Угро-фіни

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 бер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Угро-фіни являються вихідцями з алтайсько-уральської групи народів, які є сумішшю європеоїдної та монголоїдної рас. Останню виявляйте в розрізі очей новітніх ханів цих народів.

А це ще один ханський розріз очей

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А це їх Адам по прозвіщу Андрій Боголюбський, портрет якого відтворений по його черепу.

3. Фауст

Фауст Well-Known Member

Роман Семенович, опять?
    Можно подумать вы, чистокровный ариец ::) ::) ::)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я слов'янин і не лізу в ірландці чи англо-сакси. А деякі вепси та чалдони з жовтим від монголоїдної раси пупком лізуть в слов'яни. Записалися монголам в брати в 1238 році, ось там і будьте. Он ваші брати булгари (поволжські татари) не соромляться своїх коренів, чого і вам бажаю. До речі, ваші предки з Суздальщини таким же чином були підконтрольні Русі, як і Булгарії. Навіть Булгарія вам була ближчою наявністю спільних річкових шляхів. Так що попийте чаю та подивіться на колір свого пупка.

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Прокопе, ви слов'янофіл?

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слов'янофільство - це дурня, якою гралися років 150 назад з подачі тих же москалів, які хотіли стати на чолі цього руху. Для мене найкраща нація - це порядна людина. Просто деякі з "велікіх" та "богообраних" вже дістали своєю брехнею. Я дуже поважаю свого друга - мордвина за те, що він залишився мордвином і не записує себе в "вєлікіє пабєдітєлі". До речі, цим люблять погратися і деякі мої земляки, відшуковуючи свої міфічні "вєлікіє корні", зв'язуючи себе родством з трипільцями чи мешканцями знаменитої Кам'яної могили. До останніх нас прив'язує лиш спільна територія. Я себе причисляю до слов'ян з усіма їх достоїнства та недоліками, але я також усвідомлюю, що відношусь до однієї з найвідсталіших націй Європи, якій потрібно шукати шляхи виходу з цього становища. До речі, я присвятив багато часу для аналізу цієї відсталості, причин її включно з географічними та кліматичними особливостями цієї Богом нам даної території.
    На базі цього рекомендую не приховувати свої хвороби, а вчасно їх виявляти та лікувати.

7. Справа не в тому. Просто дивно коли росіяни називають себе та українців одним народом, коли все навіть навпаки.

8. forester

forester Well-Known Member

А украинцы, это кто?
    О полянах слышал, о древлянах слышал; северяне, дулибы, кривичи, тиверцы, радимичи - об этих народностях когда-то я слышал. Даже о населявших территорию современной Украины гунах, аварах, хазарах, уграх, печенегах, болгарах слышал. Об украинцах? Об украинцах не слышал. Кто такие?

9. Мілена

Ось я і не розумію, де зв'язок між "Для мене найкраща нація - це порядна людина" і темою гілки.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Думайте, вчіться і зрозумієте.
    Тобі "слишать" потрібно було в першу чергу не про якихось чужих полянах, а про мерян, мещерян, чудь, вепсів, ерзя, муром... Тоді й зрозумів би різницю між слов'янами на захід від Валдаю та угро-фінами - на схід від нього.

11. forester

http://www.pravmir.ru/knyaz-andrej-bogolyubskij-10-redkix-faktov-video/

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В дусі вічно брехливих москалів цей лісник видає ескіз вільного художника з Володимирського собору за портрет того азіата. Вони вже готові в своїй брехні і кипчаків за європейців видати. Неук, Герасимов виконував свій макет по справжній зберігшійся мумії, а ескіз робив художник по своїй фантазії.
    Бідний Колчак в труні перевертається від сміху.

13. forester

Ах, ну да. Именно Прокип обладает уникальной возможностью вещать истину. Другие все врут. Только, вот, "истина" прокипов уж очень однобокая, такая, что бы прокипов устраивала. Хе-хе-хе.... :))

Я, лично, не знаю истины, но привёл пример существования противоположного Вашему взгляда на Боголюбского. И аргументы его истинности ничуть не хуже Ваших.
    Ну, что, пан! Заливайте дальше про всемирный обман украинцев москалями... хе-хе-хе. А мы тут посмеёмся....

14. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

Ось тобі Прокоп
    чисто слов'янські обличчя і розріз очей і всі справи.
    Особливо у Грушевського, кого то він мені нагадує, тільки волосся трохи б менше і бороду порідко.

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Роман Степанович ! Ну какой Вы словянин?
    Роман от латинского «романус»: римский, римлянин.
    В России живет 140 млн человек, и чтож они по Вашему все суздальцы и болгары? ;)
    Примитивный Вы человек, да кто муже еще и паразит.

16. Мілена

Вже зрозуміла - щоб продовжити нищити вщент "культуру рашен".

17. А яка тобі різниця? Тебе це покою не дає, кушать не можеш? Почитай хоч вікіпедію якщо цікаво. Українці - автохтонні потомки мешканців Київської Русі. Державообразуюча нація Київської Русі - це та ж сама державообразуюча нація сучасної України. Головне ж що ти маєш зараз усвідомити - ми з росіянами різні народи. Зрозуміло? Якщо зрозуміло, то продовжимо розмову після твого самоосвітнього акту в інтернеті. Набирати в Гуглі "Київська Русь" та "українці". ;)

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Лукавишь Кот, дело в том, что после того как горячо любимые вами поляки разбили и сварили в медных котлах киевских русичей, Киевская Русь прекратила свое существование.
    Много народу тогда просто бежало из Киевской Руси, чтобы спастись от польских мечей.
    С тех пор мы и стали разные, русские которые спаслись из Киева и поляки которые там остались- украинцы.

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Чтобы положить конец разным спекуляциям на темы монголоидов, угрофинов, различного происхождения или, наоборот, братского происхождения, надо лишь обратиться к генетическому анализу, который абсолютно достоверно укаывает на наличие или отсутствие родства...
    Надеюсь, дамам и господам известно о наличии генов, определяющих наследственность человека, его внешние черты и многие другие характеристики...
    В 2003 г. была закончена расшифровка генома человека... До этого генетические исследования на степень родства были невозможны, и об этом даже многие не догадывались...
    В генах разных национальностей были обнаружены некие генетические маркеры - так называемые гаплогруппы, определённый набор которых характерен для данной нации...
    У представителей других наций будет другой набор гаплогрупп...
    Впервые появилась возможность путём генетического анализа определить принадлежность человека к определённой нации.
    В целом в генетическом плане украинцы, русские, белорусы, поляки и словаки наиболее близки. В их генах присутствует характерная для славян гаплогруппа R1a.
    ....
    Пан Прокип может сколько угодно говорить о наличии монголоидной крови у русских - генетика этого не подтверждает...
    Доля финноугорских генов в славянах таки имеется...
    Вполне возможно, что у пана Прокипа эти гены имеются в несколько большем количестве, чем у других....
    Он по этой причине в бОльшей степени эвропеец, и может претендовать на принадлежность к финнам или венграм...
    Слова шановного пана Кота (да Винчи):
    -- хотя произнесены с очень большим пылом, являются не соответствующими действительности - данные генетических исследований утверждают совсем другое..
    Впрочем, вполне допускаю, что лично у пана Кота( да Винчи) присутствуют гены совершенно другой нации, и он, например, является братом Бараку Обаме......

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

В сусідній темі вчора якраз була розмова про те, хто такі "русские"/"россияне", які саме "русские" попадали під дослідження, і як визначали що вони саме ті, чи це челдони, чи чеченці????

а де твій аватар? :)