У Росії відбулися чергові протести опозиції .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Оля, 16 кві 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Тут неодноразово вже звучала стурбованість російських громадян щодо ситуації в Україні. Навіть з пафосом заявляли, що бізнес згортають, що пов"язаний з Україною. А чи не пора вже почати за себе боятися в своїй імперії? :rolleyes:

"Сутичками з правоохоронцями та затриманнями завершився мітинг незгодних у центрі Санкт-Петербурга. Анти-кремлівська коаліція "Інша Росія" планувала провести марш, однак місцева влада заборонила ходу. Вже після завершення акції правоохоронці не пустили частину людей у бік Вітебського вокзалу. Унаслідок затримані близько ста п'ятдесяти учасників. Серед них і лідер націонал-більшовиків Едуард Лимонов."

http://5tv.com.ua/newsline/251//39726/

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції .

та не буде там нічого...

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Думаєте, задушать в корені? :rolleyes: Ой, не вірю я цьому! :sad: Та і покарання мусить бути від Бога, щоб до всіх не пхалися і не вчили, як жити, а насправді тільки й дивилися, як знову під себе підім"яти. :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дружина вчора дивилася щось російське по ТВ.
    Каже, до сміттєвозів кидали портрети Ющенка і Саакашвілі. Вєлікій магучій народ !

А по іншому каналу виступав інтелігентний ерудований серб. Сказав "якби не бомбардування - ми б і досі під Милошевичем сиділи.

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

И где токо...стоко портретов понабирали?:eek:
    :D :D :D :D

Не бось в очках и с бородкой?:cool:

6. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

У этого тирана еще и жена есть? Мои ей соболезнования...:sad:

Оля, на вашем месте Я бы не призывал к божьему покаранью. Так как в этом случае от Штатов не останеться и мокрового места. За все то зло, которое эти ....... причини всему Земному шару. По сравнению с ними Россия маленький ученик, который интересуется ситуацией у своих соседей. Вы подумайте, что ждет США в этом случае!!!! А потом о каком то покарании России.

В России на данный момент нет никаких предпосылок для координальной смены политической власти. Сила оппозиции невелика. Ибо те кто сейчас в оппозиции в 90 годы проводили реформы, которые привели к обнищанию и унижению Российского народа. Поддержки у них нет никакой.

7. Дімон

Дімон Well-Known Member

Цікаво якщо в опозиції немає підтримки то ЧОМУ Ж ЇХ ТАК БОЯТЬСЯ????? що придушують на корню, я сам дивився по ТВ і точно сказати не можу , але з того що бачив то міліція без розбору лупила кийками всіх хто попався під руку, навіть випадкових перехожих. ЧОМУ??

8. Boris_Kiev

"...Умом Россію нє панять...", Дімон!
    Після посадки Ходорковського у мене запитань до тієї країни вже зовсім нема. :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Дімон

Дімон Well-Known Member

А в мене питання залишилися лише тому що це країна в якої постійно болить голова за те що робиться в сусідів, а от в себе що робиться то їм начхати!!!

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Панове, а що тут дивуватися??? Назвіть хоч одного правителя цієї країни (яку б назву вона не носила) який би хоч трохи мав розуму чи порядності. Я думаю останній хто хоч в деякій мірі мав ці властивості, був Чинґіз-хан.

• Подобається Подобається x 5
  11. Boris_Kiev

1. "Хто вміє - той робить. Хто не вміє - той вчить. Хто не вміє вчити - той вчить, як треба вчити."

2. Їм же понад 70 років вдовбували - "нехай ми без штанів - лиш би не було війни". (а пґо міґовую ґеволюцію - навпаки).
    У складі України, на щастя, є західні області, де промивання мізків тривало на 1 покоління менше. Тільки на них і надія!
    А в складі Росії - хіба що карели такі. Вони симпатичні, але "негарячі".

3. А чому в них масово болять голови... особливо по понеділках ... здогадайтеся самі :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Пересвет

Димон!

Никто оппозицию не душит на корню. В этот день прошли множество митингов по всей Москве. Мэрия разрешила все митинги и запретила все шествия и демонстрации дабы обеспечить безопасность в городе. Как вы думаете из множества митингов, кто решился нарушить законодательство??? Естественно "марш несогласных", которые начали несанкционированное шествие, перекрыв дороги за что и получили по рогам.

Педро! Даже нет желания комментировать вашу бредятину. Вы стоматолог, так лечите зубы, а не вмешивайтесь в историю и по своему не комментируйте ее.

13. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Мені цікаво було б подивитись на уряд Росії, якби українські політики приїздили до Росії і виступали на мітингах "незгодних" у підтримку їх ідей.Як це роблять деякі російські політики в Україні.

• Подобається Подобається x 4
  14. Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції .

Немцов на Майдане в 2004-м? Надо было сразу по морде и чемодан-вокзал-россия, тут и думать нечего.

15. zet

zet Дуже важлива персона

А Павловский?

16. Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції .

А Белковский?

(оба - не политики, а политологи)

17. Дімон

Дімон Well-Known Member

а це хто???

18. zet

zet Дуже важлива персона

Невстранец, да кто только тогда к нам не шлялся. Я всех и не упомню...
    (но политологов гнать надо чужих еще раньше. чем политиков...)

19. Пересвет

И. Павлович! В России в отличие от Украины это осудили бы. По сути это вмешательство во внутренние дела чужого государства.
    Россия более самостоятельная страна нежели Украина.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пєрєсвєт, мої відповіді на Ваші пасквілі можна перерахувати на пальцях одної руки. Я не знаю Вашої професії, правда десь чув, що Ви граєте за збірну Кореї по футболу, але ж я ніколи Вас не називав футболістом і при тому не картав за Ваші розумові здібності присущі людям цієї професії (мала мати три сина - два розумних, а третій футболіст):D .
    А ось Ви мене завжди чомусь іменуєте стоматологом. А може я Сідоров-касір?

а де твій аватар? :)