3 квітня, в 20:00, на каналі СТБ талант-шоу «Україна має талант!» Я впевнена, що в цьому шоу будуть приймати участь наші знайомі. Давайте за них голосувати. В цій передачі або у наступній має бути мій однокурсник - Сашко Кварта. Якщо хтось буде дивитись - проголосуйте за нього!!! Всім дякую!
Дуже смішно... Я мала на увазі, що не тільки у мене, напевно, там буде виступати друг чи знайомий. Я написала про свого, ктось інший напише про свого...
Ну на Вас, Полковник... Шоу просто супер!!!!!!!!!!!!!! Последний участник - фантастика!!!!!!!!!!!! Были в Одессе, следующий город - Харьков, там наверно Шура и будет. Жду следующей пятницы!
http://tvline.org/ru/tv/?channel=7 Тут можна подивитись у архіві сьогоднішню передачу. Шура був неперевершений! Кілька номерів були просто супер!!!
Смторел Одесский этап, некоторые земляки просто "убили" особенно "певец и автор" своих песен ....... лучший - Юрченко - пародировавший звезд, я его знаю, он у нас часто выступал на корпоративных мероприятиях у парня талантище и голосина - дай боже, правда как всегда телевизионщики в ролике про его трудовые будни насочиняли практически все, сам правду не скажу, пусть будет так ...
В полку прибыло Скоро будет передача из Львова, неужели ни у кого не было там знакомых? Страна должна знать своих героев Юрченко умница, на всю Одессу - мегазвезда
Подивилась на сайті СТБ передачу з Одеси. Юрченко - просто феномен, який обов'язково добереться до фіналу, якщо показуватиме нові номери в такому ж дусі. Також сподобалась дівчина, яка малювала піском. Це мистецтво - захоплююче і прекрасне. До таких дрібних деталей все промальовувала! Само по собі шоу таке ж, як і польський "Мам талент": судді такі ж дотепні, учасники такі ж різні, емоції такі ж, але український проект звісно цікавіший, бо має український колорит. От в польському проекті мені багато емоцій просто не були зрозумілі. Після виступу Юрченка зрозуміла чому - я абсолютно незнайома з польською культурою. А почути "Мені тринадцятий минало" в стилі Вітаса від жителя Миколаєва - це щось фантастичне!
47-летняя безработная завоевала Британию, Интернет и весь мир Новым кумиром интернет-пользователей по всему миру стала 47-летняя Сюзан Бойл. Безработная дама родом из маленькой шотландской деревушки 11 апреля приехала участвовать в программе Britain’s Got Talent ("Британия ищет таланты"). "Всегда хотела выступить перед большой аудиторией. И теперь мне надо раскачать этот зал", - заявила Сюзан Бойл. Відео: http://www.topnews.ru/video_id_4964.html Напомним, что Сьюзан Бойл - немолодая девственница из британской деревушки - потрясла аудиторию конкурса великолепным исполнением песни из мюзикла "Отверженные". Ролик ее выступления на YOUTUBE посмотрели более 30 (!) миллионов человек.
в мене там знайомий виступав. дуже хфайно грає на віолончелі. але трохи показав себе зле. в нього є хоббі - підвішувати себе з шкіру. ну і він підвішувався і грав. і кров йшла. публіка була в шоці і йому відмовила - я особисто теж була не в захваті.
Бачила я його виступ.Нафіга ото таке показувати? Краще б він ПРОСТО ГРАВ-оцінили б краще..а так...Повипєндрювався та й усе
і я про те ж.. ну..буває таке що людям мало того що вони талановиті. але він тимвже давно зохоплюється... так що й заборонити йому тєжко.