Продовження цієї теми Щось доказувати комуністам про УПА - це те ж саме, що дискутувати із свідками Єгови. Вони оббріхують легендарного КРИВОНОСА, забуваючи, що десятиліттями вірили брехунам про брехню Панфіловців. Таких не існувало зовсім. Пройде ще трохи часу і всякі ВасМТ і Полковники щезнуть з пам"яті грядущих поколінь. Цей процес вже зрушений і він незворотній. За якийсь час про таких навіть будуть соромитись згадати. Як і захід, так і вся Україна згадає своїх героїв - козаків, гайдамаків, опришків, січових стрільців, і партизанів УПА. Слава героям!
Мартіні, Ви рішення суду читали? Може скажете, чого тільки сьогодні Карабін взнав про цю історичну подію? А не, наприклад, 16 січня... Не знаєте? Отож... Перш ніж звинувачувати когось в брехні, розберіться по суті питання. Чергова коресбандюганська брехня.
ну то вже всі знають шо все шо стосується ОУН-УПА для Василя брехня а брехня комуняк і пр-астів то для Василя суща правда ну, ніц з тим не поробиш.....така натура
Ні, Карабін. Натура в мене нормальна. Я не сприймаю брехню. Мене від неї тіпає. Особливо ,коли брехня нагла і неприкрита. І ОУН з УПА тут ні до чого. Може Ви скажете, чому тільки сьогодні ця новина з"явилась на світ божий, а не 16 січня?
добре Василю, наведіть факти брехні про УПА-ОУН наведіть факти брехні комунопр-івців наведіть факти брехні ОУН-УПА про комуняк і можливо ми з вами підійдем до спільного знаменника а зараз ви граєте в одні ворота
Спочатку щодо статті. Я Вам тільки в двох словах поясню в чому справа. ВАСУ приймав рішення про касацію Вітренко на рішення Київського ОАС і Київського ААС. ВАСУ не визнав правомірною саму касаційну скаргу. Ні більше, ні менше. Жодного рішення про ОУН, УПА, чи Карпатську Січ, ВАСУ не приймав. Зрозуміло? Тепер щодо мене - мені начхати на Ваші слова. Бо не я розповсюджую брехню, а Ви. Кінець звязку.
Особовий склад очманів від кількості вводних. Терміново займаємось довбо-льодизмом. Довбаємо лід до бетону.
Вищий адміністративний суд 16 січня підтвердив рішення судів нижчих інстанцій, якими визнано законним указ президента Віктора Ющенка про визнання членів ОУН і воїнів УПА учасниками боротьби за незалежність України. Рішення суду є остаточним і оскарженню не підлягає. Як відомо, 28 січня 2010 року Ющенко визнав бійців УПА і підпільників ОУН учасниками боротьби за незалежність України, видавши відповідний указ. Київський апеляційний адміністративний суд і Окружний адміністративний суд Києва підтвердили законність указу Ющенка. Крім активістів ОУН і воїнів УПА, борцями за українську незалежність було також визнано членів формувань Української Центральної Ради, Української Народної Республіки, Західноукраїнської Народної Республіки, Української Держави (гетьманату Павла Скоропадського) , Української Bійськової організації, Організації народної оборони "Карпатська Січ" та Української Головної Визвольної ради. http://www.istpravda.com.ua/short/2013/02/5/111389/
Туди, де їй і місце Взагалі дивно, що вона ще брикається, я думала, що цей труп реанімації вже не підлягає
Ще один знайшовся Ще один повівся, як євреї за Моісеєм Ну що за люди... Як діти малі... Йушч їх, як щенят, на палець замість сіськи задурив... А вони від того дурника ніяк відірватись не можуть...