На думку людей, служителям церкви можна довірити, бо люди, близькі до Бога, точно не обмануть. Зібрані кошти вірян церковники пускають на бізнес-проекти.
І багато цих церковників зібрані кошти вірян пускають на бізнес-проекти? Ви маєте якісь докази, чи берете і кажете від фонаря?
View: https://www.youtube.com/watch?v=3L1ijBi0wPI от знайшов відео можете подивитися про Горуйка Павла львівського бізнесмене
в мене таке враження шо ти дебіл.. ти позичив гроші, заключив угоду, оформив все документально, а коли прийшов час віддавати гроші ти почав капанію компроментації ксьондза.. віддай гроші і проблеми не буде..
ви некольтурна нагла людина перестаньте обзиватия мені всеодно ваші кридити я просто опоблікувала щоб люди знали які є ксьонзи допобачення
Народ. Ситуація наступна. Якщо священник позичає власні гроші, то його справа. Якщо священник дає гроші парафіян - то це гріховна справа. Якщо ви принесли гроші-пожертву до церкви на, скажімо, ремонт церковної брами, а церква використала на інші потреби, то це крадіжка, то що вже говорити про якісь там кредити? Але при всьому тому, Карабін каже правильно: позичив - верни гроші. Борг тре віддавати при будь-яких умовах.
недумай що ти самий самий мозг тут ясно як у білий день що є декілька сторінок от і все а тощо ти говориш про якісь гроші хто має повернути той горуйко цілий?????
В вас критичні дні? Висловлюйте свої думки якось логічно і адекватно. П.С. Люба угода передбачає виконання своїх обовязків кожною стороною. Якщо порушили закон і є місце шахрайським діям, то звертайтесь до суду.