Угод із ЛКП не уклали тільки ліниві

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Більшість мешканців Львова вже уклали угоди з ЖЕКами про надання послуг. Залишилися найзатятіші й ті, які зараз перебувають за кордоном. Повний текст

2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: Угод із ЛКП не уклали тільки ліниві

Цікаво, де вони взяли таку статистику???? В моєму під"їзді з 16 квартир мешканці 4-ох точно не підписали ті угоди і не збираються підписувати, ще 2-ох підписали, а щодо решти, то я не знаю.

3. egoistka

egoistka Well-Known Member

ами не підписали цю угоду, а нам вже квитанція прийшла з всіма начислденнями по тій угоді..таке враження ніби угода укладається автоматично..а користувачам присилають екземпляр договору тільки для ознайомлення. а не укладали елементарно через те що в нас з чоловіком не випадає нагоди туди завітати, адже двоє працюємо а на суботу до обіду завжди знаходяться свої плани, а не через те що найзатятіші чи за кордоном :)

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Нарахування проводяться не згідно договору, а згідно нових тарифів, які вступили в дію, здається, з 19 березня. Угода дає можливість лише писати акти-претензії... А взагалі, є окрема тема тут щодо договорів

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Напевно в ЛМР. :)
    Де ж ще можуть ТАК брехати? Та й навіщо?

• Подобається Подобається x 1
  6. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

я думаю що в ЛМР статистику ті самі Жеки подають.А вже в ЛМР її округляють напевно..
    р.s я теж не підписала угоди, та і не бачу потреби, бо невірю в то що будуть перераховувати квартплату.

7. fuxx

fuxx Member

Воодять в оману жителів, хочуть щоб вони почували себе не такими як всі і чимдуж бігли підписувати угоду.

Якщо не помиляюся в угоді писалося. "Якщо ви не згідні з угодою то повинні прийти у 2-ох денний термін в ЖЕК для .... В іншому випадку угода вважається прийнятою автоматично" (не дослівно)

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо-шо? :)
    А ключ від квартири, де гроші лежать..? (с)

9. bora

bora Well-Known Member

Схоже на те. Це називається брудним прийомом пропаганди (бо містить брехню), називається "в одному човні" і базується на бажанні людей бути з більшістю. В ЛМР тепер видно багато піарщиків, але вони б мали знати, що поважаючі себе і громадян структури до того не опускаються.
    Серед моїх знайомих угод не підписували теж.

а де твій аватар? :)