Україна – це туристичний рай ... чи ад?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MargoRitka, 19 жов 2009.

1. MargoRitka

MargoRitka миється в бані

У нас є все: від скіфських курганів, античних міст до заповідних лісів, степів та розкішних морських узбереж. Але все це залишається нереалізованим, але саме туризм може стати однією з найприбутковіших галузей економіки України?
    Чем ми гірші за Туреччину, Єгипет, Туніс та інші країни, до яких ми прямуємо у відпустку?

2. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

До речі, я дивилась індекс туристичної привабливості, який обчислює Міжнародна Організація Туризму - так в Україні цей рейтинг один з найнижчих у Європі. Вважається, що ні особливих краєвидів, ні пам"яток в нас немає.
    Але насправді ми просто не вміємо подати про них інформацію, так, щоб нас знали хоч би в міжнародних організаціях...
    Мабуть, надмір ресурсів - це теж зло. Ми не вміємо ощадливо і ефективно їх використовувати, а розкидаємось, бо ж "у нас є ще багато". І в результаті залишаємось ні з чим.

3. MargoRitka

Жахливий індекс туристичної привабливості, бреше Міжнародна Організація Туризму :dntknw:

4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Вона не бреше, а просто оцінює те, що держава може запропонувати... На жаль, в нас більшість цікавих об"єктів в такому стані, що...

• Подобається Подобається x 1
  5. night

night Well-Known Member

Особисто для мене Україна це туристичне пекло. Куди не їдеш приходиться платити або не виправдано дорого, щоб отримати хоча б якийсь сервіс. Або миритись з жахом який пропонують наші готелі, бази відпочинку. Для прикладу Славськ важається курортом..Та який це курорт з такими дорогами, відсутністю розваг, нормальної кухні. Який готель в Славську з середніми цінами дотягує до трьохзіркового...Така ж ситуація в Східниці. Якщо розглядати Шацьк то там поняття курорт і щось для людей і їхнього комфорту повністю відсутнє. Одеса, узбережжя Криму теж пропонує сумнівний сервіс за високу плату.
    В нас багато памятників, замків куди б можна було возити туристів. Але це все в такому занедбаному і непристосованому стані в європейському понятті. Для пркиладу Львів. Парковка відсутня як така взагалі. Де туристу поставити авто...Вказівників з напрямками до архітектурних споруд, памятників практично немає, довідатись щось в нашої міліції на іноземній мові нереально. Зате ціни в готелях в центрі міста космічні в порівнняні якості яку вони пропонують.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Причина на поверхности.
    Только настоящий украинец, любящий свою Державу может привести всё это в порядок и показать туристу.
    Такие люди есть.
    Но им мешают нащадки асвабадителей и представители пятой колонны, которым наплевать на Украину и на більшість цікавих об"єктів.

7. Мабуть, вони оцінювали лише інфраструктуру, а не наявність пам'яток.
    В Одесі була не раз. Відпочивала в санаторії - недорого + їжа, непогано. Мені головне, щоб було нормальне море, а в готелі я не сиджу.

Я особисто не дуже уявляю, як відпочивати за кордоном, особливо у далекій країні. Адже нема гарантії, що там усі розуміють англійську, крім персоналу. Люди не ті, все таки. Та й переліт, візи, страхування і т. п. Велика морока. Я краще відпочиватиму в Україні - мене все влаштовує, люди свої, а на сумнівні індекси, вибачаюся, начхати. Кого не влаштовує, хай відпочиває хоч в Гондурасі, це його особиста справа.

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- то не дуже добре, коли по країні швендяють іноземні туристи ... Не слід захоплюватися потужнім туристичним бізнесом на Україні. Краще коли Україна, перш за все для українців, і українцям вистачить роботи і так, по охороні природнього середовища і без іноземних туристів, нехай спочатку самі навчаться цінити та дбати про красу навколо, а не думати про те як отримати гроші з природи та перетворювати в зоопарк.

• Подобається Подобається x 3
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно!!!
    Среди них могут оказаться шпионы и даже, Прости Господи, москали!
    Геть туристов с Украины!!!!

