У Львові ревітимуть сирени

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 10 жов 2013.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Навчальне оповіщення населення з увімкненням електричних сирен буде у середу

Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua

2. чергова хіромантія, нема куди і на що грорші викидувати

3. Полковник

Полковник миється в бані

О, это дело.
    Вдруг москали, а рынд нету.
    Хоть куда бежать есть?
    Схроны копаете?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Москалів "чекушками" закидають - і все.

• Подобається Подобається x 1
  5. Fon

Fon whom how

наша цивільна охорона на нулі. мабуть тому, що не оплачується. кому цікаво проводити навчання затак?
    інша сторона бутерброду - відсутність бажання жити. люди на підсвідомому рівні розуміють, що після ядерної війни життя майже неможливе, некомфортне, нікчемне і страшне. кому це треба? хай мене накриє як і мільйони і я не буду мучитись.

згадався американський фільм - проводили вплив обмеженого випромінювання в умовах бойового польоту на мавпах. тобто як довго пілот може витримати опроміннея несучи бойові заряди до цілі. висновок несподіваний - повна апатія до життя у людей, що розуміють що їм кінець. в мавп як у тварин інстинкт - хочеться жити. у людей мозок - мені капець, не зараз а трохи пізніше, з мене злізе шкіра, я осліпну і піджарений заживо.

тому, для хоч найменшої тяги до життя треба показати людям сховища, запас їжі і захист від радіації чи хімії на роки. більш-менш комфортність існування. але усього цього немає. пару полковників з адьютантами встигнуть забитись в бункери і будуть там бухати пару днів, потім застріляться.
    хто мужніший перемре від голоду або променевої хороби.

тоді нахіба усі ці сповіщення? щоб люди встигли вголос матюкнутись? чи помолитись?

а де твій аватар? :)