У “Побєді” на Берлін...

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Їх зрозуміти можна. Це я про наших східних сусідів. Може, ця Побєда – це взагалі єдине, що в них залишилося із того, чим вони ще можуть пишатися. Повний текст

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: У “Побєді” на Берлін...

Перші два абзаци особливо сподобались. А взагалі мене так дивує, русскі свято переконані, що "дєнь пабєди" і "нофий ґод" - найголовніші свята в році... :D

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Олександр Вільчинський, письменник, мешкає в Тернополі

:crazy: :crazy: :crazy:
    Я в истерике.
    Это знавец прямо какой-то!!!!!

Спасибо дорогой редакции ЛГ.
    Буду в Москве - буду рассказывать!!!

Приз, Приз Саньке дайте!!!!

:crazy: :crazy: :crazy:

4. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Ну, скажу вам, що то не тільки сусіди наші про свято перемоги так думають. Нещодавно з дівчиною одною спілкувалася, то вона мене переконувала, що 9. травня - найважливіше в її родині і обурювалася поведінкою Естонії стосовно пам"ятника жертвам! Ото мене здивувало, молоде покоління людей, яке ж воно відношення має до подій 60-літньої дійсності? Бо я персонально нічого святого в той день відчувати не можу! Але то, може, і моя черствість і нечутливість, не протестую!

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не хочу обговорювати чергову провокативну письмову продукцію, яка ображає десятки мільонів людей, які живуть нині, і пам"ять сотен мільонів, яких вже немає на цьому світі. Нехай це залишиться на совісті цього "письменника". Але... Є там така фраза: "А може, і нехай собі, якщо їм так хочеться". Ну то й чого пхатися із свиним рилом в калашний ряд? Яке Вам, авторе, діло? Звісно, людина жива, періодично продукти життєдіяльності необхідно виводити назовні. Але нормальні люди не роблять цього прилюдно.

• Подобається Подобається x 2
  6. OldMan

OldMan Well-Known Member

Олександр Вільчинський, письменник, мешкає в Тернополі
    Ну пысьменнык на то и пысьменнык, чтоб писать. Пусть себе пишет.
    Однако бросается в глаза нэабыякэ знание российских сериалов (домохозяйка он, что ли?) и комплекс неполноценнсти, заметный как юшошеские прыщи.
    Ладно, лелей свой комплекс сам, зачем пытаться всем его приписать?

• Подобається Подобається x 1
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це як раз приклад зверхнього ставлення кацапів до хохлів, та взагалі до всіх "нєрускіх". Там було ще про кнура Тараса.
    Це ж треба український автор, то й одразу "рилом в калашний ряд", тобто до москальського торгівельного ринку "понаєхалі"?:)
    Краще подивіться хто до нас в Крим припхався "Катерину ІІ" встановлювати.:) Цей пихатий мордвин Затулін вже дратує.:agree:

8. Степаныч

Даниле...
    Ну навіщо знову перекручувати. З чого Ви зробили такий висновок, з яких таких моїх слів? При чому тут "кацапи", "хохли", "неруські"... Не знаю я якої національності автор, якої він віри. Мені це пофіг. Мені не пофіг те, що він пише. І куди він, конкретно він, будь він "хоть негром преклонных годов", хоч скіфом "с раскосыми и жадными очами", пхає своє свиняче рило.
    А Ви, Даниле, своїм оцим постом як раз і засвітили свій комплекс неповноцінності. Уточню щоб не було непорозумінь: свій особистий, а не комплекс українського народу. Не вірите мені, спитайте у грамотного психолога. Підкреслюю - грамотного незалежно від національності.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не меліть дурниці. Як би Ви були грамотним психологом то й працювали без комплексів досі за фахом, та не сиділи тут з такими "хворими" як ми на цьому форумі. Який в мене Ви вбачаєте комплекс?

10. Степаныч

Во-во... І ця реакція типова. А я не психолог, я психіатр. А сиджу тут тому, що маю час. Якого б не мав, якби свого часу не був хорошим спеціалістом.
    А по суті слабО відповісти?

• Подобається Подобається x 1
  11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Аналогічно, тільки я і зараз є таким.
    Я не можу сказати що все у автора бездоганно та взагалі це повинно всім бути дуже цікаво, але щось таки є в тому. Не можна не помітити у всіх останніх серіалах українці - повні придурки, на кшталт німців у стрічках радянської доби. Це неприємно, а Вам Степанич? Це взагалі низький рівень "анегдот на потребу".

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Черешенько,
    І Ваша, і Вашої подруги позиції - власна справа кожної.
    Я більш-менш "доганяв" День перемоги, поки був живий мій батько. Приблизно так: "тре привітати батька з нагоди річниці того, що в бійці "стінка на стінку" він залишився живий і відчув себе переможцем".
    А щодо Вашої подруги - ну знаєте, є сім"ї, де вітається культ будь-якого воїна. Хлопці, які служили в ГДР, розповідали, що в деяких місцевостях їх запрошували на пиво тільки за те, що вони солдати.

Степаничу, Ви побачили якесь пір"ячко в оці Данила.
    А те, що тут, на форумі, добрих 25% відвідувачів з КОЛОДАМИ в голові - Ви не помічаєте ?
    Чи таким "колодникам" треба не до офтальмолога, а до патологоанатома йти ? :) :) :)

13. Степаныч

А от тут я з Вами по одну сторону барикад. Але серіалів не бачив, не знаю про які серіали Ви говорите. Бачив фільм "Вогнем і мечем". До кінця не додивився, пішов із залу. Саме тому, що не просто неприємно, а противно було дивитися. Але хто ж цей фільм зняв? Чиї актори там грали? І які українські актори! То до кого претензії?

14. Степаныч

Я відповідав на допис, адресований МЕНІ. При чому допис образливий.

15. Boris_Kiev

Ну хіба що чеоез приват дайте лінк. Бо "відкотився" через цитати - сорі, так і не знайшов образи на Вашу адресу.

16. Степаныч

17. Boris_Kiev

Трохи офтоп:
    "И обедневшим, и богатым
    Мы одинкаово нужны!" -
    сказал патологоанатом
    И вытер скальпель о штаны.

Як мінімум, треба, щоби кіт прийшов додому. А ще не 3-я година ночі. :)

а де твій аватар? :)