• Подобається Подобається x 6
  10. MargoRitka

Гарантії немає - це 100%. Була літом у Тунісі, там весь персонал розмовляє французькою, намагалася англійською - тупо ігнорували :dntknw:

11. Agaton

Agaton Well-Known Member

Я цього надміру ресурсів чомусь не бачу.
    Ані надміру чистої води, ані чистих гір, ані навіть чистих місц, де б можна хоча б палатку ставити.
    Правда - не скажу про схід , мабуть там краще :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  12. night

night Well-Known Member

Для цього є туристичні фірми. А переліт закордонними перевізниками саме задоволення.
    ну для цього і подорожують люди щоб побачити щось не таке як вдома:)

• Подобається Подобається x 3
  13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

14. Полковник

Полковник миється в бані

В Вашем возрасте?
    В санатории?
    Не смешите людей.
    Уступите место действительно нуждающимся в лечении!!!

15. victorys

victorys позитивчик :)

Люди є різні, і те, що може влаштовувати вас, може не влаштовувати інших :pardon: Думаю, туристи з заходу, подорожуючи по багатьом країнам світу, звикли до більш високих готельних стандардів ніж в нас пропонують.

• Подобається Подобається x 6
  16. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

нэ... ну Україна суперприваблива туристична країна:
    гори є (аж двоє)! додини є (багато)! моря є (також два)!
    поки що сервісу нема, але в тому купа переваг!!!
    "удобства ва дварє" за ціною Туреччини :) кожен турист повинен заглибитися в наші умови по самі, пробачте... :)
    а якщо говорити серйозно, то справді є проблеми, їх багато:
    *треба, щоб були належного рівня дороги, бо як під"їжджаєш ближче до Карпат, то треба в БТР пересідати
    * розвинути інфраструктуру (особисто мені і нерозвинена інфраструктура подобається, так дешевше: коли 1 порцію вареників у кафешці в Косові два роки тому за 6 грн купували, то просто їли і не вірили, що є ще десь такі ціни)

є і суттєвий мінус: туризм убиває в людях щирість, доброту, залишається тільки бажання наживи, тож бажано якось подумати, щоб зберегти все... Приємно, коли на базарі в Косові чи Яремчі можна поговорити з людьми, пожартувати і на тебе не дивляться, як на останній шанс спродати привезене :) ну, про інші речі годі й говорити.
    А взагалі є що показати в Україні.

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тому що там мало людей яки вважають, що
    Це зрозуміло. Коли туристи їдуть до Києва чи Львова, вони бачать гарні пам*ятки та людей, а якщо вони поїдуть у Харків, що вони там побачать? Купи сміття, вулиці як після війни та людей які вважають що "це не дуже добре..." А якщо вони зроблять фотографії того сміття та брудної бруківки? Як будуть думати про Україну у світі? Що у ЄС скажуть? Так, не дуже добре коли по країні швендяють іноземні туристи... :mocking:

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Беззаперечно - чим близче до Росії, Російського впливу- тим брутальніше поведінка, лайки, безкультур'я. 100% підтримую Вашу думку. Це факт.

Але, щодо іноземних туристів - не в безкультур'ї справа. Думка не в тому, що ВОНИ побачать.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Дійсно ви правий Саткуре. Беззаперечно, що мешканці міста Харків не мають ніякого відношення до сміття та стану вулиць міста, це сміття вітер з Росії приносить. Також цілком зрозуміло чому чистим виглядає проросійський Севастополь - це завдяки тому що вітер туди не може сміття з Росії донести. ;)

Також згоден. Вони можуть бачити що завгодно, але більшою проблемою будуть фотокартки які вони можуть зробити. На мою думку тут сучасної Україні може бути великою допомогою досвід СРСР у роботі з іноземними туристами. :)

20. night

night Well-Known Member

При умові що це багатий турист і поселився він в центрі міста. У Львові і в Києві відійти на пару вулиць від центру і теж все дуже запущено.

а де твій аватар? :)