Що б ви зробили, за яку справу взялися, яку мрію свою вирішили здійснювати, якби знали що успіх вам абсолютно гарантований, тобто нема шансів, щоб щось не вийшло?
Тогди раз на те пішло чарівну паличку і все. А затим у всіх все однаково мрієсі - файна робота, файне житло, файне коханнє, файне здоровля, далі діти - і для дітей те саме, всьо.
))))))))))))) Класно Ви придумали! Та я свого не напишу))) ---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- Я маю на увазі, шо ідея теми класна, а фінську вивчити і аштемель (я не знаю, шо це), та тим більше пілотом стати — нє, зовсім не приваблює)))) ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- іврийську да))) і арабську
Фінська - бо люблю мови, а ця важка. Аштемель - ну, бо... бо пасує мені. ) А пілотом стати я не хочу, це просто бажання спробувати керувати чимось таким великим. Без посвідчення ніяк. )
шо таке аштемель? ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ---------- Посвідчення пілота свідчить про те, шо людина пілот))) ---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ---------- Думаю, дешевше відкрити відповідну категорію у водійському посвідченні і відтак мати змогу керувати чимось великим) ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- Почати власний бізнес з нуля)))) Хороша мрія для заданих Вами умов теми
Ну значит тото шо я перерахувов у вас вже є. В вас вже забаганки пішли, бо фінська мова горіти вам не може.
Йо. Кровожадний я однако, ну але.. повбивав би, повісив би, повиганяв к єдрьоной бабушкє, єх, позабирав би з місць грабунку роботи на 10 років нечистих на руку податківців, митників, ментів, політиканів пустословів, державних службовців.... Нє, я розумію, що то нездійсненно, але хто казав що помріяти ніззя?!! Тим більше якщо модератор дозволяє робити це принаймі тут. Га?
Ні, не думаю. Просто думаю деколи шо деєкі люде мріют все жиккє про те, що в інших є "по замовчуванню" і вони ніколи про те не задумувалисі.
Філософи мабуть. Дуже часто чую від зірок різних "Я не збираласі в кіно, просто випадково опиниласі там-то і там-то...". А хтось інший іде до того самого пів-жиккє, весь в милі, і думає шо так і потрібно.
Хто б сперечавсі. Хтось 8 раз до вузу поступає, а когось автоматом зараховуют, а він ще й документи забирає.
Ох,я би відкрила якусь таку мега-концептуальну арт-кав"ярню, таке собі пристанище різної богеми... Але в ідеалі - щоб це окуплялося ще й прибуток приносило))) Але в моєму містечку то 100% нереально.