У Львові відкрився філіал партії "Родіна". Покращення?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serhiy, 8 жов 2010.

1. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

Ось стаття на корі.

Керівником партії є Марков, який брав участь у побитті мітингуючих в Одесі. Також в СБУ були дані, що сам Родіна фінансувала організацію, члени якої вбили Чайку.

І останнє, при Ющенкові Маркові никався десь за кордоном і партія принишкла. А зараз офіси відкривають. Покращення? Які думки будуть з цього приводу?

Останнє редагування: 8 жов 2010
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Адреса є, чи шифруються?

3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Офіси таких партій треба громити,щоб ця наволоч не почувалася спокійно.Брєд якийсь,скоро відкриють філію "Единой Рас-с-с-ии".

І знову "противостоять".Цырк уехал,клоуны остались - слів нема.Ох і відриваються всі ці регіонали і їм подібні,а ми мовчимо.

• Подобається Подобається x 7
  4. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

:y::clapping:
    Так адреса є,чи все-таки нема?:ninja:А то ще та "Родіна" приперлися,вже й так біля Стрийського весь краєвид псує офіс ПР...

• Подобається Подобається x 1
  5. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

Я не в курсі. Але я думаю, такі виразки на тілі нашої дежрави є наслідки. А боротися треба з причинами. Зараз в державі сприятливе середовище для такий "діячів". Оце і є причина.

• Подобається Подобається x 4
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сон розуму породжує чудовиськ. І може я не маю морального права до чогось закликати не живучи в тій країні але люди повинні зрозуміти, що та нечисть так просто не зупиниться. І буде повторення і 40-го і 44-го років.
    Ті звірі розуміють тільки грубу силу. Тож все залежить від людей.
    Пора прокидатися...

7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ох,як я з вами згодна,Педро...А то набридло чути фрази типу "А що ми можемо зробити?"І розумієш,що насправді у більшості людей просто закриті очі й вуха...і щось згасло в них.А ще дехто діє тільки на словах...:sad:Гірка правда.

8. Pedro

А ми зробили! В кінці 80-х і на початку 90-х. І сила нам протистояла набагато грізніша теперішньої. Але весь народ прокинувся. Коли ми йшли в демонстраціях всі висипали на вулицю. Бабусі плакали...
    Вчора прочитав інтервю Калинця про біографію Антонича. Дуже гарно. І я люблю поезію Антонича. Але я знав Калинця, Горинів, Хмару в інших ролях.
    А нечисть може заборонити знову Антонича. І не до біографії буде...

• Подобається Подобається x 6
  9. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Висновок:дізнатися адресу офісу партії "Родіна"(зараз спробую шось нарити) і діяти.Якщо треба буде перевірений рецепт чогось "бабах",то звертайтесь:)

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Який з мене генерал? Я був рядовим громадянином Львова (хоча це дуже висока посада!). Ось шкода, що справжні колишні генерали заспокоїлися, позбирали крихти кинуті їм бандою і хто біографії пише, а хто мемуари...

• Подобається Подобається x 5
  11. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я знайшла адресу!Правда,то якась похідна від "Родіни",так що впевненості нема...
    Ось:Львівська обласна партійна організація "Прогресивно-демократичної партії України" 12.08.2005
    №274 Львівська обл., м. Львів, вул. Г. Хоткевича 32/73
    Детальніше дивіться на сайті Міністерства Юстиції України http://www.minjust.gov.ua/0/499

12. vov66

vov66 Well-Known Member

Очам своїм не вірю. Педро, а "підставити другу щоку"... Поясніть, будь-ласка...таке протиріччя:)

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Це зроблено з провокавною ціллю. Мета - піднести рейтинг партіїї (штучно), знаючи менталітет львів'ян. Тому, не піддавайтеся на провокації.

13. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

та ні. я так не вважаю. я думаю наша влада створює тепличні умови для такої погані, от вони й полізли.

• Подобається Подобається x 3
  14. vov66

vov66 Well-Known Member

Та ні, не беріть так високо. Ніхто з влади не буде переживати за їхній рейтинг. Тут би самій втриматися...

15. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Який нафік рейтинг?!Це ж одна банда!А теперішня влада,не сумнівайтесь,втримається,ще й надовго-хай хоч і насправді їх вибере 1% населення,а результат буде 80% все одно.

• Подобається Подобається x 2
  16. vov66

vov66 Well-Known Member

Буде фальсифікація чи не буде - це від нас залежить. І якраз тут треба працювати. А воювати з цією партією, це якось по дитячому...

• Подобається Подобається x 3
  17. :good:
    - во Львове "антинацикам" удастся (и то, навряд ли) переманить на свою сторону только часть электората коммуняк и т.д. - т.е. пару десятков несчастных :))) А вот представьте, насколько вырастет рейтинг этой партии на Востоке после первой же провокации во Львове! А власть-то на всю Украину избирается... "Генерал-террористы"... , тить... :cry:

18. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ніби й логічно...З іншого боку-хіба народ повинен піднести "Родіні" всі блага на тарілочці?Допустим,ви праві...У ПР рейтинг і так піднебесний,нічого не зміниться...(натяк:ninja: )
    :))Якийсь ви наївний.От саме це з недавніх пір від нас майже не залежить.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це не означає, що треба отримати ще по другій щоці... Це означає - дочекатися такої реакції нападаючого (момент 2-го наступу), щоб йому завалити несподівно під дих, коли він думає бити по ...

В той офіс багато не влізиться. І Гратки на вікнах. Тікати звідти їм нікуди. Хіба в ліс... Але там Ромко ;)

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

А як з нею боротися не по дитячому?

• Подобається Подобається x 4
  20. vov66

vov66 Well-Known Member

Проігнорувати... Лише так! Не достойний противник.

а де твій аватар? :)