To moderator якщо вам не важко, то не баньте тему Пропонуємо всім бажаючим нову безкоштовну україномовну збірку joomla joora У збірці вже встановленні такі плагіни та компоненти. Akeeba BackUp 3.0.a4-core - наступник JoomlaPack для створення бекапів JComments v2.1.0.0 - компонент Joomla для коментарів Xmap 1.2.6-карта сайту для покращення індексування. mod_php для вставки HTML чи РНР на сайт yvTransliterateLanguagePack_uk-UA_1.01.001 - українська транслітерація. j-noindex-url-1-2-joomla-1-5 всі посилання отримують статус nofollow noindex plg_blogping - вирішення проблеми індексації нових матеріалів. Joomlaxi Captcha - капча та багато інших. Все це безкоштовно та живе за адресою http://helpforweb.org/zavantazhyty-joomla-joora.html Будемо раді вашим відгукам, як щодо сайту (працює в бета-режимі) так і щодо збірки
перше що я роблю на кожному джумлосайті, це встановлюю редактор JCE оскілки штатний до одного місця. Думаю у вашій збірці він буде дуже навіть не зайвим А сайт у вас страншенький, якщо чесно
важко виділити щось конкретне. Я думаю, варто звернутися до дизайнера, щоб намалював дизайн. Цей шаблон якийсь траурний, більше для сайту похоронного бюро підійшов би. Щоб людям хотілося користуватися Вашим продуктом, він від перших секунд ознайомлення повинен викликати позитивні емоції та асоціації. У вас же навпаки. Крім дизайну є ще проблеми і з зручністю сприйняття. Дрібний сірий шрифт на чорному фоні - не найкращий варіант, якщо Ви турбуєтеся про своїх відвідувачів. І по суті. Використовувати в збірці альфа- чи бета-версії розширень то напевно не дуже добре. А загалом підбір розширень досить непоганий. Хіба що бракує хороших галереї та модулів для виводу новин
Пропоную відкрити тему, в якій показуватимо свої сайти і будемо чекати критики та самі критикувати. Адже ця критика корисна, бо часто чужими очіма недоліки краще видно, та й нову ідею можуть підкинути. ---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- Щось типу бізнес лінчу як в Лєбєдєва.
+1 Дійсно, інколи, роблячи сайт. думаєш, оце я класно придумав. Але через тиждень, розумієш, що насправді не все так чудово. Критика, якщо вона конструктивна, досить корисна для того, щоб зрозуміти, як майбутні відвідувачі оцінять твій сайт
Вам MCE не до смаку??? чи який там зараз стоїть в штатних? Джумлу не використовую уже більше року. ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ---------- Тут справа не в важкості/легкості. Їм легше не банити, але вони поклоняються правилам форуму, і дехто - своїм принципам. А реклама користувачів - на сайті - це єресь, яку потрібно викорінювати (це не я так думаю). Може й перебільшив, але враження складається саме таке. ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Якщо цікавить моя думка, то заокруглення модулів - занадто великі. Це робить дизайн грубим.