Для Києва якось звично на одному маршруті зустріти кілька ДТП. Пам'ятаю минулого року десь в цей час пробувала скоротити час - виїхати з міста об'їздною, так вистоялася там 3 години!!! - на відрізку в 1 км було 4 ДТП.. Раніше щодня їздила і побачити ДТП було рідкість. Тепер з малим, майже цілий час сиджу вдома, або гуляю з візком у парку, виїжджаю рідко і коли не їду бачу ДТП. В четвер коло костелу Елизавети на привокзальній вистоялася -маршрутка стояла перпендикулярно до тротуару а в неї в боці мерседес. Передвчора їхала з МЕТРО на перщому світлофорі швидка стоїть - темний опель в нього синя девятка і ззаду дев'ятки маршрутка..
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Вчора у Давидові чотири машини зіткнулися. Яким чином - невідомо, але деву чомусь було в полі.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Я ще здається жодної неділі не заїзджав до Києва, щоб на в'їзді не було ніодного ДТП. Вчора було тільки 2. І що тішить - чергували 2 швидкі. Щоправда одна була вже зайнята, а інша обігнала нас вже у Києві, що свідчить про третє ДТП вже за нашими спинами. Якось аж страшно - швидка їде забирати покалічених людей ще до того як вони покалічаться, але що найдивніше - ймовірність ДТП є настільки великою, що висилають по 2 машини. І ніхто нічого не може змінити. Хвала тим водіям, що придумали неписане правило - вмикати аварійку при наближенні до аварії, щоб задні гальмували здалеку. У Львові ще немає такої концентрації авто, тому ймовірність ДТП значно нижча. Це видно навіть по різниці вартості страховки від ДТП - різниця ймовірності потрапляння в дтп - майже вдвічі. Хоча з іншого боку у Львові набагато більше дибілів за кермом як мінімум десь втричі більше.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. У Львові дуже вузенькі вулиці, це вимагає від водіїв великої вправності, хто навчився їздити у Львові без проблем керує в будь-яких містах України. Кілька разів стикався з тим що люди які приїхали до Львова на авто і спробувавши там поїздити до кінця дня залишали авто на стоянці та їздили на таксі або громадському транспорті. Коли люди вперше приїздять до Львова то їм очі на лоб лізуть коли машина припаркована посередині вулиці )))))) А шо поробиш, як по обочинах трамвайні колії
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. То правда Друзі з Києва бігали знимкували щоб в себе показати В мене правило - не паркуюся посеред вулиці, бо знаю як мене денервує коли хочеться обігнати трамвай що повзе, а не виходить через припарковані посередині авта.. Вийняток - як була вагітна, паркувалася так щоб далеко не йти - тяжко було.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Мама розповіла - Стою я вчора на зупинці, і тут як бац таксі заїхало в мерседес і побило собі цілий перед.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Корупція в ДАІ сприяє збільшенню кількості нездалих водіїв... В мене деколи мороз по шкірі, коли їду за кермом і бачу як їздіть деякі інші водії... То просто жах.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Корупція-корупцією, але інтенсивність руху зростає неймовірно, кількість авто росте, в нас колись в якості громадського транспорту були величезні автобуси, якщо не помиляюсь ЛуАЗ (можливо й ніші) вони набагато більші за ЛАЗ, тепер не уявляю як він міг би проїхати містом.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. та нормально, ото двоповерхівки їздять по місту... а вчора бачила фуру 20тонну чогось у центр заперлася... може сцену яку везла чи шо
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. в мене теж є золоте правило, яке я ніколи не порушую. я ніколи не обїзджаю трамвай, коли він стоїть на зупинці. З садочка пам"ятаю, як нам правила ДР розповідали і оці слова, що трамвай переходити тільки спереду, всі водії пропускають і тп. - то як подумаю, що наївні діти можуть сліпо переходити дорогу, то стою і чекаю... ну хіба би трамвай поломався і то об"їзджаю і сигналю про всяк випадок. і ще я завжди (випадків 95 пропускаю пішоходів... отак раз в дупу мені в"їхали, але пішохода пропустила... але терпіти не можу пішоходів, які як в селі по дорогам ходять... нервів на них не вистачає. І мамаш з візками чи дітками, які перебігають дорогу не в потрібному місці - таки не лінуюся і зупиняюся, щоб мораль почитати :8:
