Сьогодні мій чоловік з Romkoм йшли по вулиці поблизу Скрині і побачили величезний стовп диму. Виявилося, то вщент вигорів трамвай. Декілька фоток з місця пригоди:
Поки вони новий куплять.... та навряд..вже б по телеку сказали б. http://www.gazeta.ua/index.php?&id=263955 Ось тут про цей випадок
їхав там десь в 14 годині, уже підігнали тягач аби транспортувати згорілий вагон. Зараз його там мабуть вже нема за якість фото звиняйте, знімав телефоном на ходу, їдучи по бруківці
ага, горів, гасили... ось тут Фоторепортаж на ZiK-у Питання в тому, що міг загорітися і на лінії - хіба багато треба для лиха? а так нічо, слава Богу, водій спокійно "покинула вагон".
Ну... Якщо нап'ється до ТАКого стану, що не потрафить вийти з трамваю - то вже не людина, а обгорілий труп. Дописано: Я розумію, Опель, що Вам "птічку жалко", але... Водій відповідає за безпеку пасажирів і виїзд на несправному ТЗ - його гріх. Якщо через ТАКого водія постраждають пасажири - навіщо ТАКому (далі) жити?
та при чому водій до несправного трамваю? там є механіки.... доречі, ви бачили водія трамваю? то переважно жінка....яка навряд чи може оцінити стан машини....
Жорстоко, жорстоко... от-от, тим більше, що в умовах трампарку (чи того ж АТП і т.п.) відповідальність лежить рівнозначно на механіках, і вони випускають на маршрут. Жіночки-водії... Куди їм до механіки пхатися... Хіба у випадку, коли є поломки, а до парку не "тікає"... Тоді - відповідальна...
ТАК! І механіки, і стрєлочніки... все є. Порядку нема. Даруйте, відповідальність - жорстока штука. А ще Езоп казав: "Саме дороге - людська глупота! бо дуже дорого обходицця" Про то, чомусь, згадують, коли трамвай згори злітає, коли Скнилів коптить (прости мене, Господи!), коли фосфор розливають цистернами, і реактори пуркають. А варто пам'ятати завжди! (принаймні, коли маєш відповідальність за інших)