Декілька років тому один із відомих діячів білоруської опозиції в розмові з автором цих рядків сказав таке: “Прочитавши вашу статтю (йшлося про “Національне відродження: в пошуках наступальної доктрини”, – “Універсум”, 2001, №7-10), я зрозумів феномен, який тривалий час залишався для мене незбагненним, – чому білоруськомовних сайтів в інтернеті більше, ніж україномовних”. Повний текст
" Пану гостю" доцільніше порозпачати над тлінними решткам пропаґації української національної кухні у кшталті фрицканих та гоцканих вареників і копі-пейстнутих українських пісень. Марудний дух кості сушить Притчі Соломона, 17, 22
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ А хто то тут на батька ...тобто http://forum.lvivport.com/ піську точить,Га! ? Ану покажи писок ...тобто личко ,гостику.Подібного нема у цілому сегменті українського нету.Інакше би туть не дописував свої інсинуації.
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ білорус у статті має рацію... чекаємо незрозуміло чого...
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Читачу з Обкому, мені дуже приємно що Ви так багато уваги приділяєте моїй скромній особі, трактуючи мене як великого українського патріота. Так, я стараюся виразити свою думку в якомога більш коректній формі (це на жаль не завжди вдається, особливо коли маєш до справи з "бригадою"). Але я не можу належати до цієї категорії, бо справжні патріоти живуть в Україні. І тому давайте схилимо свої голови на знак вдячності перед такими людьми, як Фрезія, Борис чи Іван, жителями Києва, донедавно 100% російськомовного міста, або перед такими форумчанами як Пупер, Павлович, Данило, які мали в минулому російське коріння але зараз є українськими патріотами. Вони роблять все, щоб Україна була Україною а не придатком агресивного сусіда. Я вірю, що число таких людей в Україні поширюється, включаючи і найбільш східні райони. І вони добються своєї мети. Рано чи пізно...
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Та я знаю! Але й написане не українська!!! Не знаю, що таке "Матолку француватий". Але ВИ НЕ УКРАЇНСЬКОЮ РОЗМОВЛЯЄТЕ!!! Хоча як діалект визнаю. Можливо, і в мене діалект! Знайдемо спільну мову?
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Вуйку Стефку, радий Вас бачити тут. Я грішним ділом вже думав що Вас нема, а тут бачу в повному здоровї. Я щось таке пригадую, що в Вас ще племінник був. Йой, здається називався. Як йому там йдеться?
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ 1. Стаття не дуже цікава. Але все одно автору подяка за те що зайвий раз піднімає тему рідної мови, доречи сьогодні саме День рідної мови. Не знаю яка там акція триває, я кожен день пересуваючись на метро у Києві бачу безкоштовну газету на вході та виході, "15 мінут". Така вона, як все безкоштовне ніякова, але головне що вона на общепанятном. Це ж не просто так воно, хтось фінансує... Наче б то така собі нешкідлива, але що буде коли наближатимуться вибори? 2. Дійсно ЛГ програє з цими колонками російською. Відразу втратила обличчя. 3. Сальваторе та Вуйко Стефко дякую гарно за підтримку, це дає надію що я та мої друзі йдемо вірним шляхом.
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Да я это дерьмо и не поднимал, чтобы его бросать. Но дерьмо должно знать, что оно дерьмо. С ним по-хорошему, а оно мудак...
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Гостю! Спілкування передбачає як мінімум виключення хамства. А якщо віртуальний співбесідник хамить, то я маю право висловити свою думку щодо нього. ІМХО.
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ А це що?: "...Степаны-ы-ы-ы-ы-ы-ы-ы-ы-чі,Чернобильскі Невтранці і Пересв'єти наперед шапку знімають,жеби не злетіла,коли дістають поза вуxа...але встають далі,смарклі під носом витирають і знову торочать байки "вєлікім і могучім"...бо іншого-то і не знають.А я - си деколи почитаю,посмію-сі та щось ,та скалатаю-си напам'ять про ці нові типажі,в нашій революційній г'історії.Весело живем...чого і вам бажаю всім тут". Хоча можливо Ви і праві. У тому сенсі, що хамством на хамство відповідати не слід.
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Влучно, Педро, дуже, серьозно, аж завидки беруть. Безумовно, якщо людина бачить красу мови, выдчуває, то чому й іншим не показати? Але у тому-то і діло, яким чином? Таким собі тоненьким звучить в вухах питання Карлссона - "А як же я, Малюк?", тобто своєї історії не маю права мати? не існує такого? А чи не породите таким чином нових, які "добьються своєї мети"? А може щось з "метою" не так? Хотілося б щоб у цій країні усі знайшли свою мету, і ніхто не був нічиїм придатком, для цього багато чого потрібно, але найперше мені здається, позбутися звички зазирати через тин, що там вони роблять та чи на тій мові вони кажуть. Свою хату відбудувати треба, усім разом, незалежно від мови, принаймні в мене така мета. А то буде як у Жванецького - "Снова без нас будете?"
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ Майк, я тут з Вами повністю згідний, і міг би Вас додати до цього списку. Ось Ви чудово володієте українською, хоча і живете в Харкові і маєте російське коріння. І переживаєте за долю країни. Я Вам скажу, що я трохи поїздив по світі і не бачив національно компактної країни - кожна країна є багатонаціональна. І люди абсолютно ніякої уваги не приділяють мові чи якомусь іншому вияву національної тотожності. Чому ж в Україні люди акцентують увагу на тому що розділяє а не обєднує. Це такий характер жителів України чи хтось підігріває цей розділ? А на початку мого допису я просто зауважив, що для мене було б нечесно робити з себе суперпатріота поскільки я не живу в Україні. Хоч і не втрачаю можливості туди вернутися.
Відповідь: УКРАЇНІЗАТОРИ З ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ З появою Яценюка рівень інтелекту у Криму підійметься з нульової позначки, це вже точно Цікаво, чи підійметься економіка?