та чим чим... взяткою, от чим Ну не розумію того "Південного".. таке бабло з людей збирати і не заплатити за тоту землю? чи то жаба давить, чи просто забагато захотіли, але ж то можна було всьо врегулювати, а не кіпіш піднімати.. То так як було з Демінським,який хотів стадіон за 1 гривню взяти, а як не дали,то почав кричати жи сі вступить з міста і організував пікети попід ратушею... не захищаю Садового (той теж має файні апетити), але хіба така велика структура як "південний" не міг ся розжити на нормального юриста, який би всьо то пояснив і не з точки зору власника ринку чи міста, а з точки зору закону..
ооо, ну так.. .а чи не простіше б йому заплатити за тоту землю? ну і якшо на то пішло, то давайте кожен собі захопить просто так кавалок землі без грошей, а потім будемо ся судити з містом... курча, а будуть "страдати" прості люди, які купили магазини на ринку і там працюють, а Писарчук буде кивати на Садового, шо то він гад не дає їм працювати(((
та яке кожного разу? зовсім не платив.... говориться не за оренду чи ше шось там (бо плати за землю є обов'язковими.. навіть люди в багатоповерхівках платять за землю, просто то окремим пунктом не відображається) просто взєв собі шмат землі і всьо.. правда питання де були тоті законоборці тоді, коли він то заграбастав..
та ніц не буде. все буде як і було досі. ця історія тягнеться роками і ще багато років протриває. ні Садовий, ні міські депутати з Писарчуком ніц не вдіють. базар був є і буде на самозахоплення землі слід було реагувати тоді, коли ця земля захоплювалася, а не тепер, коли там побудовані торгові центри і створені сотні робоичих місць.
Хоч міська рада вже хоче Пiвденний собі заграбастати,але нам від того ні холодно ні жарко не стане....тіко певно гроші будуть ідти не в податкову,а в міську раду.Цікаво тільки, скільки влаcник цього ринку платить чистими Податковій?!
Купили, кажете? Ну-ну... А в мене зовсім інша інформація. Принаймі дворічної давності (може щось вже і змінилося, не знаю). Так от, ніхто (!!!) з людей не мав на той час свідоцтва про право власності на приміщення. Вони вносили гроші, як допомогу фірмі і мали обіцяне право оренди на 7 років. А власністю цих приміщень по документах був ринок. І якщо зтось хотів, так би мовити, "продати" таке приміщення, то мусів привести до керівництва ринку потенційного покупця і якщо останній пройшов "фейс-контроль" і був з точки зору адміністрації "благонадійним", то переоформляли договір на такого "покупця", і тоді "покупець" давав гроші за приміщення попередньому так званому "власнику". Хороший спосіб будувати і вести бізнес, чи не так? Може тепер і не так, не знаю. Хто має знайомих підприємців на Південному - може при бажанні поцікавитися.
у Вас добра інфа.. просто вжив слова купили ( ну не подарували ж їм і не просто сплачують оренду в місяць).. во во, і я завше дивувався, як то люди вивалюють такі великі форси і навіть не мають тоті магазини у власності?
Я також дивувався і не перестаю дивуватися. Але це все від юридичної неграмоьності людей, далеко не всі знають, які потрібно мати "папери" на власність. Та й занадто довіряють улесливим обіцянкам не чистих на руку людей. Аналогічна ситуація на ринку Шувар (роздрібному). Коли будували перші продуктові павільйони, то схема була такою ж. Знаю, бо колись знайома, що мала там невеличкий магазин, захотіла його продати і звернулася до мене за консультацією, але виявилося що в неї також нема жодних документів крім банківської квитанції про доброчинний внесок. Цікаво, чи в новому промисловому корпусі так само?
Дуже просто. Люди просто рахують, чи то їм вигідно. Наприклад, вивалю 20 000 баксів і буду мати з того стільки-то. Вигідно/невигідно.... Безумовно, весь Південний збудований не Писарчуком, а підприємцями, що там працюють, вірніше покупцями, що там купляють. Що до Писарчука, то на мій погляд, його бізнес не є важким з точки зору інтелекту, чи грошей. У часи безвладдя і хаосу захопив кусок землі, зарєєстрував базар, а далі все зробили торгаші.... спочатку прилавки... "крокодили", а потім будівлі і пішло-поїхало....
Відстріли та підриви поступово відходять в минуле, тепер починають працювати мозги. Для чого вбивати чоловіка, готовий нормально платити? Хай платить або спокійно передає естафету. Чомусь до цього часу відносно землі все було тихо і сумніваюсь, що Писарчук не платив. Напевно комусь бракло грошей або звичайні порахунки. Малі гроші - малі проблеми, великі гроші - великі проблеми і головне ніколи не забувати про ділення.