Інцидент стався в Стрию. Детальніше тут http://mycityua.com/news/country/2010/11/19/090157.html Може хто знає, в якій саме школі відбувся дебош?
Та то вже масове явище.... я в першокурсників семінари маю .......... І десь такі самі враження, як мені знайомий розповів про "цікаве" мобільне відео, як 10-11 класники новий рік на приватній квартирі справляли ... мдя ... канал Hustler нервово курить на стороні ... ================ Тут без радикалізму ніяк , для мене вже навіть закон "про 3 колоски" минулого століття видається досить ефективним у сучасних реаліях. ================ Шоб я зробив, якби си мав можливість: - відеофікація класів - кнопка тривоги на учительському столі - служба охорони - що квартальне відвідування учнями/студентами психолога - ну і зміни до законодавства, як не до кримінального, то до адміністративного кодексу, конкретні штрафи , а ж до відправлення особливо важких дітей до режимних колоній-інтернатів з посиленою охороною. =================== От ви думаєте - я ідіот , а ви б подивилися 17-18 числа кіко пяні біля сан-ремо шлялося і як ранком навкарачки повзли , яких їх вік, ... це ще light версія, коли тіки пяні ...
Ну так, наші навчальні заклади все більше стають "європейськими" чи "штатівськими" (кому як більше подобається). Правда, нажаль, беруть гірші риси звідти