Україна: повернення до "Ядерного клубу"! Саме час!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем utilizator, 23 лют 2014.

1. utilizator

utilizator миється в бані

Ох, и снова нас с двух сторон "нагынають": то Москве линия нового фантомного руководства неясной кажется, то Западу мы слишком "самостийными" мерещимся - уже и кредитовать неясно как и за что готовы - лишь бы тихо посапывали на периферийке Еуропыйского союза (уже и членят нас туда без очереди!)!

И пришла тут мне подзасевшая с конца 90-х годков мыслишка: а не вернуть ли нам возможность бомбометания - да не простого, а ядрено- ядерного!
    Так, чтобы весь континент накрыть могли своим пафосом или, даже, межконтинентальное буги-вуги забацать!!![​IMG]

А, сограждане?! Пока есть у Украины мозговой потенциЯл - в смысле, не все ещё ядерщики перемерли-перебежали! ТрАхнем стариной: "Клуб ядерных держав" - организация мегапрестижная. Вступим?![​IMG]

Со своей стороны, обязуюсь двумя руками голоснуть за кандидата, который объявит возобновление "ядерного оборонного потенциала" Украины! Думаю, не только я![​IMG]

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

:facepalm:

• Подобається Подобається x 8
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В України є звичайно, а в тебе я бачу небуло ніколи.

• Подобається Подобається x 1
  4. utilizator

utilizator миється в бані

Таке хамло, а ще й "поважна персона"! Ти ба!

Ти, часом, не фізик-ядерщик "в опалі"?!;)

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

клизмування, інтенсивного клизмування, з початку срач коло дому приберіть потім будесте - "грозіть всему міровому сообществу"

• Подобається Подобається x 3
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та в перспективі можна, але не тоді коли гривня падає на 10% за місяць.

7. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Автор, ну хорошо мы можем создать своё ядерное оружие. Тогда прощай гарантии безопасности от СБ. И ещё где по твоему в нашей стране его можно испытать? Какая область согласиться?

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на росії і випробуєм, вони он на нас ядерний реактор випробовували....

9. Tor

Tor New Member

Галичане вооружайтесь сами Россия напала на Украину. Опозиция опять не дала народу шанса. Мы на юге тут долго против армии не продержимся оружия нет вообще ни у кого. Прощайте. Слава Украине!

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, а ти уявляєш, скільки грошей на це потрібно, і де ти їх візьмеш?
    Навчися спочатку хоч достойний трактор робити, він Україні потрібніший.

• Подобається Подобається x 4
  11. GeraST

GeraST Well-Known Member

Для начала все упрется примерно в стоимость тонны тринитрометилбензола, под Чернобыль или еще под что либо, при этом закладку провести прозрачно с большим количеством журналистов и ТВ, а вот куда будут идти провода или у кого находится пульт управления, это не должен знать никто. Вот Вам и ядерный клуб, ну это если на горло вообще встанут. Я думаю старушка Европа от радостей с ума сойдет, равно как и вся Рассея, а если заложить под все блоки, радости у всех будет во столько же больше. Конечно это черный юмор, ну куда без него...... Тем паче тема располагает!о_О

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То краще вже підклади під собою.

• Подобається Подобається x 4
  13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я ЗА обома руками. Тактична ядерна зброя саме те, що треба. Наразі гарантами нашої безпеки виступають - Росія, Британія і США. На практиці ж Росія проти нас воює. Британія стоїть в стороні і говорить - та так, ми це засуджуємо. США пришле гуманітарну допомогу постфактум і буде говорити про посередництво та переговори.
    100% - порадуєм :)

Безпека країни важливіша за соц. виплати і трактор. Щорічний бюджет України - 50 млрд.$ Яника подоїм і за рік-два можна зробити все і на найкращому рівні. Головне, щоб хороші і прямі руки цим займались.

або вступаєм в НАТО

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чим? безпорадним військом? ага - НАТО чекає не дочекається ...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дурна тема....

• Подобається Подобається x 2
  16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Та ні не дурна. Просто шкода говорити. Армія не така вже і безпорадна при правильному підході.Мене більше лякає безпорадність уряду.

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Пропоную на території Криму зробити ядерний полігон )

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

Пропоную на території Криму зробити ядерний полігон )

Це не смішно. Аж ніяк. Маєте інші варіанти? Говорю простіше. Росія офіційно розпочала війну, Великобританія відморозилась, США воювати за нас не буде.

Треба повність все відновлювати, і немає значення за які гроші. Бо поки не буде чим пригрозити ніхто нас сприймати не буде. Ми просто програєм.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікавий аналіз на цю тему.
    Многабукофф.

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Надто оптимістично. Самій Європі і Америці це дорого обійдеться. Їй простіше це проігнорувати. Це вже було і не раз. Домовитись з іншими державами про відмову від ядерного потенціалу набагато дешевше (є багато різних способів) ніж вступити в "холодну війну" з Росією. Навіть якщо Україна повністю програє війну і втратить свій суверенітет США і ЄС введуть "безпечні" для себе санкції проти Росії і говоритимуть, що їм дуже шкода. Швидше за все, невдовзі буде справжнє збройне протистояння і Путіну, я думаю, наплювати на те, хто розпочне першим. Треба готуватись до найгіршого.

а де твій аватар? :)