У Львові презентували міську схему велодоріжок

Тема у розділі 'Велодоріжка', створена користувачем syavych, 29 бер 2011.

1. syavych

syavych копач

У Львові презентували міську схему велодоріжок
    Ну що б, здавалося, слова...
    Слова та голос — більш нічого.
    А серце б’ється — ожива,
    Як їх почує!..
    © Т.Шевченко

• Подобається Подобається x 6
  2. gvorn

gvorn Well-Known Member

...а колись ще обіцяли побудувати нову автомобільну дорого Львів-Краковець

• Подобається Подобається x 3
  3. syavych

syavych копач

угу... Але принаймні вже поставили з десяток велопарковок, правда не зовсім зрозуміло чому у дворах житлових будинків, а не наприклад при навч. закладах, супермаркетах тощо :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  4. vseprav

vseprav Well-Known Member

давно хотів купити велосипеда та їздити на ньому на роботу
    вже ті маршрутки чесно задовбали

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чо то я не побачив за цим посиланням схем... :sad:

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

То це посилання:

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікаво як виглядатиме велодоріжка на Зеленій, від центру до водоканалу. Куди подінуть вічно припарковані там автомобілі? І таких місць чимало

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цікавіше - як вони бардюри усі повикорчовують по маршруту тротуарів? :scratch_one-s_head:

8. Andr

Andr Well-Known Member

Велодоріжка пройде узбіччям тротуару :crazy:
    Не переживайте -буде в нас усе як завжди, через одне місце

9. syavych

syavych копач

За словами одного з авторів цього плану - саме велодоріжками влада хоче якось вирішити оте наболіле питання з припаркованими автівками на недозволених ділянках дороги. Якщо буде велодоріжка - на її місці паркування категорично забороняється. І, навіть якщо ДАЙ і надалі буде закривати на то очі, то велосипедисти мають повне право царапати ті машини (трактується як "невдала спроба оминути непередбачувану перешкоду") :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  10. gvorn

gvorn Well-Known Member

Потім братки з автівки вийдуть і спроба буде дійсно невдала...для велосипедиста:)))

• Подобається Подобається x 10
  11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ой ржака... звичайно, велодоріжки дешевше намалювати ніж паркінги будувати :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ага, і якийсь власник S600 за таке візьме, і стрельне велосипедисту в спину!
    Чи нє?
    В нас таке можливе

• Подобається Подобається x 1
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На Левандівку хоч єдна буде? [​IMG]

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Ага...
    Анекдот про водія трамваю, в которий Мерс врізався забули:
    ДАІшник трамвайшику:
    -Ну, розповідай, як обігнав і підрізав мерса...

14. syavych

syavych копач

Єстєссно :)

Для тих, кому лінь читати всю статтю - схема велодоріжок тут.

• Подобається Подобається x 3
  15. Templar

Templar Дуже важлива персона

Читайте форум (с) levandivka

16. gvorn

gvorn Well-Known Member

http://zaxid.net/newsua/2011/3/31/91005/

А Ви кажете велодоріжки, велостоянки. "Хозяйновиті" бомжі ті велостоянки швиденько порозтягають на металобрухт, а що не потягнуть, то рагулі доламають. Хоч струм до них підводи:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  17. syavych

syavych копач

4 квітня була затверджена схема велодоріжок (з деякими поправками) і загальна концепція розвитку велоінфраструктури. Також:
    Додаткова інформація
    Схема велодоріжок (оновлена)

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Як виявилось згодом - бомжі тут ні до чого. "Вкрадену" стоянку знайшли наступного дня, недалеко від місця викрадення, а на тому місці, де її встановлювали вже любувалась "недешева" автівка одного з відвідувачів (чи адміністрації) "Княжого келиха". Так що вона мабуть просто комусь заважала :cools:

18. Chugayster

Chugayster Member

Бачив я ці доріжки. В Берліні. Нічим не відрізняються від тротуарів. Декілька разів я на них заходив. Тепер знаю багато німецьких матюків.
    Думаю, в нас буде те саме.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Коли я їду по велодоріжці, а хтось з дорослих на неї залазить, то кричу "Перепрошую" дуже голосно і невдоволено (матюкнутись не можу, бо тут не заведено, хоча поляки масово матюкаються). Досі не розумію чому я маю перепрошувати, якщо то моя доріжка, але так мені сказав чоловік казати і так кажу. Якщо діти залазять, то кричу "Бі-біп" :))) Біля пішохідної частини - то не проблема, можна об'їхати, або попросити зійти. Гірше на переїзді перехресть, де велодоріжка має окремий переїзд. В центрі люди там масово скупчуються, тому посунути їх не так просто і доводиться з ровером між натовпом пробиратись. Хто має дзвоник на ровері, той дзенькає. Але не завжди помагає.
    Найбільший плюс велодоріжки в тому, що вона рівна! По плитках, бруківці і дзюравих дорогах біля машин їхати значно гірше. Хоча деколи велошлях малюють червоним по ті й же плитці. Але хоч щось.

20. Chugayster

Chugayster Member

Хіба я проти велосипедних доріжок? Просто в нас все хочуть зробити як найкраще, а виходить - як завжди.
    А стосовно "незаведених" матюків в Польщі - то може при Вас і то тілько во Лодзі, а так як правило, поляци не соромляться

а де твій аватар? :)