час-від-часу ми всі бавимося в забавки.... давайте поділемося враженнями від них.... наприклад, я шанувальник "халви", першу версію якої проходив кілька разів.... half-life -- з’явилася 98-го чи 99-го року і залишилася актуальною досі, це "екшин" (стрілялка) від першої особи... на базі ігрового двигуна "халви" було розроблено безліч ігор.... а "халва 2" -- це була просто бомба!!! це, якщо коротко... інтро до першої халви: [youtube]5sqT6TulFk4[/youtube] вікіпедія про халву: http://ru.wikipedia.org/wiki/Half-Life непогані сайти про халву: http://planethalflife.gamespy.com/hl/ http://orange.half-life2.com/ http://www.half-life2.ru/
Відповідь: улюблені забавки... Diablo 1 і Diablo 2 EA Fifa 99; 2000; 2005; 2006 Need for Speed 1,2,3,4,5 1&2 Underground TrackMania Nations Worms 3D Couter Strike - з друзями в клубі було років з два тому. вже не граємось - переросли напевно. Duke Nuken - ото була забавка.... ага з 5-6 р. тому дуже любив The Setlers все здається більше ні в які не грався.
Відповідь: улюблені забавки... Бавлюсь час від часу в більярд і доміно на айфоні, на компі хіба ігри на форумі, але то дуже рідко. В студентські роки - квака.
Відповідь: улюблені забавки... ZUMA А взагалі-то я не дуже люблю компутерні ігри, особливо стрілялки.
Відповідь: улюблені забавки... HM&M I, II, III Transport Tycoon Deluxe Colonization (ота ще, стара-стара, під DOS) FIFA 2000 Digger Тетріси і арканоїди усіх видів Старі іграшки (80-ті - поч. 90-х) під DOS -- є дуже душевні
Відповідь: улюблені забавки... на відміну від мене, якось не пішла мені... +1. аналогічно +1. аналогічно + всі решта до сьогоднішнього дня. Щоправда ніколи більше 50% не проходив - надоїдало... . Школа + універ. Стаж немаленький . Переважно II кваку (в III якась гамма кольорів туалетна). #1 в моєму рейтингу + IV і V. По ...надцять разів перегравав одну і ту ж карту Ше забули про Doom згадати. Душевна забавуля П.С. Зараз інша забавка... Стоїть тут біля мене і пробує клавіатуру забрати
Відповідь: улюблені забавки... а я нарешті стягнув собі "клів баркер андаїн"..... така ностальгія!! рубаюся-а-а-а-а!!! і в "кантру" не бавишся?!
Відповідь: улюблені забавки... Кантра рулить!!!!і я колись в неї бавилася- з друзями в клубах рубалися(ех,молодість....) та й зараз зо три Контрушки на компі висить. а так обожнюю всякі арканоїди,всі 5 "Гаррі Поттерів","Сімсів-2"..а взагалі того всього в мене на компі навалом
Відповідь: улюблені забавки... мій "топ" ігор, в яких я був профі: - герої 3 -- "рубався", аж гай шумів.... малював карти, компанії тощо; покрокова стратегія... - козаки (перші три гри) -- міг воювати проти трьох противників (людей, не ботів), з початковими мінімальними ресурсами; військова стратегія... - ганман кронікалс -- найліпша (навіть трошки ліпша ніж халва 1) забавка серед стрілялок і я сумую, що продовження немає.... - фараон і клеопатра -- хороша економічна стратегія... зі старих пригадую: - дон капоне -- "така собі" економічна стратегія... - ейдж оф емпаєр -- коли з’явилися "козаки", про цю гру всі забули; військова стратегія... не сподобалася: - діабло 2 -- коли виходив з гри, чи коли тебе вбивали -- тре було все починати з початку, монотонна гра.... - хітмен, гта -- якісь ці ігри тупі... Додано через 8 хвилин ой, блін.... зовсім забув хорошу стрілялку від третьої особи: "макс пейн" і "макс пейн 2"... і "рубалку" від третьої особи: "блейд оф даркнесс".... в макс пейн -- дуже класно придумали затримання руху.... ти бачиш все ніби дуже помалу, видно як кулі летять, як вони потрапляють в ціль... блейд оф даркнес -- шикарно придумано "супер удар".... чим довше грав, чим більше потвор вбив -- тим вищий рівень (більша сила, більше досвіду, нова зброя), і в кожній зброї був свій супер удар!!!.... класні ігри!
Відповідь: улюблені забавки... та будь-ласка..... до речі, я зауважив, що твій нік прикольно скорочується: лот....
Відповідь: улюблені забавки... І я, і я люблю Сімсів!!! Але давно вже не бавилася. Ще Козаки люблю і Цезаря (щось подібне до фараона і клеопатри). Ще колись бавилася Епоху імперій. А зараз хіба що деколи качок постріляю
Відповідь: улюблені забавки... а я курок стріляти люблю "Chicken rush" (чи як там,згадати зараз не можу)-так забавка називається..там така курка класна відбивається від навали всяких чоловічків,що хочуть її зжерти..класна така
Відповідь: улюблені забавки... Абсолютно згоден Ба навiть так -- усi, починаючи з 3.85 (WOG). PS: до речi щодо рiмейкiв. Оце днями докачав у ослi Settlers IV -- i розчарувався Щось втратилося... I не чiпляє так, як першi та други сетлери. Абидна, да