UKRAINA: от мифа к катастрофе

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Лось, 21 кві 2007.

1. Лось

Лось Active Member

Большое интервью, учитывая предыдущие тексты этого автора представляет интерес.

UKRAINA: от мифа к катастрофе

Мой сегодняшний скорбный рассказ о том, как появились «украйинци» и «Украйина», я изложил не для того, чтобы кинуть камень в огород наших «свидомых патриотив». Я бы не стал себя для этого напрягать. Главная моя цель сегодняшней беседы, показать глубинные причины той кризисной ситуации, в которой сейчас оказалась Украина. Раскрыть причины стремительно надвигающегося распада страны.

http://politics.in.ua/index.php?go=News&in=view&id=8826

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Відповідь: UKRAINA: от мифа к катастрофе

Хочете коментарів? Будь-ласка: брєд сивого лос... ой що це я, кобили звичайно

• Подобається Подобається x 3
  3. Forpost

Forpost Стоїк

баня адназначна

• Подобається Подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

до ПАПАЙЯ спочив накінець то в Бозі

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви справді киянин?...
    пишете нехороші речі...
    ні для кого не секрет, що незалежності 91-го року завдячуємо у першу чергу кравчуку і прогнилій системі...
    забуваєте тільки про тих українців, які були замордовані за свободу, про тих, яких намагалися зламати у в’язницях...
    будьте уважні щодо висловів та провокаційних цитат, будь-ласка...

6. Лось

Лось Active Member

Статья представляет интерес, с точки зрения методологии и построения мифов относительно украинского проекта. Я, напаример, сторонник такого проекта, только не в формате этнонационального государства. Поэтому, было бы неправильным не учитывать позиции оппонентов и, самое главное, ту аргументационную линию, с помощью которой они сеют зерна ненависти.

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

зерно ненависті я не бачу з боку форумчан щодо російського і російськості...
    тому що її немає; не треба намагатися показати, що українське — меншовартосне...
    україна — українська, незалежно від того, хто тут живе і якою мовою спілкується...
    коли кожен усвідомить себе українцем, а не "мешканцем україни з російським (польським, німецьким, китайським...) корінням" — проблеми ідентифікації зникнуть...

8. Forpost

Forpost Стоїк

сами то поняли что сказали? Туть у нас приснопамятний папай був,то як засере мозги ...то думаю або я дурний, або він ідіот...Будьте попроще и люди к Вам потянутся.... думаю Вы интеллигентный человек...

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не зрозумів хто такі Родін і Ваджра, чому мене має цікавити думка про Україну якихось північно-східних покидьків і чому дописувач на імя "лось" привніс сюди цю смердоту?
    Мене взагалі не цікавить думка шовіністів і місцевої пятої колони про Україну - вона всім відома.
    І моя порада росіянам - думати як Росії вилізти з темного середньовіччя, а російським патріотам які чомусь ще не можуть покинути Києва, поїхати на істарічєскую родіну і допомогти їй приєднатися до цивилізованого світу.

• Подобається Подобається x 3
  10. Pedro

Єдине, що мене радує в цій історії - то рівень демократії в Україні. Адже це "інтервю" появилося в українському виданні. Ви уявляєте, якби такий антиросійський пасквіль появився в російському виданні? Думаю, чай з Полонієм210 автору був би гарантований!

• Подобається Подобається x 2
  11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А может лучше диоксин?:eek:
    Полоний то что..сразу найдут...а насчет диоксина мона...несколько лет трындеть..и все вокруг..да около...:D

12. Лось

Лось Active Member

Я не говорю о форумчанах, имелся в виду общеукраинский контекст

13. Лось

Лось Active Member

Характерна для Львіва реакція, нічого другого і не очікував:D

14. Лось

Лось Active Member

Да у Росії повно видань, які пишуть і гірші "пасквилі" відносно Росії, але не це є виявом демократії. Росія так ж далека від демократія країна, як і Україна. Обидві країни це держави де панує великий капітал, безвідповідальний, ненажерливий і небезпечний для простих людей. Відмінність тільки в том, що в Росії виник статус-кво між корпораціями та державною бюрократією, а у нас корпорації підімяли під себе державу. Але це не мішає і там, і в Україні грабувати простих людей. А надривити пельки відносно того, де грабують краще :D не бачу ніякого сенсу

15. Forpost

Forpost Стоїк

Пан Pedro живе в Австралії

16. Лось

Лось Active Member

Львів або Москва і т.д., вони завжди у голові незалежно від місця знаходження

17. Pedro

Щодо громадян Австралії, то вони будучи синами, внуками чи правнуками англійців, ірландців, італійців чи словян щиро себе вважають австралійською нацією, навіть з добре помітним накипом націоналізму. І попробуйте австралійця, навіть якщо він є англійський іммігрант в другому поколінні,назвати його англійцем. Будете мати великі неприємності.
    І я собі уявляю результат інтервю одного папуаса другим на тему чи є така нація австралійці. Але ж папуаси краще виховані ніж деякі сусіди України.

• Подобається Подобається x 1
  18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

що є - то є.

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

О-о-о! А от російськомовні українці в очах їхніх співгромадян, "свідомих" патріотів, - 5-та колона!
    Цивілізованість - вона або є, або її немає!:sad:

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви вважаєте, що це добре?

а де твій аватар? :)