Навчальне оповіщення населення з увімкненням електричних сирен буде у середу Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
наша цивільна охорона на нулі. мабуть тому, що не оплачується. кому цікаво проводити навчання затак? інша сторона бутерброду - відсутність бажання жити. люди на підсвідомому рівні розуміють, що після ядерної війни життя майже неможливе, некомфортне, нікчемне і страшне. кому це треба? хай мене накриє як і мільйони і я не буду мучитись. згадався американський фільм - проводили вплив обмеженого випромінювання в умовах бойового польоту на мавпах. тобто як довго пілот може витримати опроміннея несучи бойові заряди до цілі. висновок несподіваний - повна апатія до життя у людей, що розуміють що їм кінець. в мавп як у тварин інстинкт - хочеться жити. у людей мозок - мені капець, не зараз а трохи пізніше, з мене злізе шкіра, я осліпну і піджарений заживо. тому, для хоч найменшої тяги до життя треба показати людям сховища, запас їжі і захист від радіації чи хімії на роки. більш-менш комфортність існування. але усього цього немає. пару полковників з адьютантами встигнуть забитись в бункери і будуть там бухати пару днів, потім застріляться. хто мужніший перемре від голоду або променевої хороби. тоді нахіба усі ці сповіщення? щоб люди встигли вголос матюкнутись? чи помолитись?