у кожного з нас є улюблені речі, предмети побуту, інтер"єру, навіть гардеробу, які створюють вдома затишок і є такими рідними та необхідними! з ними у нас асоціюються якісь спогади, вони наштовхують нас на думки, або просто чекають на нас вдома, щоб підняти настрій. чи є у вас такі предмети, речі, пісні? у мене довгий час улюбленим предметом був музичний центр, згодом його місце посів комп. сідюшник - старий і улюблений - без нього краще зранку в метро не їхати, а так він згладжує негатив проїзду через Вокзальну. а я там проїжджаю мінімум два рази на день 5 разів на тиждень вдома затишок для мене створює моя ковдра для денного сну(так я її називаю) - мама колись подарувала. а ще в моїй кімнаті улюблена китайська троянда, яку виходила із стану майже смерті, тепер вона розростається і радує мене своїм яскравим зеленим листям, а навесні, вірю, що неодмінно зацвіте. пісні - їх багато таких. наприклад - Піккардійської Терції "Слова, слова, слова" нагадує про танці в дачному дранті біля вогнища за Києвом влітку Good Charlotte_Don't say a word нагадує про першу і єдину любов поділіться і ви дорогими для вас штучками!
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Мабуть,що книжки."Три товариші" з моїми помітками,томик Ліни Костенко і т.і.
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Комп ....я б не сказала . Все таки, я завжди його проміняю на те, щоб просто полежати в обіймах коханоно, або й не просто полежати ... З легкістю проміняю його на прогулянку ввечері з друзями і песиком, якого люблю...але й луплю... А щодо речей. Є светрик, який моя мама мені звязала, коли мені було напевне років з 6-7 ( він тоді був по коліна)....Голубенький і з лелеками. Зараз мені 21 , светрик вже ледве прикриває пупець, але в Карпати я тільки в ньому І є ще плаття....велюрове --я його для наступних поколінь залишила))) Пісні ..є ....багато.... А ще, фотки. Люблю їх переглядати і згадувати.
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Вже скільки років пройшло, але жаль за втраченими улюбленими речами не проходить. Під час моєї відпустки квартиру було пограбовано, централізованої сигналізації не було, а локальна не спрацювала через спеку – попливли батарейки. Звичайно, усіх фігурантів виловили, але знайти вдалося лише телевізор та срібну вазу. З фамільного срібла найбільше шкодую за столовим набором з монограмою “СТ” – прапрадіда. Ці ножі, виделки, ложки сестра діда взяла з собою, коли тікала у 1943 році з Києва до Германії, а потім до Штатів. І у 90-х роках через свою подругу – українку передала нам. Тобто речі двічі перетнули Атлантику. Може хтось натрапить – дайте знати ! Ще зникла лінійка High-End апаратури – 2 магнітофони (“вилизані” мною та іншими умільцями), дека для вінилу, лампові студійні підсилювачі (угорські, теж перероблені), колонки Peerles. За іншими дрібничками не жалкую. Але такий «звук» відновити важко. А ще улюблена фішка вже не інтер’єру, а “екстер’єру” – панорамний вид з вікон – теж поступово вкрадають будівництвом хмарочосів (благо, до них майже кілометр). Але я оптиміст. Life goes on, НЄ ?
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні 1.Комп 2.м"яка іграшка(котик) , що подарував Максим, я з нею ніколи не розстаюсь, сплю з нею 3. Фотік і річка, яку я дуже люблю фотографувати 4.піжама з жабками, 5.мобілка
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні А я навіть не знаю, напевно найулюбленішою річчю є комп, але по тій тільки причині, що саме він рятує в довгі холодні зимові вечори, показавши якийсь гарний фільм чи ще щось. До улюблених що можу віднести телефон. Його через те що він зв'язує мене з коханою людиною. А ще маю улюблену кімнатку так би мовити. Так люблю домашню ванну! Так люблю в ній полежати, погрітися!
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні цей пункт мені сподобався найбільше я також люблю. особливо стала її цінувати після повного ремонту, який затягнувся минулого року на цілий місяць посеред зими. зате тепер вона дійсно стала зовсім іншою , затишною і охайною. Додано через 3 хвилини і в нас таке було. тільки крадіїв так і не знайшли . а вкрали все, що можна було винести через кватирку. мені тоді років 10 було. навіть мої м"які іграшки винесли і фігурки з кіндер-сюрпризів але найприкрішим було те, що вкрали гроші, які бабауся тоді відклала на пам"ятник моєму діду і її золоту обручку...
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Маюнко, співчуваю. Не хочу офтопити, але раджу пам"ятати: шукає зацікавлена особа, міліція лише допомагає. Зазвичай 25% + поточні витрати їх влаштують.
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні А я любу: 1.Подорожі-прогулянки 2.Музику- танці. 3.Шиття-вишиття. 4.Зустрічі -спілкування з цікавими людьми... І саме головне фрукти і гіркий шоколад)))) во!!!
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Коли я ще був школярем, звідкілясь взялося ліжко (рамно-пружинне) з лейблом "ARNOLD" і фінським прапором на рамі. За свідченням друзів, Арнольд був найкращим вчителем (або самовчителем) "таїнств кохання" для всіх (ну уявіть, мама - лікар, двічі на місяць чергує вночі. ) Арнольда регулярно ремонтували усім гуртом. Навіть зварювальника запрошували. Потім на зміну Арнольду прийшов більш комфортабельний диван. Усією компанією урочисто проводили Арнольда на пенсію. Фінський прапор та лейбл на рамі відпиляли, зробили медальйон. Згодом я той медальйон подарував другу, який залетів на 3 роки на флот. Щоби зігрівав його на північних морях.
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні А в мене самими дорогими і улюбленими є мої кактуси . Одного я знайшла на вулиці, навіть уявити не можу, як він там опинився:ninja: . Я йому купила горшочок, і він прижився, росте і тішить мене . І ще два мені подарували. Ось і живуть зі мною три "їжачка" А ще книжки і мій папуга Омлет
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні класний нік згадала ще одну річ, дорогу для мене. слугує вазою. якщо переіернути догори ногами, то можна зрозуміти, що колись це був плафон у люстрі. тепер ця ваза виглядає так.(робила моя ліпша подруга-художниця, ідея - моя) зате люстра виглядає препогано але мені подобається. ось він - переїзд у нову кімнату. навіть вікна нічим ще не завішені. зате це своє окреме царство
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні їх там аж 2. той, що видно - меншенький. а ще там 2 гарбузики
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Згадалося...про перевернуту вазу - Товарищ прапорщик,та вона ж зверху запаяна! - Угу...Та ще й без дна...
Відповідь: улюблені речі, предмети, пісні Я люблю свого тигра - м'яка велика iграшка яку мнеi подарували коли я народилась. Вiн терпiв мої образи коли менi було менше 10, сушив мої сльози i слухав про мої бiди коли я була тiнейджер i взагалi був моєю подушкою та компаньйоном. Я i тепер його маю, тiльки вже не сплю з ним, чоловiк косо дивиться, старе бабиско, а з iграшкою спить, то я вже його склала на пенсiю :D Коли я виїжджала сюди то не взяла тигра свого, але кiлька рокiв поспiль попросила щоб моя баба його привезла коли вона їхала сюди в гостi.Баба думала що я шуткую та й не привезла його. Але я була на повному серйозi. Тож дiд мiй їхав в гостi 2 роки пiзнiше i вже привiз менi мого тигрика тепер ми знов нерозлучнi. А комп... я б його копнула подалi... якби робота не залежала вiд нього.