Останнім часом помічаю як росте кількість українофобів (суджу по росфйському телебаченню). Таких зневажливих висловлювань, які дозволяють собі деякі росіяни про українців, вони давно вже не можуть собі дозволити про євреїв, наприклад. Таке вважається поганим тоном. Відомі українофоби пропагують свої погляди по ТБ. Якщо створювати рейтинг відвертих українофобів, то я його бачу так: 1. Ксюша Собчак. (перше місце, беззаперечно. Хто дивився Дом-2, той знає чому) 2. Лужков. 3. Черномирдін. 4. міністр Табачник Що скажете?
Не знаю хто перший почав, IMHO українофоб народжується приблизно так-начальникові показують нпркл. коментарі кацапафоба в мережі. Буржуй обурюється і наказує фінансувати рос. відповідь хохлам.Кіно де "гади" говорять з південно російським акцентом або украінскою. Якщо всьо таке читати і дивитися може стати що захочеться зайти в дитячий садок і вирізати його ,поки фоби не виросли і не почали війну. Нерозумно але воно таке є.
"Українофобство", як масове явище, з"явилося після Памаранчевої революції, яка була абсолютно антикорупційною, але владою сусідньої держави була пропагандована як антиросійська. Зрозуміло, з яких причин. Це призвело до вибухового росту антиукраїнських настроїв, бо все-таки оголтєлая пропаганда була ефективною - досвід у них є. В результаті - росіяни не сприймають німців, як ворогів (чим я задоволений), и сприймають демократично налаштованих громадян України (і українців. і татарів, і росіян), як зрадників (???). Десь так само, як "тупих амєрікосов ілі пєндосов", хоч США були союзниками СССР у 2СВ і ніколи з ним не воювали. Чисто етнічного тут мало, тому не нагнітайте. Це кампанія не антиукраїнська, а антидемократична.
Дякую, цікаві коментарі. Щодо антидемократичної компанії - згодна, але тема саме про українофобів, вони є так само як антисеміти, і не треба ховати голову в пісок. Євреї антисемітів давно не бояться, а горланять на цілий світ, як тільки забачать такого, про те що вони жертви. Результат є. А ви кажете не нагнітати. ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- В точку, повна правда! Будь-які -фоби й екстремісти мені огидні.
А вы встречали на политических форумах тех, кто смотрит Дом-2?! А с теми кто смотрит Дом-2, есть о чем хоть как-то интеллектуально поговорить?! А вы смотрите Дом-2? Боря - выдайте барышне диагноз, пожалуйста! Это компания в первую очередь "антиЦРУшная".:english_en:
То же удивляюсь,да какой нормальный человек будет смотреть такие голимые передачи???!!! Ну а таким -Ксюшам разве что в публичном доме жить!!!
кожному своє. кому дивитись дом2, а комусь випадає переглядати псевдо-новостні передачі та страждати дитячими утопічними фантазіями
Було б цікаво, якби Ксенія Собчак вела новини по першом російському каналі. Оскільки що новини на рос. каналах, що ДОМ2 для мене однакові. Ні того ні того не дивлюся. АлеЯкщо вже дурити людей, то хоча б з гумором. Благо інтернет є і сайти типу http://www.kavkaz.tv . Росія Росією, найбільш прикрими, як на мене, є українофобство в самій Україні. Свої ж громадяни ненавидять українство. Я вважаю це є наслідком загальної бідності держави. От якби ми мали розвинуту економіку і достойні доходи, то українофобство було б неактуальним.
Не ставьте знак равенства между "украинством" и "рагульством". Всё украинское - язык, культуру, традиции, историю... защищают и хранят ВСЕ граждане Украины. А рагульскикую руссофобию, под видом украинстива, хранит только незначительная часть населения некоторых территорий Украины. И по своему гене(К)алогическому дереву, эта "незначительная часть" населения даже от украинских корней уходит очень далеко и глубоко. Иногда даже в триполье.
Ой, якби це дійсно було правдою. Мову багато хто ненавидить, історію багато не знають як було насправді. Прочитали радянський підручник і подивилися українофобську передачу, зробили неправильні висновки і починають львівян називати бЕндерівцями, навіть не усвідомлююси хто такий Бандера і чому власне не бандерівець, а бЕндерівець. Русофобія теж має місце, не без неї звичайно ж. Тільки чому ж Ви українець переводите стрілки з питання про українофобство, що є актуальним для нас, на русофобію, від якої якось ні холодно ні тепло. Виступаєте адвокатом Росії? Може своє захищатимо?
Особливо коли на офіційному рівні заявляють , що "...на украинском языке можна только анегдоты рассказывать да песни петь", "Украинский язык непригоден для технического и научного развития". А от з русофобією на офіційному рівні я не стикався.Може підкинете фактаж?
Не мову ненавидят! Ненавидят ее СИЛОВОЕ навязывание! Когда ее перестанут навязывать, ее выучат даже в России (там наших много и судя по успеху суржика от Сердючки с мовой - "Хорошо! Все будет хорошо!.."). Касательно меня лично, то я русский, и по происхождению и потому, как живя всю жизнь на территории Украины чувствую себя "хозяином" не только данной территории, но и территории нынешней России. (русичем хочу быть). Российская нелюбовь к некоторым украинцам возникла, как ответная реакция на хроническую ненависть некоторых украинцев на всё русское, и уж тем более российское. Действие равно противодействию. Отвечу в вашем стиле - когда на официальном украинском уровне начинают доказывать, что голодомор это геноцид Россией украинцев; что освобождение Украины от фашистов, это оккупация; и один важный но бестолковый министр на официальном мероприятии называет русский язык "собачьим". Хватает фактажа для обвинения меня в украинофобстве?!
А що, відколи в натівській Німеччині поселилися постійно дочки Путіна, звідти втекло ЦРУ? І тому в Росії люблять німців, а продемократичних громадян України ненавидять?
Звичайно ж. Тут і спречатися не варто, просто почитайте відповідну літературу. Звичайно. І закінчилася вона 1991 року. Що не памятаєте хіба? Зараз пробуємо догнати світ в срозвитку після тривалої окупації. Вперше чую, але дійсно факт. Тут міністр звичайно не правий.
Брехня. Ніхто не звинувачував Росію, звинувачували тільки СРСР. А друге, то взагалі якійсь бред, то випадково не Табачник вам розказав. Спіка, Ви належите до тих, хто ще років 20-30 назад з піною у рота доводили, що, наприклад, в Катині поляків вбивали німці, а не НКВД, зараз ви так само глупо розказуєте казочки про Голодомор, про ВВВ, про УПА. Скільки ще років мусить пройти поки ви зрозумієте правду.