UMC прекращает свое существование

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 18 тра 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://media.mabila.ua/ru/news/operators/mts/2007/05/17/7105.html

Прикро. Наша фірма уже звикла до ЮМС.
    Мабуть, будемо міняти оператора. В думках поки Лайф.

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: UMC прекращает свое существование

Моя фірма також має заключену угоду щодо корпоративного звязку УМЗ... Термін контракту завершується тільки через рік. Самому цікаво, чим завершиться правонаступництво МТС.

3. Deus igrok

Аналогічна ситуація. Додатковою угодою контракт продовжено на 2 роки.
    Якщо після ребрендінгу буде аналог тарифу: "Безлімітний корпорація" то можна буде переглянути питання продовження користування ЮМС.
    Хоча лайф пропонує

4. Капітан

Я би обрав Лайф :)

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

6. Капітан

З таким коментарем як Данило її створив, обговорювати - себе не поважати.

• Подобається Подобається x 1
  7. Deus igrok

Прошу вибачення. Зайшов на форум з роботи. Нових повідомлень нема. Якщо є можливість, нехай модератори обєднають додані тут пости з Вашою темою.

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

юмс — кілька років повністю належить росіянам...
    і що дивного, що вони знову хочуть змінити назву?...
    це вже було кілька років тому, але план провалився через певні обставини...
    ребрендінг (я вважаю) — робиться для того, щоб підняти в ціні акції "мтс", а не для того (як вони говорять), щоб змінити ставлення до цієї компанії (у кращий бік)...

9. Deus igrok

теж цікаво

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Невже ЮМС не буде існувати? Я вже восьмий рік ним користуюся. Щось не віриться - такий прибутковий бізнес і на тобі.....

11. andi

andi Well-Known Member

вже вони якось оголосили в середині лютого про ребрендинг з 1 квітня... не пройшло.
    Зараз типу офіційно сказали: з 1 червня. Ну побачимо...
    Повідомлено наразі, що зникнуть послуги СІМ-СІМ, і виглядає, що всі тарифні плани до осені переведуть на загальнокорпоративні МТС-овські. зате до Росії буде вигідніше дзвонити. :D а, Миху? :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та який зміст до них дзвонити, нє?

13. andi

andi Well-Known Member

Угу :)

14. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Я теж все життя користувався ДЖИНСом, але потім перейшов на БІЛАЙН і ні хвилинки не пожалкував. Дешево і сердито. Дешевше навіть ніж ЛАЙФ. Друзі з мене сміялися, мовляв продався москалям, але зараз я сам на них подивлюсь, як вони будуть користуватися російським МТС...;)

15. dvin

dvin Well-Known Member

Люди, ну ви хоч би на півроку вперед дивилися. Так, зараз Лайф і Білайн пропонують дуже класні умови - майже безкоштовні розмови і все таке. Це все дуже добре, поки в них нема великої кількості абонентів. А коли пропускна здатність їхнього обладнання буде використовуватися на сто відсотків, вони змушені будуть збільшувати кількість точок доступу і слідкувати за якістю. Звісно ж, за ваш рахунок. Халява не вічна.

P.S. Я не працюю в UMC, і вони мені не платять за рекламу.

16. opium

opium Active Member

Читала дописи до статей про ребрендінг. Пишуть, що тепер не будуть росіянам свої гроші платити:)).
    МТС вже давно були незадоволені роботою Павловського. Репутація і прихільність до бренду понизилась. Особливо, коли на ринок вийшли нові гравці, та і Литовченко славиться жорсткою і дуже професійною роботою в КС.
    До даної ситуація ринок "готували" довго...Використовували чорний PR в пресі та Internet. ПОчинали судовими тяганинам між АМКУ і КС по платі за з'єднання, потім фінансові невдачі Лайф... Зараз КС являється лідером, а Лайф нарощує абонентську базу,збільшує прибутки та покрило 85% населення.
    Ребрендінг останній шанс лишитись у двійці лідерів на Україні.

17. duncan

юмс належить москалям з 2003 року...
    від зміни назви суть не змінюється...

18. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Так, але я не розумію як може бути вигідний оператор, коли є плата за з'єднання! Я все життя був на Джинсі, і мені це було задорого. Тим більше тепер, коли після кожної 10-ї хвилини розмова переривається... Це якщо в мене безкоштовні розмови, то я плачу по 0.27 коп за 10хв! То які це безкоштовні розмови? Розвод...

19. dvin

dvin Well-Known Member

0,27 грн за 10 хвилин = 2,7 копійки за хвилину. Якщо це задорого, то ви мене вибачте. Я маю при собі контракт між одним з угорських філіалів нашої корпорації та T-Mobile. Конкретні цифри назвати не можу, але запевняю вас, що мобільний зв'язок в Україні не такий вже й дорогий у порівнянні з Європою, як дехто вважає.

А безкоштовними розмови називають тільки в рекламі. І на любому білборді внизу маленькими буквами вказано вартість з'єднання. Не варто сприймати рекламу як достовірне джерело інформації.

20. duncan

плата за з’єднання 0,29.....

а де твій аватар? :)