предлагаю новую игру... правила: - фраза из песни, кириллицей... - может бьіть транскрипция (например, "о соле, о соле мио")... - может бьіть недословньій перевод как на наш язьік, так и наоборот (например, "блю вагон гоу енд шейк" -- голубой вагон идёт-качается :rolleyes: ); желательно простьіми словами... - может бьіть ребус (например, "їсти дай.... " -- yesterday)... отгадка: название песни, или исполнитель, иле де она звучала...
Пане Торро, а от чесно зізнайтеся, гугль помагав? Наступне питання буде вже складніше: заграманична пісенька про художній свист на пагорбі )
:o Ну, попередні так швидко вгадали, що я вирішила трохи заплутати, а вийшло, що дуже. :rolleyes: Пісенька хренцузька. Чи то не поможе?
Майже. ) Пісенька не така стара. З кінця 60-их. Той самий виконавець ще співав пісню про шоколадну булочку... :rolleyes:
пригадую тільки "я шоколадний заєц, я ласковий мєрзавєц"... і ще віка врадій співала в 90-у "булочка з маком"...
Ні, це теж не те. Це пісня з альбому відомого французького співака, можна сказати барда, про смерть якого довший час казали, що це було самогубство, хоча насправді він потонув у басейні через серцевий напад. Отака підказка. Як не допоможе, то скажу ім*я. О, ще одне. Там наприкінці приспіву про зайця співається (зай-зай-зай-зай). ) Тепер точно маєте вгадати!