Угро-фіни являються вихідцями з алтайсько-уральської групи народів, які є сумішшю європеоїдної та монголоїдної рас. Останню виявляйте в розрізі очей новітніх ханів цих народів. А це ще один ханський розріз очей
Я слов'янин і не лізу в ірландці чи англо-сакси. А деякі вепси та чалдони з жовтим від монголоїдної раси пупком лізуть в слов'яни. Записалися монголам в брати в 1238 році, ось там і будьте. Он ваші брати булгари (поволжські татари) не соромляться своїх коренів, чого і вам бажаю. До речі, ваші предки з Суздальщини таким же чином були підконтрольні Русі, як і Булгарії. Навіть Булгарія вам була ближчою наявністю спільних річкових шляхів. Так що попийте чаю та подивіться на колір свого пупка.
Слов'янофільство - це дурня, якою гралися років 150 назад з подачі тих же москалів, які хотіли стати на чолі цього руху. Для мене найкраща нація - це порядна людина. Просто деякі з "велікіх" та "богообраних" вже дістали своєю брехнею. Я дуже поважаю свого друга - мордвина за те, що він залишився мордвином і не записує себе в "вєлікіє пабєдітєлі". До речі, цим люблять погратися і деякі мої земляки, відшуковуючи свої міфічні "вєлікіє корні", зв'язуючи себе родством з трипільцями чи мешканцями знаменитої Кам'яної могили. До останніх нас прив'язує лиш спільна територія. Я себе причисляю до слов'ян з усіма їх достоїнства та недоліками, але я також усвідомлюю, що відношусь до однієї з найвідсталіших націй Європи, якій потрібно шукати шляхи виходу з цього становища. До речі, я присвятив багато часу для аналізу цієї відсталості, причин її включно з географічними та кліматичними особливостями цієї Богом нам даної території. На базі цього рекомендую не приховувати свої хвороби, а вчасно їх виявляти та лікувати.
Справа не в тому. Просто дивно коли росіяни називають себе та українців одним народом, коли все навіть навпаки.
А украинцы, это кто? О полянах слышал, о древлянах слышал; северяне, дулибы, кривичи, тиверцы, радимичи - об этих народностях когда-то я слышал. Даже о населявших территорию современной Украины гунах, аварах, хазарах, уграх, печенегах, болгарах слышал. Об украинцах? Об украинцах не слышал. Кто такие?
Думайте, вчіться і зрозумієте. Тобі "слишать" потрібно було в першу чергу не про якихось чужих полянах, а про мерян, мещерян, чудь, вепсів, ерзя, муром... Тоді й зрозумів би різницю між слов'янами на захід від Валдаю та угро-фінами - на схід від нього.
В дусі вічно брехливих москалів цей лісник видає ескіз вільного художника з Володимирського собору за портрет того азіата. Вони вже готові в своїй брехні і кипчаків за європейців видати. Неук, Герасимов виконував свій макет по справжній зберігшійся мумії, а ескіз робив художник по своїй фантазії. Бідний Колчак в труні перевертається від сміху.
Ах, ну да. Именно Прокип обладает уникальной возможностью вещать истину. Другие все врут. Только, вот, "истина" прокипов уж очень однобокая, такая, что бы прокипов устраивала. Хе-хе-хе.... ) Я, лично, не знаю истины, но привёл пример существования противоположного Вашему взгляда на Боголюбского. И аргументы его истинности ничуть не хуже Ваших. Ну, что, пан! Заливайте дальше про всемирный обман украинцев москалями... хе-хе-хе. А мы тут посмеёмся....
Ось тобі Прокоп чисто слов'янські обличчя і розріз очей і всі справи. Особливо у Грушевського, кого то він мені нагадує, тільки волосся трохи б менше і бороду порідко.
Роман Степанович ! Ну какой Вы словянин? Роман от латинского «романус»: римский, римлянин. В России живет 140 млн человек, и чтож они по Вашему все суздальцы и болгары? Примитивный Вы человек, да кто муже еще и паразит.
А яка тобі різниця? Тебе це покою не дає, кушать не можеш? Почитай хоч вікіпедію якщо цікаво. Українці - автохтонні потомки мешканців Київської Русі. Державообразуюча нація Київської Русі - це та ж сама державообразуюча нація сучасної України. Головне ж що ти маєш зараз усвідомити - ми з росіянами різні народи. Зрозуміло? Якщо зрозуміло, то продовжимо розмову після твого самоосвітнього акту в інтернеті. Набирати в Гуглі "Київська Русь" та "українці".
Лукавишь Кот, дело в том, что после того как горячо любимые вами поляки разбили и сварили в медных котлах киевских русичей, Киевская Русь прекратила свое существование. Много народу тогда просто бежало из Киевской Руси, чтобы спастись от польских мечей. С тех пор мы и стали разные, русские которые спаслись из Киева и поляки которые там остались- украинцы.
Чтобы положить конец разным спекуляциям на темы монголоидов, угрофинов, различного происхождения или, наоборот, братского происхождения, надо лишь обратиться к генетическому анализу, который абсолютно достоверно укаывает на наличие или отсутствие родства... Надеюсь, дамам и господам известно о наличии генов, определяющих наследственность человека, его внешние черты и многие другие характеристики... В 2003 г. была закончена расшифровка генома человека... До этого генетические исследования на степень родства были невозможны, и об этом даже многие не догадывались... В генах разных национальностей были обнаружены некие генетические маркеры - так называемые гаплогруппы, определённый набор которых характерен для данной нации... У представителей других наций будет другой набор гаплогрупп... Впервые появилась возможность путём генетического анализа определить принадлежность человека к определённой нации. В целом в генетическом плане украинцы, русские, белорусы, поляки и словаки наиболее близки. В их генах присутствует характерная для славян гаплогруппа R1a. .... Пан Прокип может сколько угодно говорить о наличии монголоидной крови у русских - генетика этого не подтверждает... Доля финноугорских генов в славянах таки имеется... Вполне возможно, что у пана Прокипа эти гены имеются в несколько большем количестве, чем у других.... Он по этой причине в бОльшей степени эвропеец, и может претендовать на принадлежность к финнам или венграм... Слова шановного пана Кота (да Винчи): -- хотя произнесены с очень большим пылом, являются не соответствующими действительности - данные генетических исследований утверждают совсем другое.. Впрочем, вполне допускаю, что лично у пана Кота( да Винчи) присутствуют гены совершенно другой нации, и он, например, является братом Бараку Обаме......
В сусідній темі вчора якраз була розмова про те, хто такі "русские"/"россияне", які саме "русские" попадали під дослідження, і як визначали що вони саме ті, чи це челдони, чи чеченці????