Уявіть 100% успіх...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 18 тра 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що б ви зробили, за яку справу взялися, яку мрію свою вирішили здійснювати, якби знали що успіх вам абсолютно гарантований, тобто нема шансів, щоб щось не вийшло?

:)

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

доклав максимум зусиль

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. Відкрила б фотостудію.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тогди раз на те пішло чарівну паличку і все. А затим у всіх все однаково мрієсі - файна робота, файне житло, файне коханнє, файне здоровля, далі діти - і для дітей те саме, всьо.

5. Un.Known

Також мрієте вивчити фінську і аштемель та отримати посвідчення пілота, як я?

• Подобається Подобається x 2
  6. Saszko

Saszko Well-Known Member

)))))))))))))
    Класно Ви придумали!
    Та я свого не напишу)))

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Я маю на увазі, шо ідея теми класна, а фінську вивчити і аштемель (я не знаю, шо це), та тим більше пілотом стати — нє, зовсім не приваблює))))

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

іврийську да)))
    і арабську

7. Un.Known

Фінська - бо люблю мови, а ця важка. Аштемель - ну, бо... бо пасує мені. ) А пілотом стати я не хочу, це просто бажання спробувати керувати чимось таким великим. Без посвідчення ніяк. )

8. Saszko

Saszko Well-Known Member

шо таке аштемель?

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Посвідчення пілота свідчить про те, шо людина пілот)))

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Думаю, дешевше відкрити відповідну категорію у водійському посвідченні і відтак мати змогу керувати чимось великим)

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Почати власний бізнес з нуля))))
    Хороша мрія для заданих Вами умов теми

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

мрія, яка має 100% успіх? Гм... то певно цвинтар...

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

В точку)
    ................................

11. Un.Known

HTML
    Мала б. Але посвідчення водія не завжди свідчить про те, що людина водій. ))

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну значит тото шо я перерахувов у вас вже є. В вас вже забаганки пішли, бо фінська мова горіти вам не може.

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Йо. Кровожадний я однако, ну але.. :)
    повбивав би, повісив би, повиганяв к єдрьоной бабушкє, єх, позабирав би з місць грабунку роботи на 10 років нечистих на руку податківців, митників, ментів, політиканів пустословів, державних службовців....
    Нє, я розумію, що то нездійсненно, але хто казав що помріяти ніззя?!! Тим більше якщо модератор дозволяє робити це принаймі тут. Га? :)))

14. Un.Known

Там в першому дописі про мрії, між іншим...

Чи Ви думаєте, що посвідчення пілота мені горить? )

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, не думаю. Просто думаю деколи шо деєкі люде мріют все жиккє про те, що в інших є "по замовчуванню" і вони ніколи про те не задумувалисі.

16. Un.Known

А хто б мав задуматись - перші чи другі?

І чому?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Філософи мабуть.
    Дуже часто чую від зірок різних "Я не збираласі в кіно, просто випадково опиниласі там-то і там-то...". А хтось інший іде до того самого пів-жиккє, весь в милі, і думає шо так і потрібно.

18. Un.Known

Так і потрібно - якщо того хоче.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто б сперечавсі. Хтось 8 раз до вузу поступає, а когось автоматом зараховуют, а він ще й документи забирає.

20. Volha

Volha Member

Ох,я би відкрила якусь таку мега-концептуальну арт-кав"ярню, таке собі пристанище різної богеми... Але в ідеалі - щоб це окуплялося ще й прибуток приносило)))
    Але в моєму містечку то 100% нереально.

а де твій аватар? :)