Доброго дня! У вересні відбудеться дуже цікава подія для тих, хто читав книги відомого американського автора Карлоса Кастанеди (у ціх книгах автор разкрива знання давньої мексиканської культури тольтеків, які до того передавалися лише з вуст у уста між невеликою кількістью людей) - вперше в Україну приїде пряма учениця Кастанеди Рената Мюрез, яка протягом більш ніж 12-и років навчалась беспосередньо у Карлоса Кастанеди. Рената Мюрез буде проводити семінар у Криму 6,7,8 вересня. Якщо вам цікаво, ви можете прочитати детальну інформацію на сайті www.tensegrity.kiev.ua або на страничці семинару у ВКонтакті http://vk.com/seminar_tensegrity. Семінар має назву - Нескінченність у взаємодії.
Знову те саме... "...И возникает ситуация, как с мотыльками, летящими на свет — люди вместо того, чтобы получить обещанное, постепенно сгорают в ложном свете, предлагаемом этими «гуру», отдавая во время медитаций паразитическим системам, стоящим за этими «гуру», единственное ценное, что у них есть — свою ЖИЗНЕННУЮ СИЛУ! Отдают именно то, что им нужно для того, чтобы действительно духовно расти, без чего и духовный рост, и даже просто творчество, НЕВОЗМОЖНЫ!.." Щоб не повторюватися, обговорення тут.
Интересно, на чем основано ваше утверждение? Чем вы собственно можете доказать то, что пишете с такой уверенность и напором?
Мене тоже дивує, чому "доморощені" гуру так активно і наполегливо намаються втиснути українцям "щось", про яке не мають ніякого уявлення.
Ага, не знаете что ответить и отвечаете вопросом на вопрос? ))) ответьте сначала не первый, если сможете конечно...
Я знаю ту базу відпочинку. Зазвичай у вересні там проходять досить змістовні семінари математиків. Кількома роками раніш - обласних прокурорів та лікарів санепідстанцій. Мабуть прокурори та СЕСівці збідніли і замість них територію орендують різні сектанти. "За ваші гроші - будь-які примхи". Співають спірічуелс, крутять мультимедійні презентації та влаштовують через скайп сеанси з якимись афрогамериканцями.