Цікаво чи є ще хтось з форумчан хто також полюбляє укрїнський хеві, прошу поділитись лінками, тому що поки що мало зустрічав такий стиль в українській музиці...
Відповідь: Український Heavy metal От можливо се таке є не зовсім відомі гурти, недавно побачив цікавий гурт Діоніс, нажаль у них у альбомі тільки одна українська пісня хеві ( "Диявольський вальс", хоча читав що цей гурт стає більше відомим, де хто казав що навіть порівнюють цей гурт із Арією(з Беркутом) ...
Відповідь: Український Heavy metal Хеві не люблю. Але для прикладу львівський Disarm, слова виключно англійською мовою(так як казав вокаліст, мова котрою співали перші гурти даного стилю).
Відповідь: Український Heavy metal Я трішки невдало назвав тему, бо мав на увазі хеві саме українською мовою ....
Відповідь: Український Heavy metal Привіт ВСІМ!!! Heavy metal це круто! А український - ще краще! Нажаль не так вже й багато в Україні людей які слухають цю музику, не кажучі про тих хто її грає та співає. Цих людей я поважаю з великої літери! А також і співчуваю, бо так вже у цьому житті склалося, що ду...ою вертіти на сцені під попсу дешевше та й вигідніше якимсь дядькам. От і крутять по радейку усіляку фігню, а молоді нічього не залишається як все це слухати та дивитись. А того хто своїми руками, в живу, без усякої фанери грає, просто задавили. Піди спробуй десь вибитися чі записатися! Попсову пісеньку записати коштує 200-250$, а "рокерську"- 1000-1200$! От і думай...! І це все я не придумав. Можливо чули Харківський гурт "Monkurt"(доречі україномовний)? Я вокаліст цього гурту і по собі знаю як це все "сумно". Та годі жалятися. Heavy metal це життя!!! :radist: :radist: :radist: :naci:
Ну чому нема гуртів з українським текстом от у Львові є такий гурт Артефакт це український треш(і всі слова по українські), а ще у тому самому Львові є націоналістичний хеві гурт Залізний Хрест також слова по українські.
Не знаю,чи то метал,але є така українська група Skinhate.Виконує рок.Особливо файна пісня в них-"Нескінченна". ---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:18 ---------- А,забула!Дуже суперова група "Листопад".Їх стиль чимось нагадує Металліку
хех..незнаю на рахунок хеві, але знаю одну молоду, але досить непогану групу "Версавія",яка грає в стилі MELODIC DEATH METAL тексти виключно українською http://vkontakte.ru/club5066441 послухайте,можливо сподобається)