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Моя мама САМА здала на права вже будучи на пенсії. За кермо після того як здала не затягнеш, та я вже й сумніваюся чи потрібно - після кількох її коментарів щодо того як я їду я вирішила що мамі краще бути пішеходом. Для здоров"я корисно і безпечніше. Не завжди ті що добре вчаться стають добрими спеціалістами. Якщо подивитися на моїх університетських одногрупників, то найбільші двійочники тепер всі круті бізнесмени, а відмінники так і сидять, кандидатські пишуть.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. На рахунок в дупу в`їхати... На днях мало аварію не зробив: трохи спішив до Бремена, на останньому світлофорі перед автобаном щойно загорілось жовте світло... жінка на "Поло" попереду мене робить прискорення, щоб проскочити на жовте - я за нею, бо спішу... і тут на половині дороги вона раптово передумує і екстремально, з визґом гальмує перед світлофором - я ледве встигаю затормозити ще екстремальніше і одночасно даю вправо на тротуар, причому чітко пам`ятаю кожну долю секунди, як сповільнене кіно, ось-ось "поцілую її в дупу"... Обійшлося, слава Богу,ще два сантиметри, і був би "заїхав"... А ще мав якось, гнав машину на продаж, до Перемишля, клієнти чекали... до місця зустрічі кілометрів 10 лишилося, і тут аналогічна ситуація, лише цього разу без світлофора... також пронесло, і також жінка винувата, на цей раз пішохід - мала гарні ноги і коротеньку спідницю - мусів задивитися... :shy: От був би прікол - цілу Німецію і Польщу проїхав, і тут на тобі, перед самою метою подорожі...:D
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Вчора... Їду по В.Великого, переді мною - Вольксваген Б4. На молдавських номерах. Номера: "SRAW 709"... І не полінувався чувак порахувати, нє? (с) :D
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Їду по Кульпарківській черерез кільце (вул. В. Великого) в сторону Наукової. Кільце проїжджаю по зовнішньому кругу і відповідно на Кульпарківську заїждати маю по правій смузі. Зі стронони Південного вдогонку за маршруткою (яка встигла переді мною повернути направо) жене якийсь пацан на жигулях і не зупиняючись повертає вправо. Я даю чуть-чуть лівіше а він починає відпихати мене вліво. Зупиняюся впів оборота перед ним, йду до нього і питаюся де він їздити вчився. Його відповідь мене вбила чуть не наповал - "Що ти хочеш? Я ж включив поворот"
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. Нині на Сахарова страшний корок - 2 ряди в сторону Княгині Ольги стояло, і якийсь мудрий вирішив зустрічною всіх об"їхати, а за ним ше кілька таких ж. Через них корок тільки збільшився, і стояти довелося довше. А ще мене дуже зачіпив нині якийсь недоумок на червоному мерсі, їде по зустрічній колії, посередині припарковані машини, став мені перед носом і не вступиться, а натомість криє мене надцять-поверховим і середній палець тиче, вступитися мусила я.
Відповідь: У Львові почастішали ДТП.. В неділю їхав з Чернігівщини – з дружиною і пасажиром - приятелем (водієм з 30-річним стажем). Після маневру, який мені абсолютно не здавався загрозливим, приятель раптом почав читати мені мораль. Їду в основному 100-110 в другому (крайньому) ряду, іноді даю дорогу «гонщикам». Ліве дзеркало розхиталося, тому дивився в основному в салонне. То мене обгонить Мерс Спринтер, то я його. Неприємно, коли конура перекриває горизонт. Ззаду мигає фарами Ауді. Стаю в правий ряд (попереду в 100 м жигуль, швидкість така ж), обганяю Спринтера, він переходить у правий ряд за мною, Ауді в лівому ряду не бачу. Тобто нехай собі обганяє на здоров"я. Попереду населений пункт (60), жигуль переді мною поволі гальмує, я теж, дистанція нормальна. Що сказав приятель: «Ти блін, такий інтелігентний, всім даєш дорогу, подумай про себе і про дорогу.» (???) З третього разу він пояснив так: "Ти обганяв Спринтера справа вже 3 рази і тут він очікував, що ти станеш у лівий ряд – а ти почав пригальмовувати." (мушу сказати, що Спринтер лишався на безпечній дистанції за мною). На думку приятеля, краще було взяти вліво і начхати на Ауді-гонщика, ніж потенційно підставити дупу Спринтеру. Так і не врубився в його логіку. На "підставу" абсолютно не схоже. Може хтось пояснить ?