В цій темі хотілось би оминути полеміки щодо того, чи добро кредит, чи - зло. Просто хотілось би поділитись враженнями і досвідом, щодо ставок,наприклад, чи обслуговування. Справа в тім, що банки (і не тільки вони) у нас досить закриті установи і часом ні через сайт, ні через дзвінок вияснити яка у них ставка, умови не вдається.. Особисто я була дуже задоволена співпрацею з Кредитною спілкою, і в шоці від обслуговування у Правекс-банку (пр. Чорновола, 99). І навіть не відсотки мене там дивували а хамське відношення. Якщо після кредитної спілки залишилось враження - а для чого гроші відразу віддавати якщо їх можна ще крутити і отримати зиск. То в Правексі - це купа негативних емоцій, який не зав"яжись я з ними можна було б уникнути. Взнавала про Дельта-банк. ЦІкава річ - кредити вони оформляють швидко, але у Львові платежі сплачуються у поштових відділеннях! Це до того, що Вам доведеться вистоювати постійно у неабияких чергах.
Відповідь: Умови кредитування А в неділю на ринок України виходить нова компаній YFU, яка даватиме кредити під 6,9 в гривні без комісії як в банках. І офрмлення кредиту і виплата буде надзвичайно просто і доступна кожному. Є можливість зараз оформитися ще й працювати в цій компанії поки ще не набрані всі консультанти на вакантні місця. Зацікавило? Дзвоніть 8-063-4572754 - Андрій!
Відповідь: Умови кредитування Я взяла кредит в "Укрсиббанку", всім задоволена Додано через 5 хвилин Дуже сумніваюсь, що це щось реальне. Знов хочуть "кинути".
Відповідь: Умови кредитування Брал в Надрах, не очень доволен, такое ощущение что они мне огромную услугу сделали что кредит дали, правда это 4 года назад. Тепрерь бегают, что бы еще кредит взял. В Цифрах путаются и запутывают. Толком сказать не могут, сколько взял,с колько погасил, сколько осталось. Еще брал в Райфайзен Авале. Родной банк, в отделении всех знаю, с начальником на "ты", естественно все без проблем. Немного бюрократии, но она есть везде. Отдал досрочно пени не насчитали.
Відповідь: Умови кредитування Аналогічно брав в Райффайзен Аваль. Віддав достроково. Загалом задоволений. Під кінець здається трохи більше мені відсотків нарахували, але то було лише 2 місяці, втратив там може десь доларів 200, не більше. Загалом довольний.
Відповідь: Умови кредитування Як бувший банківський працівник можу сказати що за кредитом (якщо це звичайно не 300 000 у.о і більше) краще йти у малий банк. Чому... У малому банку клієнтів мало, тому вони зацікавлені видавати кредити навіть дрібні на 1000-3000 у.о. (у великому банку на таку суму будуть носом вертіти).
Відповідь: Умови кредитування Дякую за підказку. Хоча звучить дивно. Банк кидає купу грошей на розкрутку такої послуги як споживчі кредити, наприклад (зараз тим чи не всі великі грішать), а потім "вертить носом"? Чи вертять носом рядові менеджери (не власник же буде вас обслуговувати)?Скажіть чи можна з того зробити висновок, що у банківській сфері у великих банках прийнято менеджерами хамити, а в малих - нормально обслуговувати?
Відповідь: Умови кредитування Зайдіть за кредитом до Приватбанку, і таких питань у вас більше не буде... Стільки "биків" в одному місці я ще не бачив.
Відповідь: Умови кредитування Ги-ги..прошу пана я не корова, щоб до таких ходити)) Ви, мали б порадити оминати їх 10-ою дорогою))
Відповідь: Умови кредитування А що дивного розкрутку роблять великі дяді які сидять в головному офісі (як правило в столиці) а видають кредити рядові солдати, а план у тих солдатів (як правило) доведений у сумі виданих кредитів а не у їх кількості, і взуває начальство солдатів не за малу кількість а за малу суму кредитного портфелю. З.І. На рахунок великих та малих... Велика структура дуже інертна та бюрократична, є безліч керівників та відділів повноваження та обов'язки яких пресікаються, ніхто чужу роботу робити не хоче (за це ж рядовий працівник додаткової копійки не отримає, а зарплати в банках доволі маленькі), от тому і будуть ганяти з кабінета в кабінет, відправляти "на завтра" і т.д.
Відповідь: Умови кредитування І ще про великих і малих: я брав кредит на квартиру в "малому" банку, головний офіс у нього не в Києві, а у Львові Якістю обслуговування задоволений на 100%. До цього звертався до великих банків, які у всіх "на слуху", і вирішив з ними не зв'язуватись. Малі банки дійсно цінують кожного потенційного клієнта, бо з іпотеки або автокредиту вони будуть мати помітний прибуток на протязі років, а для великого банку плюс-мінус хоч і десять-двадцять клієнтів - на кредитний портфель не вплине.
Відповідь: Умови кредитування Щодо кредитних ставок комісій, тощо.... колись приємно вразив Кредобанк... у них на сайті був кредитний калькулятор в якому, наприклад, для кредиту на квартиру вказувались навіть послуги нотаріуса, всілякі там комісійні і т.п. приблизно штук 10 різних платежів і відсотків на додачу до основної кредитної ставки... Доречі зараз якусь постанову прийняли, що відсоткова ставка має бути "олінклюзів" чи вона далі не виконується?
Відповідь: Умови кредитування У відділенні Правекс-банку на Личаківській 64 не обслуговують після обіду, кажуть - ніколи в той час нема зв"язку.)) Бувають же такі нещасні компанії)). Завертають всіх на суботу зрання.) Цікаво - нормальні, не хамовиті працівники у цьому банку взагалі працюють, чи їх відсіюють на першій співбесіді з глобальною метою - завалити всю структуру?))
Відповідь: Умови кредитування то не тільки стосується цього банку на Личаківській. Я не знаю звідки вони тих робітників набирають. Склалось враження, що ВОНИ тобі роблять послугу, відповідаючи на питання... поваги до клієнта - 0! Додано через 2 хвилини совкова ментальність... нікуди не дінешся