періодично "та нафик вы нам сдались, россиянам Украина вообще не интересна, про Украину они вообще не думают"

15. redfox

redfox Well-Known Member

Анноун, я вот с Вами одной точки зрения, но даже если человек и скажет мне про чтото весьма для меня принципиальное, при этом чтото неприятное для меня, я скорее всего или сделаю выводы на его счет или просто не буду обращать внимания.
    Но это моя личная позиция.
    соответственно, все, что происходит с большой страной, я меряю той же меркой.
    и даже если сейчас Мих лично обо мне или моих родных скажет чтото подобное. (если нужно, я даже тему могу подсказать), то скорее всего я или посмеюсь над этим вместе с ним, или сделаю ему замечание. и Мих, скорее всего, просто извиниться и мы обо всем забудем.
    в моем понимании, обычно так поступают.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Бамбук, давайте посмотрим, кто такие Ургант, Вассерман и иные - это просто отдельные шоу личности. вот Вам есть до них дело?
    мне - нет. Так же как мне все равно на высказывания кого-либо еще. ну разве это не угрожает лично мне какими то ужасностями, при том совершенно реальными.
    их работа - делать скандал. наше, как зрителей - либо обсуждать это - значит они свою работу делают хорошо, и тем самым играть им на руку, или не обращать внимание.

16. Un.Known

Коментар на фейсбуку:"Віднайшли. Ось воно що... Тепер зрозуміло, чому Ургант так жартує."

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Давайте я извинюсь за него?

Вы мало в жизни уродов видели?
    Мне стыдно. Как-то так вот...

18. MARTINI

що було б з Ургантом, якби він шинкував зелень як російський спецназ бесланських школярів? Або як турецькі війська вірмен в Османській імперії.

Я вважаю, що той клоун не достойний уваги, яка йому дісталася останнім часом. Його просто слід припинити запрошувати на перший канал. А від всіх цих здійнятих хвиль йому "как с гуся вода", не зміниться нічого. Навіть вибачення він приніс не в ефірі того ж каналу, а в твітері, і то в хамській манері хіхі-хаха. Я гадаю, він і на українському ТБ далі працюватиме як і раніше.

19. redfox

redfox Well-Known Member

чем больше мы здесь его обсуждаем, тем больше он достигает своей цели.

20. Un.Known

Власне, на нашу адресу він собі таке може дозволити...

а де твій аватар? :)